.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 124
    Повече от фен

Re: Целувката! невъзможна

Цитирай Първоначално написано от Moon`Girl
    и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девствена Слава Богу не съм сама моята най-добра приятелка също има този проблем ...супер ни е гадно като сме с фр и почнат да се хвалят кой с кой се е лизал а ние не... пък и сме на 14 мамка му(искам да кажа че вече децата почват да се целуват на по 12 год)...истинския проблем е ,че като дойде мига бягаме като опарени и тя ,и аз отрязахме мн момчета но сякаш чакаме принца или поне аз го чакам защото това е специално нещо и не искам да пропилявам момента...и така пак оставам на сухо ...много искам но мамка муу Страх ме е
    Abe ti dobre li si govorish se edno shte se ebesh che to daje devstvenite momicheta ne govorqt tai be leleiiii am ot kvo te e strah be.... to dan e kat da sa izka4ish na everest hahhahahahaah basi.... specialno nesho ? edna celuvka ti v koi vek jiveeesh am hubu de pazi si parvata celuvka za svatbata

Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девствена Слава Богу не съм сама моята най-добра приятелка също има този проблем ...супер ни е гадно като сме с фр и почнат да се хвалят кой с кой се е лизал а ние не... пък и сме на 14 мамка му(искам да кажа че вече децата почват да се целуват на по 12 год)...истинския проблем е ,че като дойде мига бягаме като опарени и тя ,и аз отрязахме мн момчета но сякаш чакаме принца или поне аз го чакам защото това е специално нещо и не искам да пропилявам момента...и така пак оставам на сухо ...много искам но мамка муу Страх ме е
    Abe ti dobre li si govorish se edno shte se ebesh che to daje devstvenite momicheta ne govorqt tai be leleiiii am ot kvo te e strah be.... to dan e kat da sa izka4ish na everest hahhahahahaah basi.... specialno nesho ? edna celuvka ti v koi vek jiveeesh am hubu de pazi si parvata celuvka za svatbata

има ли значение в кой век живее?! за теб първата целувка може да не е специална, но за някои хора е! и въобще знаеш ли на какво е израз целувката?! глупаво е да правиш нещо само защото другите са го правили пък ти не си ей заради тоя манталитет вече на по 13 - 14 години не сте девствени! Я се стягайте и гледайте първо себе си и после другите!
    А пък на Moon`Girl стискам палци и ако все още не си намерила подходящия човек, не се притеснявай - няма да останеш на сухо и няма какво да се плашиш - няма да боли

I as si misleh 4e e nevazmojno no ne taka za vsi4ko 6te mu doide vremeto ne se pritesnqvai
    -Icko-

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от _BuNnY_
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`

има ли значение в кой век живее?! за теб първата целувка може да не е специална, но за някои хора е! и въобще знаеш ли на какво е израз целувката?! глупаво е да правиш нещо само защото другите са го правили пък ти не си ей заради тоя манталитет вече на по 13 - 14 години не сте девствени! Я се стягайте и гледайте първо себе си и после другите!
    А пък на Moon`Girl стискам палци и ако все още не си намерила подходящия човек, не се притеснявай - няма да останеш на сухо и няма какво да се плашиш - няма да боли
    abe ei ima znachenie da moje bi predi sa bili konservi ama veche nee tai se pak imalo e momcheta iskalo i se e ama tq q e strah ... em men ne me e bilo... moa ti kaja che moje i za lubov da go smqtash ama az go broq za izrtaz na strast prekaleno hromoni alkohol i tn ;] ne sum se celuvala za prav pat shtoto sum iskala da podraajaam na dr prosto dosta predi tqh q svarshih taq deinost smqtash li che tq she nameri princ hahahhahahahahahahah mnqma takiva neshta dori i v sexa nikoga nqma nameri takav ;] na taq vazrast e nevazmojno princa da si go tarsi kat shte se jeni )) ne moish sporish s men dragi prosto e nevazmojno i nepriemlivo

Град
    Варна
    ти да не си напушена?! хахахха не принца ако чакаш наистина ще си останеш на сухо такива идеални няма и аз отдавна не ги търся и няма значение в кой век сме - колкото и да не ти се вярва не всички мислят като теб и факта, че сме в 21 - ви век не значи , че консервативни хора няма
    `ТвОеТо`бОнБоНчЕ` хубаво е, че поне си вярваш на глупостите :P не само с теб не може да се спори
    имало е момчета, искало и се е ама замисляла ли си се, че за нея момента явно още не е дошъл? И ако обичаш авторитетни мнения на тема секс от недей да изказваш щот си още малка

Супер фен
    Хихихихи.
    От целувка не боли , мила :P
    Напомняш ми за момчето , с което за първи път се целунахме
    Много го беше срам , наведе се няколко пъти и накрая ме целуна
    Аз бях на 12 той на 13

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от _BuNnY_
    ти да не си напушена?! хахахха не принца ако чакаш наистина ще си останеш на сухо такива идеални няма и аз отдавна не ги търся и няма значение в кой век сме - колкото и да не ти се вярва не всички мислят като теб и факта, че сме в 21 - ви век не значи , че консервативни хора няма
    `ТвОеТо`бОнБоНчЕ` хубаво е, че поне си вярваш на глупостите :P не само с теб не може да се спори
    имало е момчета, искало и се е ама замисляла ли си се, че за нея момента явно още не е дошъл? И ако обичаш авторитетни мнения на тема секс от недей да изказваш щот си още малка
    hahhh e za konservite sum saglasna no tva na kolko sum ne znachi che ne sum naqsno s neshtata =D> ehoooooo tq e luda i tn ;] moment za koe tolkova za veliko li go smqtash ?

