- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Истински приятели!?
i pri men e taka imam 2-3 izstinski priqtelki i 1 istinski priqtel vsi4ki drugi mi se pi6at za takiva,no...samo govorqt zad garba mi![]()
Не знам ... вече и аз не знам има ли ги, няма ли ги ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Аз съм на мнение, че истинскея приятел е само 1. Другите са просто за забавление
Аз лично познавам точно 9 човека,които никога ама НИКОГА не бих предала! Другите като се замисля ... нз , не че на са ми приятели просто ...Има и някои за които нз дали те биха направили за мен това което аз правя за тях ... нз
![]()
Мнението ми е, че щом някой може да бъде истински приятел с друг ... все ще се намери някой ,който да му бъде такъв ... \/
Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!
Повече трябват ли ти?
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
az imam 1 istinska fr !za koqto praq si4ko!! drugite.........
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
да верно кво се оплаквате ?аз не мога да кажа на абсолютно никой нещо ,което после да не стане обект на коментар ,а те имали само 3 бф разбираш ли?ох горките вие ...
az imam 1istinski fr imam i o6te 10-15 priqteli dr-to saaaaaa ..........
Аз лично имам само една много-добра фр на която до скоро можех да разчитам на нея за всичко,но на последък много ме използва само се караме и така!Много е трудно да се намерят истински приятели в днешно време!Всеки иска да прецака другия и така!
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
2-3...колко повече искате,малко,но от сърце!Някои хора и толкова няматАз лично съм благордарна,че имам няколко човека,на които мога да разчитам и да им имам доверие,повече не съм си и помисляла да искам,стигат ми и съм доволна
))
ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!
няма истински приятели от същия пол!!! има само познати за кафенце. аз имам бф момчета - 2. с момичетата не се разбирам явно
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Еми имам 3 най-добри,които знам,че няма да ме предадат .. още 2 много добри .. другите .. само добри познати ..
Ми аз даже нямам нито 1 истинска фр, пък ти се оплакваш, че имаш само една...
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз съм на мение също че в днешно време няма много приятели. Само има един момент когато усетиш че даден човек ти помага и имаш нужда само тогава можеш да кажеш че ти е най - добър приятел. Но затова и от своя страна също трябва да помагаш. Както се казва: Приятел в нужда се познава. И това си е така, може да да имаt един приятел но като хората. Да можеш да разчиташ на него както и той на теб.![]()
![]()
![]()
А трябват ли ти повече истински приятели ? На мен са ми достатъчни 1-2, но да знам, че са истински, но в днешно време просто не можеш да знаеш кой ти е приятел и кой не е...![]()
кво беше - мъжете имат много приятели и 1 неприятел , жените имат 1 приятелка и много неприятелкинащо такова май
аз си имам 2 истински приятели , другото е леща
И аз имам само 1 истинска приятелка с нея сме от 6 год заедно и до сега само май 2 пъти сме се карали сериозно.Аз съм на мнение,че повече от 2 истински приятели не мога да имам.Останалите са ми просто добри приятели.
аз имам само 2-ма истински пр-ли и се радвам 4е попаднах на тях щото са незаменимиина4е и имам мн др пр-ли но не им вярвам мн 4е даржът на мен
П пално е с лицемери измамници тапанари наркомани
подбирам си хората просто и това е
П
nqma takuvo ne6to
kolko puti probvash i noj v gurba
vseki tursi ne6to s koeto moje da si ugodi , nqma li go tova ne go boli
no strannoto e 4e vinagi go tursim toq 4ovek , dori i da sme naraneni
rano ili kusno puti6tata s' edni se zasi4at , a s drugi se razdelqt
ni6to ne e ve4no hora, vsi4ko e momentno
nqkoi moje li da otre4e???
Аз нямам никакви фрс, скъпа авторке, но все пак не се оплаквам. 2-3, но истински са абсолютно достатъчни, мисля, стига да знаеш, че никога няма да те предат. И да, иначе има много лицемери по този свят, но ние нищо не можем да направим, освен да не им се даваме![]()
Memento moriendum esse!