- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за това момиче?
Определено не се Флюбих като те / я видях ^^
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Не бе хора,не го правя за това изобщои .не не си правя реклама на здухания профил(това не съм аз).Като казах,че всички мн я харесват,нямах в предвид че и завиждам,определено не,защото е наистина мн симпатично моми4е.Просто,честно казано,ми беше любопитно какво биха казали странични наблюдатели конкретно за излъчването и.Първоначално написано от kifla
И май няма смисъл да си пускам и моя снимка,защото и мене само ще ме оплюете колко съм тъпа и грозна.
Прилича ми на Цветанка Рзиова. И моля те момиче какви са тея очила за 7 лева. Аи земи си по-хубави.
Ако наистина тва не си ти пусни си снимка. Пък кой знае...Първоначално написано от petq_skromnu
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
ПОвечко диетки по-малко пицарии. Това ми е мнението за по-горния линк
Според мен в теб има повече чар от оная.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Говорейки за излъчване определено го имаш повече. Малко диетка и ще си екстра
и активен спорт..Първоначално написано от w0sh
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
abe s tva sladko dupe e samo za zaden sondaj\
/
Първоначално написано от KENZO
![]()
![]()
![]()
Опредлено си много по сладка от овцата дето даде линка :P
Искам и за мене да кажете мнениеееееее
http://www.midnight.aha.bg/ =D>![]()
Нека го кажа възпитано.Първоначално написано от kifla
Не си мой тип.![]()
![]()
![]()
![]()
Леле ти както я описа аз очаквах.... нещо кой знае каквоВсъщност момичето не е нищо особено и аз лично познавам НЕмалко момичета, които са много по-хубави от нея(не че тя извънредно грозно чудовище). Моето мнение е, че или момчетата имат доста ограничени избор, че да се "влюбят от пръв поглед" точно в нея или си падат по нея щото е няква RnB гъзарка (като й гледам ника - *RnB*BaBy). А има и още един вариант... не избора да е ограничен, а самите момчита да са ограничени в умственото си развитие и възприятие за света, но това аз не мога да кажа. Ти си знаеш най-добре, ти си ги познаваш
![]()
e mom4eta ne se pravete ne moje da me obedite 4e ako vi padne tva purvoto momi4e niama da go prasnete.Az li4no 6e go prasna daje ako moga 6e povtora![]()