.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 124 от общо 124
    Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Целувката! невъзможна

Цитирай Първоначално написано от moonwarrior
    и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девствена Слава Богу не съм сама моята най-добра приятелка също има този проблем ...супер ни е гадно като сме с фр и почнат да се хвалят кой с кой се е лизал а ние не... пък и сме на 14 мамка му(искам да кажа че вече децата почват да се целуват на по 12 год)...истинския проблем е ,че като дойде мига бягаме като опарени и тя ,и аз отрязахме мн момчета но сякаш чакаме принца или поне аз го чакам защото това е специално нещо и не искам да пропилявам момента...и така пак оставам на сухо ...много искам но мамка муу Страх ме е
    Чакай го принца, чакай го. Хаха.
    Temet Nosce

벨야카

ЗНАЧИ ........................................ така или иначе следващата година ше се целуваш ! Спокойно с ше се намери некой отвореняк да го напрай това. Ти даже нема да усетиш кога е станало. Можеби е време да почнеш да пиеш алкохол не само фанта и кола и тогава ше ти стане много по лесно. То по принцип на момиченцата винаги е по лесно ... ЕЕЕЕ след време ден, два три месец ше се сетиш за първата целувка какт оаз се сещам за некой неща и така на татака ...
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Град
    Wonderland
    какъв принц да чака бе,вие на кво сте
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Фен
    Град
    the world is mine ~
    Темата е от 2008... момичето сигурно вече се е.. на поразия, вие за целувки и говорите.
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Град
    Newp0rt ..
    е лесно ви е на вас ама кфо да направа как да подходя нещо ала бала не мог просто да отида и да му се хвърля на човека
    tuzaro ще те имам навпредвид
    Хахх .. защо пък да не можеш ..
    много е просто някой който ти допада
    отиваш целуваш го пък после да си мисли каквото си искаа ..

и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девствена Слава Богу не съм сама моята най-добра приятелка също има този проблем ...супер ни е гадно като сме с фр и почнат да се хвалят кой с кой се е лизал а ние не... пък и сме на 14 мамка му(искам да кажа че вече децата почват да се целуват на по 12 год)...истинския проблем е ,че като дойде мига бягаме като опарени и тя ,и аз отрязахме мн момчета но сякаш чакаме принца или поне аз го чакам защото това е специално нещо и не искам да пропилявам момента...и така пак оставам на сухо ...много искам но мамка муу Страх ме е
    Боже, Боже на хората зъби и органи им вадят, а вие се страхувате от една целувка. От това не се умира. Плюс това, ако си чакате "принца" след още 14 години сигурно пак ще пускате постове от този род тук..
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Град
    Newp0rt ..
    Някой да я заключи тая темаа ..

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от emviii
    Цитирай Първоначално написано от _BuNnY_
    Цитирай Първоначално написано от `ТвОеТо`бОнБоНчЕ`
    Цитирай Първоначално написано от Moon`Girl
    Abe ti dobre li si govorish se edno shte se ebesh che to daje devstvenite momicheta ne govorqt tai be leleiiii am ot kvo te e strah be.... to dan e kat da sa izka4ish na everest hahhahahahaah basi.... specialno nesho ? edna celuvka ti v koi vek jiveeesh am hubu de pazi si parvata celuvka za svatbata

има ли значение в кой век живее?! за теб първата целувка може да не е специална, но за някои хора е! и въобще знаеш ли на какво е израз целувката?! глупаво е да правиш нещо само защото другите са го правили пък ти не си ей заради тоя манталитет вече на по 13 - 14 години не сте девствени! Я се стягайте и гледайте първо себе си и после другите!
    А пък на Moon`Girl стискам палци и ако все още не си намерила подходящия човек, не се притеснявай - няма да останеш на сухо и няма какво да се плашиш - няма да боли
    abe ei ima znachenie da moje bi predi sa bili konservi ama veche nee tai se pak imalo e momcheta iskalo i se e ama tq q e strah ... em men ne me e bilo... moa ti kaja che moje i za lubov da go smqtash ama az go broq za izrtaz na strast prekaleno hromoni alkohol i tn ;] ne sum se celuvala za prav pat shtoto sum iskala da podraajaam na dr prosto dosta predi tqh q svarshih taq deinost smqtash li che tq she nameri princ hahahhahahahahahahah mnqma takiva neshta dori i v sexa nikoga nqma nameri takav ;] na taq vazrast e nevazmojno princa da si go tarsi kat shte se jeni )) ne moish sporish s men dragi prosto e nevazmojno i nepriemlivo

оффф ма ЕМВИИИИ я са успокой !!! първо пиши на кирилица !!!! и 2ро ся кфо хвалиш ли ми са като си я свършила преди тая раота ?!?!?!!? всеки си има принципи моа ти кажа.. тъй че нито ставаш по красива нито по умна като си ги минала тея работи ехехеhyaxyaxhy каката авторката има основания да се притеснява (макар че няма нищо страшно :P )-все още не го е изживяла но моя съвет е да не бързаш..тфа че си на 14 няяяяма никфо значение.. за да има някфа истинска целувка тряя да има любоф.. не се води по акълите на някфи си лигави пикли които вече дори са се ебали .. и ко да не би да стаат по натокани?!?! (пхахаха да ви пикая на пилешките акъли ) за всичко си има време .. а колкото до тфоя проблем- когато стане тогава нито аз имам вулшебна пръчица нито ти.. така че живеий си живота и не му мисли много мойта първа целувка беше в 8ми клас а колкото до ЕМВИИИИИИИИИ -авторката може да не е срещнала принца и никога да не го срещне ,както казваш ,ама ти дори и неможеш да си мислиш за него майна стига леки работи .. всички знаем че няма никфи принцове.. но когато избереш на кого да подариш сърцето си ..ТОЙ са превръща в такъв we пфф ... айде успех ти желая
    If I played you like a toy?

