.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Град
    Търговище и Добрич :)

Искам да си върна момичето...

Хора помогнете скарах се с приятелката си и сега не ми говори, просто все 1 съм никой и ми казва че всичко между нас е свършило... искам да си я върна дайте ми някакъв съвет какво да направя

Град
    v edno sypersko grad4e
    ами кажи защо се скарахте ?
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Да,наистина-защо се скарахте.Мисля,че след като си ни дал толкова малко инфо,няма да можем да ти дадем адекватен съвет.

Град
    sofia
    преди вси4ко ако й кажеш колко я оби4аш и колко държиш да си с нея поне ще те изслуша

Град
    (: Русе :)
    Кажи и че я обичаш и че не си бил прав (там за каквото сте се скарали) и че искаш да сте заедно отново иии би направил всичко :P
    So free

Град
    скарахме се защо е решила че съм я обидил по някакъв начин докато си писахме вчера дори ме беше блокнала в скайп

mi qvno ima za6to pogovorete i se raberete
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    sofia
    появи се утре с една роза пред тях и ще й помине малко
    измисли й няква изненада и вси4ко 6те е ок

Опитай се да и се извиниш и да и обясниш ,че си я обидил неволно и че не си искал да прозвочи така Успех! \/

Град
    просто нз какво да направя ще се побъркам

Достатъчно ще е да й се извиниш, да й обещаеш, че няма да се повтори, каквото и да е, и следователно да й признаеш, че е станала достатъчно важна част за теб, за да я загубиш по този начин.Това и примерен вариант.

Град
    Blondeland
    Mоре от любов , Имаш поща
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Честно казано-съмнявам се да е чак толкова сърдита.Може например да иска да й обърнеш внимание и по този начин да е решила,че ще успее.Може пък наистина да си я засегнал с нещо.Ти я познаваш най-добре,помисли какво обича и действай!Успех!

Град
    Под зелените смокини
    прави се на свирепа,ти се стегни малко покажи кой е мъжа,не се самосъжелявай а и побрамчи малко дадеш ли им влас рано или късно политат в облаците и се мислят за много велики и им ставаш непотребен
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Измисли нещо оригинално и го направи!Направи и някой подарък,колкото и да ви звучи тъпо и едно писмо,добре написано ще я размекне.В него напиши колко я обичаш,колко съжаляваш за това,което си направил и т.н.Успех

Град
    v edno sypersko grad4e
    еми напиши едно писмо извини и се кажи и какво озна4ава за теб,обясни и че си сгрешил,после копуваш една червена роза,слагаш писмото и розата пред входната и врата,пишеш един смс излез пред вас за малко и да видиш как ще се разтопи веднагаа
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

една роза много би ти помогнала..придружена с извинението ти..кажи,че не си бил прав,че много съжаляваш..кажи й колко я обичаш и че не можеш без нея..едвали ще ти устои

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си