- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката! невъзможна
Ми дай, ще ти дефлорирам устата, че да не е вече девствена..Първоначално написано от moonwarrior
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Няма от какво да те е страх ... няма да те изяде ..![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ami vij ne e koi znae kolko stranno az bqh na 15 na pyrvata si celufka ... ne be6e s 4oveka koito bih jelala no pak mi be6e gotino 4e pak be6e s 4ovek na koito adski mnogo darja taka 4e ako go iska6 tolkova napravi go :P
позната история .. и аз бях такадаже първата ми целувка (дори незнам дали може да се нарече целувка) беше .. дръпнах се след 2сек. и казах, че не съм готова,
въпреки че найстина харесвах момчето .. и аз бях на 14 така че няма за какво толкова да се притесняваш .. ще усетиш, когато е време и си готова
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Няма нищо страшно.Когато дойде момента е просто уникално яко ...,а чувството е невероятно.
Особено,когато е с човека,с когото наистина искаш да бъдеш.
Айде късмет и няма страшно.
![]()
спокс има по страшни случаи като например азПървоначално написано от moonwarrior
на 16 съм не че се страхувам просто ..
всичко е възможно
стига да си набиеш 2 шамара преди това
Не разбирам, от какво толкова ви е страх. За сега никой не е умрял от целувка. Даже на хората им харесва. Затваряй очите и давай!![]()
има някои дет се страхуват да се целуват... болни хора![]()
Чудя се.. от какво ли те е страх.От една тъпа целувка..Че те хората вече се целуват просто за здрасти..
И не чакай коне и принцове.. т'ва са тъпи глупости,в които вярват отчаяните хора.Не вярвам да ти липсват момчета.хвани си едно .. и "устата ти няма да остане девствена" ;/.
уфф , аз се научих да се целувам докато по цели месеци играехме на шише с приятели ;дд .. всички се помляскахме добре ;д.. е не беше баш като истинските целувки по филмите нали , ама то като за начало тва беше
, кви смешки сме били тогава ;д .. всички бехме лапета на по 12 - 13 години ;дд .. ама пък беше интересно , всеки ден в градинката до 23.00 седим , смях от всякъде като гледаш другите как се целуват , после на теб ти се смеят ;дд
![]()
.. и кво са всички казват не е страшно , еми не беше си страшно за мен първата НАИСТИНА ИСТИНСКА целувка ;д , ама то тва беше преди около година и половина ;д , то момчето вече е забравило как сме се целували и т.н ;дд //
.. айде Успех ; ) , и не се притеснявай , само като тръгваш да целуваш някого само не си завирай езика до сливиците му ;д![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Еми в краен случай пробвай с твоята приятелка... Много момичета са се научили с най-добрите си приятелки... Мене ме научи едно момиче по-голямо от мене като бях още на 10Така, че разберете се с твоята приятелка да се помляскате НЕВИННО. И не си мисли, че ако го направиш си лесбо...
айде успехче
![]()
все 1 слушам себе си преди 1 година ... и аз бях така отчаяна и чаках с нетърпение с една малка разлика и най-добрата ми прителка се беше целувала всички от моята компания , но не и аз ... и след цялата тая история само едно щи кажа ... ваобще не се замисляй толкова вярно първа целувка е но веднага след нея ще си кажеш "тва ли беше" така, че не се тормози хващай първия юнак и не се страхувай ... ще те очакват мнооого по-запомнящи се и по-хубави целувки от първата .. разбира се тва е лично мое мнение не говоря от името на всички ама г/д така се получава ..
айде успех ...![]()
ChuDq se na Kade ....?
![]()
Тая тема ме разби.Само да кажа - принцове на бели коне няма . Има ги само в приказките .. колкото и да ги чакате няма да дойдат да ви "отворят" устите . Вижте сега ако дойде някой принц с бяло бентли тогава ще е яко .
Първата целувка не е страшно нещо.И ако искате да е специална и момента да е специален по-добре ще е да е с момче,което обичате (въпреки,че на 14 каква любов ама айде ; )) ) или към,което поне изпитвате силно привличане.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Първоначално написано от emviii
a teine e tokowa specialo neshto
Първоначално написано от moonwarrior
![]()
Ох...![]()
all day... all night... what the fuck?!
И какво му е страшното ? Разбирам да те е страх от пъврия ти път, секс имам предвид, само че от една тъпа целувка не мога да го проумея.![]()
Първоначално написано от kifla
Брях,брях
не се притеснявай,ще дойде момента![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Офф вие не сте наред!!Страх те е да се целуваш а си на 14?!!? Ти кво искаш да дойдем от форума да ти казваме на коя страна да си завъртиш главата или кво?Стегни се,ако те е страх за целувка кво остава за ебане?![]()
off mn me nervqt razni lapeta na 12-14 godini kat po4nat da se oplakvat 4e nqmali cici,4e ne se bili celuvali,4e ne se bili ebali... za boga osaznaite se!!ni6to li4no
![]()
CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R
моята първа целувка беше 1 клас, но тя беше на шега. А истинската 3-ти с момиче, което харесвах, ако може да се каже нещо подобно в 3-ти клас.
Ахаха и мене така ме беше шубето предиНяма страшно момичета
Ще оживеете
![]()
П.П- Сега си викам "Може ли да съм била толкова тъпа и да ме е било страх от това" Не мога да се отлепя от приятеля ми
![]()
![]()
![]()
Трагедията е пълна...