- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката! невъзможна
и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девственаСлава Богу не съм сама моята най-добра приятелка също има този проблем ...супер ни е гадно като сме с фр и почнат да се хвалят кой с кой се е лизал а ние не... пък и сме на 14 мамка му(искам да кажа че вече децата почват да се целуват на по 12 год)...истинския проблем е ,че като дойде мига бягаме като опарени и тя ,и аз отрязахме мн момчета
но сякаш чакаме принца или поне аз го чакам защото това е специално нещо и не искам да пропилявам момента...и така пак оставам на сухо ...много искам
но мамка муу Страх ме е
![]()
![]()
![]()
![]()
И какво те е страх .Целувката не боли спокойноМлесни го там момчето и готово
![]()
Епа ако ти се иска чак толкова, ше се прежала![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
=D> savsem obi4ainoto i normalno ne6to.......... ama spoko s vremeto 6te go prejivee6.....
Първоначално написано от ™G-Baby™
koe mu e stra6noto misli6 si za hubavi raboti iiii![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
нали сме тука да помагамеПървоначално написано от kifla
![]()
Само на мен не си се предлагал майПървоначално написано от tuzaro
![]()
Ем ако и тебе те е страх от първа целувка...идвайПървоначално написано от kifla
![]()
Когато дойде подходящото време и намериш човека, когото обичаш целувката ще си дойде от самосебе си. Няма от какво да те е страх, когато настъпи момента всичко ще се нареди. А колкото до това, че другите се хвалят не им обръщай внимание! Целувка без лубов НЕ Е ЦЕЛУВКА !!!!
amii i az bqh po sy6tiq princip ama az ne sym otrqzvcala mnogo mom4eta samo 1 :P ama 2-roto izleze po hitro ot mene ii kakto si gledam az film bez da se usetq ...iny4e ako se bqh usetila 6tqh da se drypna... ama iny4e ne e mnogostra6no po skoro e mnogo emocionalno pone spored men [ sq pak 6 me upreknat 4e sym typa ]
и на други не се е предлагал, не само на тебПървоначално написано от tuzaro
а по темата - моята първа целувка с език беше с момиче - една съученичка. от тогава не сами страшни целувките. не са голяма работа просто целувка...
![]()
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Не винаги имат. Не се притеснявай. Познавам момиче, което е на 19 а не се е целувало. Изчакай своя принц както самата ти каза. Няма за къде да бързаш. Ще имаш цял живот време да се целуваш![]()
първата целувка отдавна съм я миналаПървоначално написано от tuzaro
![]()
Хм да ....познат проблем ..и аз го имах преди .Преди год. и аз като теб се отдръпвах от всички момчета, които се навъртаха около мен по простата причина,че не знаех какво да правя..и ..ме беше срам да не се изложа .....Но аз май чаках твърде дълго ...Недей и ти да допуснеш това ..,трябва да знаеш , че няма сртоги правила при целувката-всичко става на момента..правиш го както ти идва отвътре..трябва да го почувстваш..........
Дума " всякаш " няма.
Целувката не хапе...принципно.
И прави разлика м/у това да чакаш принца на белия кон и тва да не знаеш кво да правиш.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Я прати тая кака на 19 да и помогнаПървоначално написано от gree_girl
![]()
Ако наистина имаш предвид истинското значение на думата "любов", а не онова, което се приема днес от повечето, тоест "харесване, привличане", то тогава без да се целунат, без да се опознаят не само психически, но и физически, как ще се влюбят хората?Първоначално написано от gree_girl
![]()
До авторката: абе какво ти пука, гледай си кефа, гледай си живота и си го живей по своя си начин! За първи път се хванах с приятел месец преди да стана на 16. Защо ли? Защото исках някой, когото поне харесвам и който знам че ме харесва наистина, защото исках да го познавам и да знам, че каквото и да стане, не би искал да ме нарани. Не ме интересуваше, че някои сменят гаджета като носни кърпи, не ме интересуваше, че имах съученички, ходещи със смучки на врата на 12, както сега не ми пука, когато повечето около мен смятат, че ми е време да правя секс.
Това си е твоят живот, живей си го както искаш ти, а не както искат другите, защото е само един и едва ли си струва така да го пропуснеш.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
няма страшно,недей да бягашще видиш (ако е с момче,което си харесваш де) че ще ти е хубаво после
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Извинявай,обаче ти ако взимаш пример от тия на 12 години...до никъде няма да стигнеш.Най-малкото,защото половината вече,не само се целуват,ами и свирки правят(да не говорим за секса)Първоначално написано от Moon`Girl
Сега по темата:Няма нищо страшно.Помня,когато едно момче щеше да ме целуне и ми беше за първи път,мен също ме беше страх и избягах![]()
Та...с това искам да кажа,че не си единствената,която я е страх.
Ще дойде момент,в който няма да имаш време да си помислиш дори,че те е страх.
Всичко с времето си![]()
Ми как да ти кажа просто се отдай на желанието и зависи точно вече на МОМЕНТА
В крага на шегата - просто му правиш ей тай --->![]()
това все едно нещо друго ще му даваш да прави ами не да те целува.... просто хващат някойи това е....
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!