.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    софия

знам че съм най-лошото момиче на света но ...

значи аз съм момиченце (аве на 15 съм ) тааа има едно момче(на 17 е и е мн сладък) което ме харесва от може би повече от година аз не правех нищо по въпроса щото не го харесвах амаа изведнъж започнах да си го харесвам много и той през цялото време ме караше да излизаме и т.н. обаче аз все си измислях оправдания после започнах да го харесвам супер много и още е горе/долу така обаче той тръгна с едно момиче за да ме забрави след това аз ги скарах и той остана за мен но аз спрях да го харесвам и пак нищо не се получи сега го харесвам и мисля че тоя път е сериозно амааа плссс кажете кво да правя щото направо незнам харесвам го и той мен обаче все още се чудя как да постъпя

Ми щом и двамата се харесвате взимайте се
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    Пловдив
    Ми.. може пак да го потърсиш и да започнете да общувате .. дори и по скайп да разбереш дали има още някфи чувства към тебе ии.. ако още ги има действай П.С подписа ти яко маже кууллл...

Град
    v edno sypersko grad4e
    щом знаеш че и той те харесва звънни му да излезете на кафенце,поговорете си и то като стане дума за Вас ще разбереш какво ще става по-нататък
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Град
    sofia
    опитай да го спе4елиш отново на твоя страна..може би ще има още 4увства към теб.но помисли няма ли отново да спреш да го харесваш в момента в който ве4е е твой?! някои моми4ета изгубват интерес щом видят 4е ве4е могат да имат въпросния обект

Град
    софия
    всъщност това ме притеснява да не стане като всички предишни пъти страх ме е да не го "заеба" (с извинение) и ако стане така ще се чувствам ужасно защото той не веднъж е казвал че съм го наранила много и че съм единственото момиче дето е харесвал някога толкова много но все пак съм му разбила сърцето а тфа не е съвсем така

:)

Ммм да и аз съм на тва мнение
    ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!

purvo se razberete dali vseo6te i dvamata se haresvate vzaimno i posle pravete ne6to.ne burzai

Град
    (: Русе :)
    Ох, първо си изясни за себе си какво искаш и после занимавай момчето. Като коментар за това че си го скарала с приятелката му - отвратително !!!!
    So free

Цитирай Първоначално написано от So unbelievable love..
    щом знаеш че и той те харесва звънни му да излезете на кафенце,поговорете си и то като стане дума за Вас ще разбереш какво ще става по-нататък
    +1

Първо помисли какво ще стане,когато вече "се вземете" и тогава действай или не \/
    Trust me, anything you can do
    I can do better than you

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Ти така от нищото ли се присещаш да си харесваш някой, пък после го забравяш и после пак...

Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    така ще отговориш на тая тъпа пикла???
    Тя горката не знае какво иска харесва го скарва го с приятелката му и го оставя аз ако бях на момчето на мястото нямаше да те погледна баси дрислата

emi 1 si izqsni 4uvstvata napalno,pomisli kakvo 6te ti e s nego i dali naistina iska6 da si s nego ili prosot taka si re6ila,i ako e taka go potarsi pi6i mu sms ne6to ili po skype uspeh macka

Супер фен

Re: знам че съм най-лошото момиче на света но ...

Цитирай Първоначално написано от sandre7o
    значи аз съм момиченце (аве на 15 съм ) тааа има едно момче(на 17 е и е мн сладък) което ме харесва от може би повече от година аз не правех нищо по въпроса щото не го харесвах амаа изведнъж започнах да си го харесвам много и той през цялото време ме караше да излизаме и т.н. обаче аз все си измислях оправдания после започнах да го харесвам супер много и още е горе/долу така обаче той тръгна с едно момиче за да ме забрави след това аз ги скарах и той остана за мен но аз спрях да го харесвам и пак нищо не се получи сега го харесвам и мисля че тоя път е сериозно амааа плссс кажете кво да правя щото направо незнам харесвам го и той мен обаче все още се чудя как да постъпя
    Направо оставам без коментар като чета подобни мнения...
    Искам го,ама не,скарах ги ама не го искам пфффф.....
    Типичен пример за момиче,което е още непораснало...
    Мила вземи си Кен (от куклите) той е перфектния мъж,няма да се откажеш от него

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ти май всеки ден си променяш чувствата към горкото момче.. Съчувствам му на него..
    Сигурно си горда от факта, че си ги скарала.. и тва всичкото е било в твоя полза.. а не си се замислила какво причиняваш на нея и може би на него..
    Не знам въз основа на какво тоя момък е харесал момиче като теб, само си играеш с него..
    You are broken, I can fix you...

Град
    Stara Zagora
    Не е ли по-добре парво да разбереш дали изобщо изпитваш нещо към него и тогава да правиш квото и да било.Неправи грешката да му даваш само празни надежди
    Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.

Град
    HaSkoVo
    аз бих казал детска работа харесвам го като си с него не го харесвам като се разделите харесвам го кат си с него пак ще има ама аз не го харесвам... по добре забрави за него
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Град
    София
    Имаше един термин...как беше...ааа да " шаврантия " ....

Иначе момчето ако има акъл ще те отебе
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    v edno sypersko grad4e
    Цитирай Първоначално написано от El`Clasico
    аз бих казал детска работа харесвам го като си с него не го харесвам като се разделите харесвам го кат си с него пак ще има ама аз не го харесвам... по добре забрави за него
    +1 или просто си изживей детството и тогава мисли за връзки щот така само си объркваш живота от мен да зн
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Голям фен
    Град
    Варна
    Най-добре ще направиш, ако го оставиш на мира

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Hmm detska radost.Iskam go,ne go iskam..mai e seriozno..ama mai ne e!Ti da ne si na principa "Iskam neshto ako ne e moe,no kogato moje da e moe veche ne go iskam!"... Tolkova puti si go rqzala i toi oshte ti hodi po gyza?!Tova momche e ludo.Ako tozi put naistina si sigurna izlez s nego i se razbere dali V TOZI MOMENT i dvamata se haresvate.Ako ne...ostavi go namira da si e shtastliv s nqkoq druga
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си