.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 124
    Мега фен

Re: Целувката! невъзможна

Цитирай Първоначално написано от moonwarrior
    и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девствена
    стига бе!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: Целувката! невъзможна

Цитирай Първоначално написано от moonwarrior
    и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девствена Слава Богу не съм сама моята най-добра приятелка също има този проблем ...супер ни е гадно като сме с фр и почнат да се хвалят кой с кой се е лизал а ние не... пък и сме на 14 мамка му(искам да кажа че вече децата почват да се целуват на по 12 год)...истинския проблем е ,че като дойде мига бягаме като опарени и тя ,и аз отрязахме мн момчета но сякаш чакаме принца или поне аз го чакам защото това е специално нещо и не искам да пропилявам момента...и така пак оставам на сухо ...много искам но мамка муу Страх ме е
    специално... ако не беше написала в заглавието, че говориш за целувка, щях да си помисля, че говориш за свирчок...

глей ся.. и аз съм на 17, ама още не съм целувал момиче.. ама не ми е и зор, че еди кой си се хвали с тва.. даже ми става смешно като почнат "оуу пък аз вчера на диското с кви се целувааах"

Мойта целувка беше на 12 и не съм му муслил много

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Добре се изрази като каза ''другите ДЕЦА''

Няма нищо страшно

пп
    пази се да не забременееш само целувай се с презарватив!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Аз съм на 12 .. ии преди два дни си намерих гадже .. от едно училище сме .. но си комоникираме по скайп .. днес тои ми каза " Утре като ти каза здрасти - ти се приближи и ще се целунем " Аз се притесних защото това ще ми е първата целуфка .. аа тои не знае това .. много ме е срам да му го кажа . [ та той не е девствен .. кои знае какво ще си помисли за мен ] имам сестра на 15 ,която многократно съм питала как се прави първата целуфка .. тя ми казва че трябва той да ме целуне.. ноо според думите му .. май азз трябва да направя пъървата крачка .. .. много се притеснявам за утре .. дано се получи .. макар че ме съмнява дали ще събера смелост .. Пожелайте ми успех .. !!

Супер фен Аватара на sunshine955
    не бързай докато не намериш момчето
    после ще съжаляваш,е първата ти целувка е минала с някав простак

Град
    in the reality : )
    Аз пък не мисля, че за първата си целувка трябва да чакаш принца на бял кон. Ти няма да се омъжваш за момчето, с което се целунеш. Това е като първото ти гадже - той е първи, но не последен и почти никога не е перфектен.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Цитирай Първоначално написано от raence97
    Аз съм на 12 .. ии преди два дни си намерих гадже .. от едно училище сме .. но си комоникираме по скайп .. днес тои ми каза " Утре като ти каза здрасти - ти се приближи и ще се целунем " Аз се притесних защото това ще ми е първата целуфка .. аа тои не знае това .. много ме е срам да му го кажа . [ та той не е девствен .. кои знае какво ще си помисли за мен ] имам сестра на 15 ,която многократно съм питала как се прави първата целуфка .. тя ми казва че трябва той да ме целуне.. ноо според думите му .. май азз трябва да направя пъървата крачка .. .. много се притеснявам за утре .. дано се получи .. макар че ме съмнява дали ще събера смелост .. Пожелайте ми успех .. !!
    Скайп гаждета ли сте?

Такам... дишай, няма нищо страшно, ще се справиш, не е трудно, следвай неговите движения, ще си ти дойде отвътре
    Трагедията е пълна...

Споко мацка, на 17 съм и също ми е девствена мусаката, оп, оп ... целувката

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Много е важно да изгубиш девствеността на целувката си по специален начин и със специален човек.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Само аз ли забелязах, че темата е пусната през ЯНУАРИ 2008???
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Tempest баце аз съм на 19 знаеш ли кво е 19 години след неколко месеца ще направим 20 и не съм се целувал до сега ... данеговориме че не съм имал и гадже .....
    Можех да целуна едно комшийче до нас ама тааааммъъън да го направиме и аз некво се стреснах и се отдръпнах и КУРЕЦ. Нема значение на колко си важно е кво ти е възпитанието и най - вече каде си расъл и при какви хора.