Град
    in the reality : )

Цитирай Първоначално написано от buuu
    .. всички знаем че няма никфи принцове.. но когато избереш на кого да подариш сърцето си ..ТОЙ са превръща в такъв we пфф ... айде успех ти желая
    Ама ти целувката я разбираш като отдаване на сърцето си ли? Ами твоята първа целувка като ти е била в 8-ми клас да не би тогава си се "влюбила" в това момче? Смяташ ли, че в 8-ми клас е възможна истинската любов? Защото ако смяташ, явно ти не си много дорасла и си мислиш, че всяко бурно действие на хормоните е обич и одухотворяване... Посто някои хора са реалисти и знаят, че тези сексуални взаимоотношения са си просто сексуални взаимоотношения и нямат нищо общо с любовта. Ето защо почва да те сърби на 14-15-годишна възраст, а любовта в истинкия смисъл на думата откриваш на 25-30 години, когато знаеш какво търсиш. И престанете да казвате "в днешно време секс се прави на 13-14 години", защото преди половин век хората са раждали на по 14-15 години и до 20-тата си годишнина са имали по 5-6 деца.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И все пак...

темата е на близо 2 години...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Sофiiя City xD

и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девствена ...
    ... но мамка муу Страх ме е
    първото ти изречение рулира заклевам се

П.П. ПРИНЦОВЕ НЯМА! има само коне

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    и ето изминаха 14 години от когато съм се родила,а мята уста е все още девствена ...

вече и конете изчезват ама може да се разчита на някой катър

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

Цитирай Първоначално написано от loliii
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    .. всички знаем че няма никфи принцове.. но когато избереш на кого да подариш сърцето си ..ТОЙ са превръща в такъв we пфф ... айде успех ти желая
    Ама ти целувката я разбираш като отдаване на сърцето си ли? Ами твоята първа целувка като ти е била в 8-ми клас да не би тогава си се "влюбила" в това момче? Смяташ ли, че в 8-ми клас е възможна истинската любов? Защото ако смяташ, явно ти не си много дорасла и си мислиш, че всяко бурно действие на хормоните е обич и одухотворяване... Посто някои хора са реалисти и знаят, че тези сексуални взаимоотношения са си просто сексуални взаимоотношения и нямат нищо общо с любовта. Ето защо почва да те сърби на 14-15-годишна възраст, а любовта в истинкия смисъл на думата откриваш на 25-30 години, когато знаеш какво търсиш. И престанете да казвате "в днешно време секс се прави на 13-14 години", защото преди половин век хората са раждали на по 14-15 години и до 20-тата си годишнина са имали по 5-6 деца.
    не я разбирам като отдаване на сърцето ест ! просто като си харесаш някой ай да не казвам го заобичаш че още малко с кмъни ше ме убиете за дето не мисля че любовта идвала на 25 30 и тогава си праиш сичко снего ся ъфа че ти не сия срешнала по рано любовта не tи даа основание да говориш че идва по късно ай моля ти са.. DA мисля по различен начин и ДА ще говоря че децата започват да водят полов живот на 13 14 защото сие така ! хич не ме ебе кфо е било преди нз си колко века.. ся тфа аз поне не го намирам за нещо нормално тка че секи с мнението си ..но колкото до тема оставам си на тфа че като се привържиш към някой си праещ с него кфото си искаш в случая авторката май е в същото положение .. не говоря за любов нз кфо изпитва тя ..но при мен е различно и ти неможеш да знаиш кога аз съм изпитала истинска любов и кога не .. капиш
    If I played you like a toy?

устата девствена .. изобщо няма смисъл от притеснения за годините ... или изоставане ... щще дойде и твоя момент

Град
    Sофiiя City xD

Цитирай Първоначално написано от buntar90
    Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy

вече и конете изчезват ама може да се разчита на някой катър
    абе ужас, накъде отива тоя свят, няма принцове, вече и коне няма ибахти останахме си сами

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Mного се извинявам, но ..

Голям фен
    не разбрах... като не си се целувала и не моеш пиеш ракия ли ?
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Пхаха..Стегни се.Направо е смешно.
    И какво като не си се целувала?И твоето време ще дойде,спокойно.
    I'm not in love this time,this night...

пфф, по-спокойно, бе, момиче
    нищо страшно няма
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Град
    Sофiiя City xD
    ^ я вижте датата на първия пост

Леле малеееее квой туй нещоооооо ....
    Сирене прави мандра не е лелеее малееее кой туй нещооо ...

айде на никулденаааа стига с тия простотий.

ЛЕЛЕЕЕЕ МАЛЕЕЕЕЕЕ КОЙ ТУЙ НЕЕЕЩООО

КОЙ ГО НАМЕРИ АЛАЛ ДА МУЙ !!!!!!!
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Цитирай Първоначално написано от kifla
    И какво те е страх .Целувката не боли спокойно Млесни го там момчето и готово
    Съгласна съм със теб , но само да допълня ,че може да и боли ако те ухапят...

пък и сме на 14 мамка му(искам да кажа че вече децата почват да се целуват на по 12 год)
    FAIL.

Повече от фен Аватара на c0ci
    мм и къф ти е проблема?Хем искаш хем не искаш! ми реши се и иди там да мяляснеш един език на някой

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си