.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 124
    Супер фен Аватара на l0lz

Re: Целувката! невъзможна

Цитирай Първоначално написано от moonwarrior
    и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девствена Слава Богу не съм сама моята най-добра приятелка също има този проблем ...супер ни е гадно като сме с фр и почнат да се хвалят кой с кой се е лизал а ние не... пък и сме на 14 мамка му(искам да кажа че вече децата почват да се целуват на по 12 год)...истинския проблем е ,че като дойде мига бягаме като опарени и тя ,и аз отрязахме мн момчета но сякаш чакаме принца или поне аз го чакам защото това е специално нещо и не искам да пропилявам момента...и така пак оставам на сухо ...много искам но мамка муу Страх ме е
    Ми дай, ще ти дефлорирам устата, че да не е вече девствена..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Няма от какво да те е страх ... няма да те изяде ..

ami vij ne e koi znae kolko stranno az bqh na 15 na pyrvata si celufka ... ne be6e s 4oveka koito bih jelala no pak mi be6e gotino 4e pak be6e s 4ovek na koito adski mnogo darja taka 4e ako go iska6 tolkova napravi go :P

Град
    Париж
    позната история .. и аз бях така даже първата ми целувка (дори незнам дали може да се нарече целувка) беше .. дръпнах се след 2сек. и казах, че не съм готова, въпреки че найстина харесвах момчето .. и аз бях на 14 така че няма за какво толкова да се притесняваш .. ще усетиш, когато е време и си готова
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Супер фен Аватара на lyfche
    Няма нищо страшно. Когато дойде момента е просто уникално яко ...,а чувството е невероятно. Особено,когато е с човека,с когото наистина искаш да бъдеш. Айде късмет и няма страшно.

Град
    Ст.Загора

и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девствена Слава Богу не съм сама моята най-добра приятелка също има този проблем ...супер ни е гадно като сме с фр и почнат да се хвалят кой с кой се е лизал а ние не... пък и сме на 14 мамка му(искам да кажа че вече децата почват да се целуват на по 12 год)...истинския проблем е ,че като дойде мига бягаме като опарени и тя ,и аз отрязахме мн момчета но сякаш чакаме принца или поне аз го чакам защото това е специално нещо и не искам да пропилявам момента...и така пак оставам на сухо ...много искам но мамка муу Страх ме е
    спокс има по страшни случаи като например аз на 16 съм не че се страхувам просто ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    всичко е възможно
    стига да си набиеш 2 шамара преди това

Не разбирам, от какво толкова ви е страх. За сега никой не е умрял от целувка. Даже на хората им харесва. Затваряй очите и давай!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    има някои дет се страхуват да се целуват... болни хора

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Чудя се.. от какво ли те е страх.От една тъпа целувка..Че те хората вече се целуват просто за здрасти..
    И не чакай коне и принцове.. т'ва са тъпи глупости,в които вярват отчаяните хора.Не вярвам да ти липсват момчета.хвани си едно .. и "устата ти няма да остане девствена" ;/.

уфф , аз се научих да се целувам докато по цели месеци играехме на шише с приятели ;дд .. всички се помляскахме добре ;д .. е не беше баш като истинските целувки по филмите нали , ама то като за начало тва беше , кви смешки сме били тогава ;д .. всички бехме лапета на по 12 - 13 години ;дд .. ама пък беше интересно , всеки ден в градинката до 23.00 седим , смях от всякъде като гледаш другите как се целуват , после на теб ти се смеят ;дд .. и кво са всички казват не е страшно , еми не беше си страшно за мен първата НАИСТИНА ИСТИНСКА целувка ;д , ама то тва беше преди около година и половина ;д , то момчето вече е забравило как сме се целували и т.н ;дд //

.. айде Успех ; ) , и не се притеснявай , само като тръгваш да целуваш някого само не си завирай езика до сливиците му ;д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    **<S><T><Z>**
    Еми в краен случай пробвай с твоята приятелка... Много момичета са се научили с най-добрите си приятелки... Мене ме научи едно момиче по-голямо от мене като бях още на 10 Така, че разберете се с твоята приятелка да се помляскате НЕВИННО. И не си мисли, че ако го направиш си лесбо... айде успехче

все 1 слушам себе си преди 1 година ... и аз бях така отчаяна и чаках с нетърпение с една малка разлика и най-добрата ми прителка се беше целувала всички от моята компания , но не и аз ... и след цялата тая история само едно щи кажа ... ваобще не се замисляй толкова вярно първа целувка е но веднага след нея ще си кажеш "тва ли беше" така, че не се тормози хващай първия юнак и не се страхувай ... ще те очакват мнооого по-запомнящи се и по-хубави целувки от първата .. разбира се тва е лично мое мнение не говоря от името на всички ама г/д така се получава ..

айде успех ...
    ChuDq se na Kade ....?

Тая тема ме разби.Само да кажа - принцове на бели коне няма . Има ги само в приказките .. колкото и да ги чакате няма да дойдат да ви "отворят" устите . Вижте сега ако дойде някой принц с бяло бентли тогава ще е яко . Първата целувка не е страшно нещо.И ако искате да е специална и момента да е специален по-добре ще е да е с момче,което обичате (въпреки,че на 14 каква любов ама айде ; )) ) или към,което поне изпитвате силно привличане.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Цитирай Първоначално написано от emviii
    Цитирай Първоначално написано от Moon`Girl
    Abe ti dobre li si govorish se edno shte se ebesh che to daje devstvenite momicheta ne govorqt tai be leleiiii am ot kvo te e strah be.... to dan e kat da sa izka4ish na everest hahhahahahaah basi.... specialno nesho ? edna celuvka ti v koi vek jiveeesh am hubu de pazi si parvata celuvka za svatbata

a tei ne e tokowa specialo neshto

Супер фен Аватара на ScarletBite

и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девствена

Ох...
    all day... all night... what the fuck?!

И какво му е страшното ? Разбирам да те е страх от пъврия ти път, секс имам предвид, само че от една тъпа целувка не мога да го проумея.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    И какво те е страх .Целувката не боли спокойно Млесни го там момчето и готово
    Брях,брях

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не се притеснявай,ще дойде момента
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Офф вие не сте наред!!Страх те е да се целуваш а си на 14?!!? Ти кво искаш да дойдем от форума да ти казваме на коя страна да си завъртиш главата или кво?Стегни се,ако те е страх за целувка кво остава за ебане?

pff

off mn me nervqt razni lapeta na 12-14 godini kat po4nat da se oplakvat 4e nqmali cici,4e ne se bili celuvali,4e ne se bili ebali... za boga osaznaite se!! ni6to li4no
    CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    моята първа целувка беше 1 клас, но тя беше на шега. А истинската 3-ти с момиче, което харесвах, ако може да се каже нещо подобно в 3-ти клас.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ахаха и мене така ме беше шубето преди Няма страшно момичета Ще оживеете

П.П- Сега си викам "Може ли да съм била толкова тъпа и да ме е било страх от това " Не мога да се отлепя от приятеля ми
    Трагедията е пълна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си