LadyDi како ето аз съм следващи по добре така отколкото да се флуди форума с такива теми
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Tempest сигурен ли си, че не ти е зор ? Щото и на мене ми небеше зор на твойте години ама се случи една случка която така лекинко ме съсипа и от тама тръгна сичко. Пак помисли дали не ти пука или всяка вечер се наливаш във вас с някакав алкохол било то ракия, бира, водка и вино. И ако ми кажеш, че пак не ти пука като гледаш твойте връстници как го правят и как се обарват по пейките и сепаретата ... ЕЕЕ БАЦЕ НЕ ТИ ВЕРВАМ ГРАМ ! Я ми кажи колко пъти като си легнеш незаспиваш а цяла нощ гледаш в шибания таван и мислиш колко си задръстен и некадърен а? А ? Има ли нещо верно ? Мамка му понякога се чудим дали си вервате на приказките или това е само заблуда зад която седи един агресивен и подтиснат човек който му трябва малко внимание да се оправи и може би малко КЕШ да има покритие а не да гледа наборите му как се раздават на макс по басейните, кръчмите и кафетата.

Дееееееееее немога да повярвам, че го написах това

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lipecek
    LadyDi како ето аз съм следващи по добре така отколкото да се флуди форума с такива теми
    Аз съм съгласна, че е по-добре така. Проблемът е, че всички дават съвет на авторката, а тя сигурно отдавна вече не е девествена в устата.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Епа то отприщи ли се един път нема спиране ....
    Ама все пак ми е много интересно Tempest кво ше каже по въпроса "колко съм над нещата" . Айде баце чакам отговорче

няма какво толкова да се притисняваш всеки си има първа целуфка :Д един мои фр примерно ходи с едно момиче на 13 години (2 години им е разликата) иии всеки път когато тои се опита да я целуне тя се отдръпва и го прегръща :Д недеи да се дърпаш ако някои опита да те целуне просто се орпусни ии ще разбереш че няма нищо сложно и страшно )))

Град
    София
    Няма нищо невъзможно,, особено това.
    Спокойно,ще ти дойде времето.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Недей да се впрягаш толкова

Продължавай да чакаш 'принца'. Не виждам нищо лошо..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Оо да така като гледам много се е трогнала от това което и пишете. Това момиче неследи темата сиг от половин година а и гаранция се е намерил некой батко да я опраши . Мда

лелеее ако искате и прегледайте профила тама кадето пише последни коментари да видите. Тя вече дава акъл на другите кое как става нееееееееееееееееееееее защо се регистрирах да чета само простотий ли ???

няма от какво да се притесняваш.
    обаче 1 нещо ми е смешно- защо си решила, че на 12 са деца пък на 14 не ? вие малките ама много насериозно почнахте да се зимате
    ( то аз не се имам за голям пък вие съвсем)

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от lipecek
    Tempest сигурен ли си, че не ти е зор ? Щото и на мене ми небеше зор на твойте години ама се случи една случка която така лекинко ме съсипа и от тама тръгна сичко. Пак помисли дали не ти пука или всяка вечер се наливаш във вас с някакав алкохол било то ракия, бира, водка и вино. И ако ми кажеш, че пак не ти пука като гледаш твойте връстници как го правят и как се обарват по пейките и сепаретата ... ЕЕЕ БАЦЕ НЕ ТИ ВЕРВАМ ГРАМ ! Я ми кажи колко пъти като си легнеш незаспиваш а цяла нощ гледаш в шибания таван и мислиш колко си задръстен и некадърен а? А ? Има ли нещо верно ? Мамка му понякога се чудим дали си вервате на приказките или това е само заблуда зад която седи един агресивен и подтиснат човек който му трябва малко внимание да се оправи и може би малко КЕШ да има покритие а не да гледа наборите му как се раздават на макс по басейните, кръчмите и кафетата.

Дееееееееее немога да повярвам, че го написах това
    ами всъщност.. не, като лягам не гледам в шибания таван, щото ми се спи по принцип много, обичам да легна и да мисля за забавни неща.. (не, не съм задръстен).. не - не се наливам с алкохол.. пия само за настроение и не - не ми пука който ще да се обарва, ако щат и да се чукат и ако си мислиш, че съм комплексарче, е "бате", в грешка си... просто изразявам мнението си по въпроса... да - не съм целувал момиче досега и не - не ме е срам да си го призная! Колкото и да го мисля - отново не ми пука, аз си знам какво искам и за какво ми пука и за какво не.. непознати пък много обичам да ме обсъждат

тема от 2008 админе тури един ключ тя вече сигурно се е нализала вече.
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

Tempest а дано
    Айде бай админ да заключва и да си одиме

Вчера вии казахх че днес можебии ще се целувам .. НО уви - устицата мии все още е девственаа .. ии се съмнявам скороо даа се целувам .. ноо както и да е .. мерси много за подкрепленията ви .. ии даноо наистина намеря подходящото момче за ммен .. от което да не ме е срам че не мога да се целувам ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си