- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е?!
Сигурно някъде тук може би има из форума има отговор на това, което ми е любопитно ама хм трудно ще се открие..
Та да питам аз сега:
Когато момичето взима противозачатъчни от тез 21-дневните има ли възможност в почивката от 7 дена, в които не се пият хапчетата да се осъществи полов акт?!Това ми е интересно тъй като според мен хм секса си е най-безопазен докато си ги пиеш и тогава проблем няма, но за тез 7 дена почивка бая се чудя дали може без притеснение да се отдадеш на удоволствие..
Блазе им на тез дет са на 28 дена![]()
..
Някой ако знае нещо да ми каже ..много ще съм благодарна..пък и ако еи мало смело момиче дет си е питало дори гинеколога..няма да има равна ако ми каже..
![]()
![]()
..Splendor is in the Memories..
защо не си купиш от тези за 28 дена?не знам никога не съм ползвала но по мнението ти личи че според теб тези за 28 дни са по-добри![]()
ако е престъпление да те обичам, виновна съм по дяволите! но това не означава, че въпреки вината си спирам да те обичам
Хехе..не смятам, че са по-добри ами, че жените, които го пият не мислят за подобни щури проблеми като моя..
Пък и каквото каже гинеколога това пием..![]()
но тоз въпрос наистина винаги ми е бил интересен и тоз път се реших да го задам поне във форума..![]()
![]()
..Splendor is in the Memories..
mili4ka, nqma nikakav problem da pravi6 sex i prez po4ivkata! sigurna sam v tova...pila sam 4-5 godini...vaprosa e da ne zabravq6 da si gi pie6 vseki dentaka 4e zabvalqvai se
![]()
да,да така еПървоначално написано от toTaLy_Me_F
![]()
Away from life!
Аз пия такива хапчета, и в този седемдневен промеждутък обикновено ми идва цикъла, така че и тогава с моя човек се любимПървоначално написано от arishidono
Мда, определено можеш през тези седем дни да се отдаваш на удоволствия
![]()
Знаеш ли каква е разликата между опаковките с 21 и 28 хапчета? Никаква! Реално 7 от 28-те хапчета са с друг цвят и са абсолютно безобидни. В тях няма хормони, а единствената им роля е жената да поддържа навика си да пие хапче всеки ден и да знае с точност кога да започне следващата опаковка.
По-голямата част от противозачатъчните на пазара действат и през 7 дневната пауза. Кой обаче е казал, че рискът тогав е най-малък. Това не е вярно, защот при правилен прием, риск от забременяване няма в нито 1 ден от цикъла, защото просто не се отдел овоцит и на практика няма овулация. Кървенето след спирамне на хапчетата е, защото нмалява невото на прогстерон в организма, което е сигнал за маточната лигавица, че бременност не е настъпила.
Всичко това обаче го има на листовката. Ама кой ли ти чете? Прочети си ХУБАВО упътването и виж кога си защитена и кога - не!
Много хубав отговор!!!Първоначално написано от krem4et0
Трябва да се четат упатванията !!!
Кремче, ще те разцелувам![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Честит му 3-ти рожден ден от мене![]()
Темата от 2005-та..
Dam interesen vapros![]()
-Icko-
Аз смятам, че въпросът е актуален и 0нес и ще остава темата няколко дни на полезрението на всички момичета, ползващи ОК!Първоначално написано от Mushher