- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- много съм нещастна
zdraveite,sega shte vi zanimaq malko s moqta istoriq.Bqh si haresala edno momche kraq na minalata uchebnata godina,moqta '' priqtelka'' kaza che shte me uredi makar che mojeh i sama.Imashe 1 praznik na humora edna ot gospojite me pomoli da sedna do momcheto koeto si bqh haresala...ot mnogo sram az se otkazah.. i sedna moqta ''priqtella'' t.s syochenichka uveri me che shte me uredi..no uvi.. tq mi go vzew pod nosa mnogo stardah tfa lqto behse mi koshamrno..Predi 2 meseca haresah dr momche.Bqhme v edno zavedenie nashiq klas.Popitah q,bi li napravila syshtoto neshto koeto napravi lqtoto tq kaza NE.No pka uvi..napravi go samo che f tozi sluchai ne biva da q vinq...neznaeshe che go haresvami taka shte vi popitam kakfo bihte napravili na moe mqsto?Dori ne se i usmihvam...
mersi za vnimanieto vse pak
![]()
От София ли си ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
mne ne e ot sofiq![]()
Иначе щях да я карам да мислим пъклени планове за отмъщение. Жалко.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
не трябва да те е срам ,накацваш го свирепо малко са останалите нормални момчета да знаеш не си губи времето![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
според мен ти си си виновна има си шанс да седнеш до него и да си говорите и напраиш нещо и си се отказала според мен вината си е напълно в теб просто той я е очеровал и той какво да прави
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
Тази ако е моя приятелка ще я направя не на луда ами на незнам каква.Как може да и позволяваш да прави това ???Ти да не си изперкала ,че да не можеш да забиеш сама момче ми караш някакви "приятелки" да го правят вмвсто теб и после да ти го отмъкват.Я да се стягаш и да вземеш да и отмъкнеш някой пич![]()
Айде успех и умната .
![]()
по добре без приятели от колкото приятели като тази дето ти е отмъкнала момчето под носа ти
Izvinavai...ama ti mai ne znaesh koq ti e priqtelka i koq ne.Az ako sum moje da sum ludo vliubena v nqkoe momche,no shtom priqtelkata mi go haresva nqma i s prust da go pipna.Vupros na principi.Otreji q taq i ne se zanimavai s neq.Shte ti vurti tq nomerca,shte te luje i posle pak shte iska da ste priqtelki...ama che nahalstvo!
Ако бях на твое място още с първото момче щях да я направя на нищо и пак накрая щеше да бъде мой.Жалкото е, че пак го е направила сега вече направо щях да я пребияШегувам се...нямаше да я бия..ама щях да си отмъстя по гаден начин.
Факт! Тази явно ник'ва приятелка не ти е, как може дори да я наричаш така![]()
След като ти е грабнала момчето, което толкова харесваш, защо дори си я питала за второто момче, не се прави така.
Просто се опитай да преодолееш страха и срама си към това да говориш с някой. Още нещо - усмивките могат да спечелят мн голяма част от един човек.
Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!
Има ужасни хора, така е.Явно не ти е била наистина приятелка, а пък това момче...трябва да действаш сама.И не й споделяй нищо, за да не се възползва пак.
Женско приятелство :/
Абе отеби я тая хич не ти трябва да се занимаваш с нея. И като я видиш че си е харесала някое момче отиваш и й го отмъкваш !
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.