Град
    Sofia
    еми виж са..аз съм на 15 и първата ми целувка с език беше преди година и половина на спирката с едно сладко момиче :P Беше ме малко срам,но се престраших и я целунах.Искам само да ти кажа,че няма от какво да се страхуваш.Ако наистина първата целувка за теб е толкова важна-тогава изчакай подходящата половинка \/ .Но трябва да положиш усилие за да намериш "рицаря на бял кон".Примерно аз не съм имал гадже от доста време,ама повечето с които съм ходил искам само един с*кс и бягат,а аз не искам такава връзка

мойта първа целувка беше малко преди да навърша 13...ако не се лъжа...беше някво тъпо.смисъл много го мислих иии накрая зе че не ми хареса...а иначе просто не се дърпай,пък квото стане стане...се пак няма да е първа и последна целувка,нали така?като дойде момента,не му мисли.то си идва отвътре... :P

Повече от фен Аватара на roksana_1
    И АЗ имам същия проблем ... но не се задълбочавам толкоз по първата целувка колкото по това че ме е СТРАХ да не олигава момчето и таквиз
    Bring it on baby.. I taste good!

Moon`Girl не се отчайвай има и момчета с твоя проблем например аз и аз съм на 14 но не съм се целувал все още и ме е яд няма кво да се прави(не съм от най-хубавите и си нямам гадже дори).

ох наче кфо сте се вкопчили в тоя принц.. казах го метафорично..имах предвид момче което ме наистина мноо кефи а не някой сульо ... явно момента ше си дойде от самосебе си ...нема кфо се натегам...ае 10х на всички ,които отделиха от врмето си .... !

Moon`Girl,набор,споко,тоя дето ше го целуваш за първи път няма да има мигаща табелка "Обичам те".Харесай си някои пич,и го нацелувай,не чакай да се влюбиш истински,за 1-вата целувка

Цитирай Първоначално написано от Mushher
    Moon`Girl,набор,споко,тоя дето ше го целуваш за първи път няма да има мигаща табелка "Обичам те".Харесай си някои пич,и го нацелувай,не чакай да се влюбиш истински,за 1-вата целувка
    e даа ама от тук има др проблем ...който ме притеснява ... ако зема да целуна някой дали ше ме отблъсне щото ако го напраи ...става кофти

Град
    Na sedmoto nebe
    Ами от целувки не боли и те не хапят много
    Намираш си момче и си открадваш целувка,не чекай принца щото скоро няма да дойде

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Е и като не си се целувала на 14,да не е свършил светът?Има време,почакай подходящия човек,както ти сама каза-не пропилявай момента.Аз лично го направих с възможно най-неподходящия човек,беше ужасно и сега съжалявам,ама...Връщане назад няма.

i az sam na 14 i az bqh se spekla za parvata mi celuvka oba4e naskoro i tova se slu4i vs si doide na mqstoto tai4i spok a i pri men tai ne 4e nema6e s kogo a vaprosa be6e az da si go haresvam tai4i spok :P
    UsMiHvAi sE KoGaTo tI Se pLa4e ,uSmIhVaI sE kOGaTo Te bOli.I nEkA hOrATa sI MiSlQT 4e , 6tAsTiEtO s tEb vUrVi!!!

да ви се похваля Направих го! то било отвратително се едно ти мушнат някав слузест червеи в устата и ...
    ПС Много благодаря на всички които се отзоваха на темата

Град
    Лапландия!?
    Прекалено много я драматизирате тая първа целувка,кво толко,като ти се иска го направи на някой купон с някой си кво толкова първа целувка после ще има хиляди

да ви се похваля Направих го! то било отвратително се едно ти мушнат някав слузест червеи в устата и ...
    ПС Много благодаря на всички които се отзоваха на темата
    Ти си първият човек,за който знам,че мисли така
    offline forever!

Град
    във филма, заедно със саундтрака
    Хехе, Мoon-че, айде сега да си спокойна.
    А кажи само защо го оприличи явлението на "се едно ти мушнат някав слузест червеи в устата и ... "?
    There's only two types of people in the world:
    the ones that entertain and the ones that observe.
    Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
    Dont like the backseat-gotta be first!

da naistina ne boli davai
    daimu 1

Аз на 14 ми беше първата целувка нито съм умряла,нито съм болна,нищо ми няма.Не се притеснявай! Но и не очаквай много защото не е сигурно,че ще улучиш на добър целувач може да се целува страхотно,може и да те олигави цялата,но нетрябва да те стряска тфа!Тряа си нахакана да не ти пука
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    те вече на 12 не само се целуват ,ама това е друга тема..
    по въпроса-хич да не ти пука!Да не си случайно стара мома или от сорта нищо неси изтървала,не е нещо,което да не може да се навакса
    ПП от една страна си права ,че 1вата целувка не се подарява току така...сигурно ще ме оплюят другите,но все пак е израз на чувства и да се целунеш за 1ви път на игра или с някой ей така е тъпичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си