Пхахаа, слушам някаква хаус песничка, чийто текст е много брутален, а музиката ми действа по особен начин..
И.. блаааа, звъня аз на гаджето да му кажа колко много си го обичам и т.н., покрай него яко музика и смях на поразия се чува, ОК, аз си продължавам със словоизлиянията, като по едно време тоя се хили като откачен, и говори някакви работи ( не на мен, ЕСТЕСТВЕНО..пхаха) и аз го питам "кво кво" , нали недочувам, а искам да съм в час с всичко.. И тоя нещо сдуха. Вика " Не мога да говоря сега", айде после МОЖЕ БИ ще се чуем. Питам го кво е сдухал, като преди 1 минута очевидно нещо му беше много смешно, той нищо не казва, не можел да говори. Учел
И такааааа, сега се чудя какво не му е наред. Аз ли съм му проблема или ония покрай него. Забелязала съм , че когато те са покрай него, той се държи студено, дори грубо на моменти, с мен. Което е тъпо. Казах му го, той ми мълча. Вие кво мислите, прави се на мъж или какво?
Сега не ми е гадно, защото съм в готино настроение, но ако беше друг ден сигурно бих се сдухала. Не мисля,че заслужавам такова отношение.
Я направо си кажете : гаджетата ви странни ли са?