.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: след секс

ддз
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Predimno vecher,no se sluchva i prez denq.Sled tova stavame i izchezvame na nqkade,ako e vecher se gushkame i lqgame da spim, a ponqkoga si kazvame "obicham te".

Всеки път по различно време сутрин, обед,вечер..... СЛЕД СЕКС ПЪРВАТА РАбОТА Е ДА зАПАЛИМ ЦИГАРА! После чипкане и След тва си лафкаме и такам.....
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Град
    Kobe, Japan
    Абе сега си нямам постоянна приятелка така че когато и където падне По всяко време ми се е случвало... А след секс или вана и след това пак секс или спинкаме(в повечето случаи спинкам аз, а тя се изпарява а ако не се е изпарила ми прави закуска като се събудя )

Правим го винаги, когато искаме и когато ни дойде тръпка. Още от вратата сме се награбвали. И по няколко пъти на ден. Най-много до 5 пъти сме стигали. И двамата не станахме цял ден от леглото. Нямахме сили.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Най-често следобяд или вечер после обикновено се гушкаме, целуваме и т.н. ... или почваме пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си