не ми се иска да е така, иска ми се да е като по филмите - розовко и "заживяли щастливо", ама .. Днес или по скоро преди малко разбрах какво е да искаш да заплачеш а да не можеш - дали щото все пак си силен или защо нз. Да не изпадам в много окровения но приятелката ми която искаше да покани бивзшия си на рожденния ден и в последствие по някаква случайност все пак се отказа заради мен, тази вечер танцуваше с него блус в дискотеката докато си мислеше че съм духнал. . след като видях че танцуват си помислил да отида и да срина оня на земята от бой (както вече бях правил веднъж) ама после си казах че на сила хубост не става. Хванах си якенцето, изпих си водката и си заминах. След което получавам смс "ако не ме желаеш такава каквот съм, нз... трябваше да си разбрал че съм малко по-по странна" (беше пияна идваше от купон).
Естествено знам какво ще кажете - заеби я намери си друга. Вероятно така и ще направя, но ми е толкова трудно защото я обичам. И всичко това от човек който ти заявява че иска да бъде с теб и те обича.. Усещам как със всяка минута ставам все по "леден" което ме плаши. Все пак той е льохман, което ще рече че тя си пада под нивото, но..
Коментирайте наволя моля..