- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувката! невъзможна
Чакай го принца, чакай го. Хаха.Първоначално написано от moonwarrior
Temet Nosce
벨야카
ЗНАЧИ ........................................ така или иначе следващата година ше се целуваш ! Спокойно с ше се намери некой отвореняк да го напрай това. Ти даже нема да усетиш кога е станало. Можеби е време да почнеш да пиеш алкохол не само фанта и кола и тогава ше ти стане много по лесно. То по принцип на момиченцата винаги е по лесно ... ЕЕЕЕ след време ден, два три месец ше се сетиш за първата целувка какт оаз се сещам за некой неща и така на татака ...
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
какъв принц да чака бе,вие на кво сте![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Темата е от 2008... момичето сигурно вече се е.. на поразия, вие за целувки и говорите.
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Първоначално написано от moonwarrior
Боже, Боже на хората зъби и органи им вадят, а вие се страхувате от една целувка. От това не се умира. Плюс това, ако си чакате "принца" след още 14 години сигурно пак ще пускате постове от този род тук..
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Първоначално написано от emviii
оффф ма ЕМВИИИИ я са успокой !!! първо пиши на кирилица !!!! и 2ро ся кфо хвалиш ли ми са като си я свършила преди тая раота ?!?!?!!?всеки си има принципи моа ти кажа.. тъй че нито ставаш по красива нито по умна като си ги минала тея работи ехехеhyaxyaxhy каката
авторката има основания да се притеснява (макар че няма нищо страшно :P )-все още не го е изживяла
но моя съвет е да не бързаш..тфа че си на 14 няяяяма никфо значение..
за да има някфа истинска целувка тряя да има любоф.. не се води по акълите на някфи си лигави пикли които вече дори са се ебали .. и ко да не би да стаат по натокани?!?! (пхахаха да ви пикая на пилешките акъли
) за всичко си има време .. а колкото до тфоя проблем- когато стане тогава
нито аз имам вулшебна пръчица нито ти.. така че живеий си живота и не му мисли много
мойта първа целувка беше в 8ми клас
а колкото до ЕМВИИИИИИИИИ -авторката може да не е срещнала принца и никога да не го срещне ,както казваш ,ама ти дори и неможеш да си мислиш за него майна
![]()
стига леки работи .. всички знаем че няма никфи принцове.. но когато избереш на кого да подариш сърцето си ..ТОЙ са превръща в такъв we
пфф ... айде успех ти желая
![]()
![]()
If I played you like a toy?
Ама ти целувката я разбираш като отдаване на сърцето си ли? Ами твоята първа целувка като ти е била в 8-ми клас да не би тогава си се "влюбила" в това момче? Смяташ ли, че в 8-ми клас е възможна истинската любов? Защото ако смяташ, явно ти не си много дорасла и си мислиш, че всяко бурно действие на хормоните е обич и одухотворяване... Посто някои хора са реалисти и знаят, че тези сексуални взаимоотношения са си просто сексуални взаимоотношения и нямат нищо общо с любовта. Ето защо почва да те сърби на 14-15-годишна възраст, а любовта в истинкия смисъл на думата откриваш на 25-30 години, когато знаеш какво търсиш. И престанете да казвате "в днешно време секс се прави на 13-14 години", защото преди половин век хората са раждали на по 14-15 години и до 20-тата си годишнина са имали по 5-6 деца.Първоначално написано от buuu
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
И все пак...
темата е на близо 2 години...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
вече и конете изчезват ама може да се разчита на някой катърПървоначално написано от ef4etyYy
![]()
не я разбирам като отдаване на сърцето ест ! просто като си харесаш някой ай да не казвам го заобичаш че още малко с кмъни ше ме убиете за дето не мисля че любовта идвала на 25 30Първоначално написано от loliii
и тогава си праиш сичко снего ся ъфа че ти не сия срешнала по рано любовта не tи даа основание да говориш че идва по късно ай моля ти са..
DA мисля по различен начин и ДА ще говоря че децата започват да водят полов живот на 13 14 защото сие така ! хич не ме ебе кфо е било преди нз си колко века.. ся тфа аз поне не го намирам за нещо нормално тка че секи с мнението си ..но колкото до тема оставам си на тфа че като се привържиш към някой си праещ с него кфото си искаш в случая авторката май е в същото положение .. не говоря за любов нз кфо изпитва тя ..но при мен е различно и ти неможеш да знаиш кога аз съм изпитала истинска любов и кога не .. капиш
![]()
If I played you like a toy?
устата девствена .. изобщо няма смисъл от притеснения за годините ... или изоставане ... щще дойде и твоя момент
не разбрах... като не си се целувала и не моеш пиеш ракия ли ?![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Пхаха..Стегни се.Направо е смешно.
И какво като не си се целувала?И твоето време ще дойде,спокойно.![]()
I'm not in love this time,this night...
пфф, по-спокойно, бе, момиче
нищо страшно няма![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Леле малеееее квой туй нещоооооо ....
Сирене прави мандра не е лелеее малееее кой туй нещооо ...
![]()
![]()
![]()
айде на никулденаааа стига с тия простотий.![]()
ЛЕЛЕЕЕЕ МАЛЕЕЕЕЕЕ КОЙ ТУЙ НЕЕЕЩООО
КОЙ ГО НАМЕРИ АЛАЛ ДА МУЙ !!!!!!!
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
Съгласна съм със теб , но само да допълня ,че може да и болиПървоначално написано от kifla
ако те ухапят...
FAIL.Първоначално написано от moonwarrior
мм и къф ти е проблема?Хем искаш хем не искаш! ми реши се и иди там да мяляснеш един език на някой![]()