Съгласна съм с горепосочените мнения.Първо ти трябва самочувствие-заставай всеки ден пред огледалото,усмихвай се на себе си и си казвай"Страхотен съм"или нещо подобно.И брат ми беше така,но вътрешната нагласа много му помогна.Е,в смисъл не е станал някъв дето не може да се приказва с него.Тръгни на фитнес,но не се отчайвай.Трябва да се ходи постоянно.Поне първите месеци няма да стане.От това,което прочетох,май наистина доста си загорял.В това няма проблем,но наистина не възприемай всички момичета като сексуален обект.Представи си че някое момиче разбере,че я наблюдаваш през ключалката.Какво ще си помисли за теб?Друго-предполагам,че си слагаш голи мацки по скайп,плакати и т.н.Ако наистина е така-СПРИ!!!На никое момиче,освен ако не е обратно сигурно няма да и е приятно да види цяла стая облепена с такива плакати.Друго-не говори само за курви,путки и т.н.и не се впускай на всяка,която ти удари един секси поглед.Това обяснявам и на 1 приятел.Някак си тъпо е.Но от все сърце ти пожелавам успех ........и търпение,и пак търпение!Всичко си идва с времето