- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- след секс
кога правите секс с приятеля си/приятелката си по кое време не денонощието и какво правите след това?
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Вечерта и след това си говорим, пием по нещо и си чоплим някъф снакс
razli4no e no vinagi se gu6kame i celuvame i taka![]()
Различно ... на обед,следобед,вечерта,само си лягаме и после веднага ставаме и зачезваме на някъде,или пък се гушкаме ... или пък хапваме нещо,квото ни душа измисли![]()
учим квантова механика и/или ядрена физика.![]()
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein
Пием бири
По всяко време на денонощието се е случвало да правим секс, но предимно е вечерта. Гушкаме се, говорим си, похапваме по нещичко, изпушим по една цигара и така![]()
>>> House Music <<<
Mi nai-4esto mejdy 7 i 11 ve4erta no v subota i nedelia se sly4va i prez ostanalata 4ast na denia i no6ta.Sled tova se gy6kame malko,pieme kakvoto ima pod ruka i ili zaspivame ako e subota ili toi si trugva a az si liagam.
Нещо такоа ..Първоначално написано от slun4ice
Между другото тоя твой аватар мн ме смущава да приказвам за такива работи![]()
ми ние по принцип по късничко....
а след секс ....стоим гушкаме се говорим си....чипкаме се...пак си говорим...понякога излизаме на диско...или пък ме кара удома...![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Предимно събота следобед-техните заминават на вилата и следобеда е наш...............Абе сексът вече е мираж 11 проредни дни и ще е мираж поне още 2-3последните пъти след секс или заспивахме, или гласяхме закуската за мечовците.
i ve4er i sutrin razli4noposle ili qdem ili gledame film
![]()
Първоначално написано от krem4et0
имаш предвид някоя къща в селото им ? или край Свищов си имате вилно селище, били оточнила![]()
nau4i se da ti haresva...
най-често се е случвало на обяд или следобяд![]()
к'во правим след това - ядем и повтаряме, ако имаме време..![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Семейството му има вила на Паметниците и там ходят събота следобед!Първоначално написано от kolio-shiikata
лол сори това "Паметниците" какво е някаква вилна зона ли е или нещо такова, мисля да дойда до година да уча в Свищов и ми е интересно, аз като гледам на картата мн малко ми се струва...Първоначално написано от krem4et0
![]()
nau4i se da ti haresva...
Кога как дойде. А после...цигара ако пуши, или ако не пуши различно...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Emiii sys sega6niqt mi priqtel най-вече го правим следобед . . . след това се гушкаме мноооого дълго време ,целувки а-у ,пушим ,чипкаме се заедно и след това правим още 1 тек![]()
и след това всичко се повтаря :*
"Паметниците" е историческа местност, където са акустирали Освободителните фойски при Руско-турската война. Та там именно има много паметници, 1 от които е направо огромен. Намира се на 3-4 км от града и хората си имат виличко в близката горичка!Първоначално написано от kolio-shiikata
ем ние с моя по всяко време когато сме 2та :PПървоначално написано от Magnoliq'
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
зависи ... наи често вечер ... през деня няма време за такива глезотии. А след това аз пуша , той ми се лигавчи и след това заспива а аз рисуувам и към 4-5 сутринта се присламчвам и аз за да поспя
ами не го правим по точно определено време..правили сме го и вечерта и през деня.. а след това си лежим и си говорим,той ме е гушнал и аз пуша,казваме си,че се обичаме,целуваме се и си коментираме как е било![]()
po vsqko vreme![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Хуава програма ако искаш пиши ми едно лс с скайпа ти да си поприказвамеПървоначално написано от Whisskas
![]()
![]()