.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 124

Целувката! невъзможна

и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девствена Слава Богу не съм сама моята най-добра приятелка също има този проблем ...супер ни е гадно като сме с фр и почнат да се хвалят кой с кой се е лизал а ние не... пък и сме на 14 мамка му(искам да кажа че вече децата почват да се целуват на по 12 год)...истинския проблем е ,че като дойде мига бягаме като опарени и тя ,и аз отрязахме мн момчета но сякаш чакаме принца или поне аз го чакам защото това е специално нещо и не искам да пропилявам момента...и така пак оставам на сухо ...много искам но мамка муу Страх ме е

И какво те е страх .Целувката не боли спокойно Млесни го там момчето и готово

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Епа ако ти се иска чак толкова, ше се прежала
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    =D> savsem obi4ainoto i normalno ne6to.......... ama spoko s vremeto 6te go prejivee6.....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

koe mu e stra6noto misli6 si za hubavi raboti iiii
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Ти на всички ли се предлагаш ?

Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    нали сме тука да помагаме

Само на мен не си се предлагал май

Град
    hate city plovdiv, майна
    Ем ако и тебе те е страх от първа целувка...идвай

Когато дойде подходящото време и намериш човека, когото обичаш целувката ще си дойде от самосебе си. Няма от какво да те е страх, когато настъпи момента всичко ще се нареди. А колкото до това, че другите се хвалят не им обръщай внимание! Целувка без лубов НЕ Е ЦЕЛУВКА !!!!

е лесно ви е на вас ама кфо да направа как да подходя нещо ала бала не мог просто да отида и да му се хвърля на човека
    tuzaro ще те имам навпредвид

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Когато дойде подходящото време и намериш човека, когото обичаш целувката ще си дойде от самосебе си. Няма от какво да те е страх, когато настъпи момента всичко ще се нареди. А колкото до това, че другите се хвалят не им обръщай внимание! Целувка без лубов НЕ Е ЦЕЛУВКА !!!!

Чувствам се пълен Looser

Годините имат ли значение бай дъ лей

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    amii i az bqh po sy6tiq princip ama az ne sym otrqzvcala mnogo mom4eta samo 1 :P ama 2-roto izleze po hitro ot mene ii kakto si gledam az film bez da se usetq ...iny4e ako se bqh usetila 6tqh da se drypna... ama iny4e ne e mnogostra6no po skoro e mnogo emocionalno pone spored men [ sq pak 6 me upreknat 4e sym typa ]

и на други не се е предлагал, не само на теб а по темата - моята първа целувка с език беше с момиче - една съученичка. от тогава не сами страшни целувките. не са голяма работа просто целувка...
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Не винаги имат. Не се притеснявай. Познавам момиче, което е на 19 а не се е целувало. Изчакай своя принц както самата ти каза. Няма за къде да бързаш. Ще имаш цял живот време да се целуваш

първата целувка отдавна съм я минала

Хм да ....познат проблем ..и аз го имах преди .Преди год. и аз като теб се отдръпвах от всички момчета, които се навъртаха около мен по простата причина,че не знаех какво да правя..и ..ме беше срам да не се изложа .....Но аз май чаках твърде дълго ...Недей и ти да допуснеш това ..,трябва да знаеш , че няма сртоги правила при целувката-всичко става на момента..правиш го както ти идва отвътре..трябва да го почувстваш..........

Град
    София
    Дума " всякаш " няма.
    Целувката не хапе...принципно.
    И прави разлика м/у това да чакаш принца на белия кон и тва да не знаеш кво да правиш.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    hate city plovdiv, майна
    Не винаги имат. Не се притеснявай. Познавам момиче, което е на 19 а не се е целувало. Изчакай своя принц както самата ти каза. Няма за къде да бързаш. Ще имаш цял живот време да се целуваш
    Я прати тая кака на 19 да и помогна

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Целувка без любов НЕ Е ЦЕЛУВКА !!!!
    Ако наистина имаш предвид истинското значение на думата "любов", а не онова, което се приема днес от повечето, тоест "харесване, привличане", то тогава без да се целунат, без да се опознаят не само психически, но и физически, как ще се влюбят хората?
    До авторката: абе какво ти пука, гледай си кефа, гледай си живота и си го живей по своя си начин! За първи път се хванах с приятел месец преди да стана на 16. Защо ли? Защото исках някой, когото поне харесвам и който знам че ме харесва наистина, защото исках да го познавам и да знам, че каквото и да стане, не би искал да ме нарани. Не ме интересуваше, че някои сменят гаджета като носни кърпи, не ме интересуваше, че имах съученички, ходещи със смучки на врата на 12, както сега не ми пука, когато повечето около мен смятат, че ми е време да правя секс.
    Това си е твоят живот, живей си го както искаш ти, а не както искат другите, защото е само един и едва ли си струва така да го пропуснеш.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    v edno sypersko grad4e
    няма страшно,недей да бягаш ще видиш (ако е с момче,което си харесваш де) че ще ти е хубаво после
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Re: Целувката! невъзможна

Цитирай Първоначално написано от Moon`Girl
    и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девствена Слава Богу не съм сама моята най-добра приятелка също има този проблем ...супер ни е гадно като сме с фр и почнат да се хвалят кой с кой се е лизал а ние не... пък и сме на 14 мамка му(искам да кажа че вече децата почват да се целуват на по 12 год)...истинския проблем е ,че като дойде мига бягаме като опарени и тя ,и аз отрязахме мн момчета но сякаш чакаме принца или поне аз го чакам защото това е специално нещо и не искам да пропилявам момента...и така пак оставам на сухо ...много искам но мамка муу Страх ме е
    Извинявай,обаче ти ако взимаш пример от тия на 12 години...до никъде няма да стигнеш.Най-малкото,защото половината вече,не само се целуват,ами и свирки правят(да не говорим за секса)
    Сега по темата:Няма нищо страшно.Помня,когато едно момче щеше да ме целуне и ми беше за първи път,мен също ме беше страх и избягах
    Та...с това искам да кажа,че не си единствената,която я е страх.
    Ще дойде момент,в който няма да имаш време да си помислиш дори,че те е страх.
    Всичко с времето си

Ми как да ти кажа просто се отдай на желанието и зависи точно вече на МОМЕНТА

В крага на шегата - просто му правиш ей тай --->

Град
    HaSkoVo
    това все едно нещо друго ще му даваш да прави ами не да те целува.... просто хващат някой и това е....
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си