- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви цветя ?
Такаам значи канен съм тая вечер на купонче в 1 къща. Ще празнуват приятелката ми и нейна приятелка именните си дни и тъй като аз вече и подарих подаръка и ся се чудя дали да не и взема един голям букет. Дайте идей какъв ?
p.s Аа и за другото момиче трябва да взема някво цвете , нали ?
И за двете вземи по цвете / малко букетче. Нека е по равно. Все пак и двете имат един и същи празник.Поне аз като жена така си мисля.
Приятно изкарване довечера.
И побързай с цветята, събота е, а става късно. Не се знае до колко бачкат магазините.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ъъъ проблема е там че приятелката ми мисли че другото момиче ме харесва иии супер много ревнува дори от най-малките жестове и затова мисля на моето момиче един голям букет а на другото някво цвете простонезнам
Правилно ли ще постъпя ?
Вземи и на двете по едно цвете- на гаджето червена роза ,а на другата някфо друго ,за да не ревнува толкова приятелката ти!![]()
дай им по една розичка и офертирай за 3ка![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Може и такаПървоначално написано от kifla
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
така ще направяПървоначално написано от bungle
![]()
Успех с гаджето! Дано не го разбере по някакъв по странен начин \Първоначално написано от koman
/
благодаря на всички![]()
ахъ =D>Първоначално написано от kifla
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ей ся тръгвам де :P Филма почва в 19![]()
кво да правя толкова рано на студа![]()
айде отивамнякой мод да делне темата
взех 3 рози и 1 гербер :P харесаха ги![]()
Олее моя фр на годишнината ни ме изненада със огромен и страшно красив букетНо няма нужда да и вземаш чак толкова скъп букет де.Купи и 3 червени рози примерно ...мн е яко
![]()
Чак сега го прочетох това...ее виж и аз ти дадох същото предложение без да съм ти прочела мнениетоПървоначално написано от koman
![]()