- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Добре де ... такива ли сте?
абе първо доста се чудих да поствам ли тема принципно не се занимавам а й се оправям сам ... ама то тва вече дразни ... да ...към въпроса на вас момичетата тва навик ли ви е кво е? не мога да ви разбера защо го прайте? начи ето го проблема ... абе принципно сме си приятели знаеме се доста добре, в скайп си пишеме много ... абе що в даскало един разговор не можеме да завържеме в сми че тя се праи на важна на едно здрасти и се обърне... за кво се прави така ?
"Оценяват го само неслучайните , които в сърцата си съхраняват истината"
MOje bi momi4eto go e sram..![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Амииии 2 варианта:
1.Супер сте малки и я е срам от класа ...
2.Щото много са малко хората на които поведението на ника отговаря на поведението им в действителност![]()
So free
+1Първоначално написано от milo moe
ne slagai vsi4ki pod ob6t znamenatel![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
да и аз предполагам 4е е срамежлива и се страхува да не я отблъснеш в действителноста теб щом те дразни защо не я заговориш следващия път когато мине покрай теб и каже само здрасти? може пък да 4ака ти да напражиш първата стъпка
е първо няма от кво да я е срам в сми тя да е срамежлива - не е аз да съм последния изпаднал в тва даскало та да не говори с мене - не съм
не сме супер малки ...
абе за мене само си праи некви пози да е интересна ама нз....
Първоначално написано от milo moe
Или просто е прочело някъде, или е било посъветвано от някого да се държи дръпнато, за да предизвика интереса у момчето...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Според мен просто я е срам \/
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Може би те харесва, но иска на живо да изглежда по - недостъпна...
хах да ясно ... аман от такива съветиИли просто е прочело някъде, или е било посъветвано от някого да се държи дръпнато, за да предизвика интереса у момчето...а бтв предизвика го
![]()
![]()
питай я в скайпа,защо се прави на луда като се виждате може да има милион причини момичето знаеш ги жените![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
а на колко години сте
Всички са такива брато, наскоро се запознах с едни шматки, зайки на по 13-14 години. Разменихме си скайп, тва онова. Ладим си почти всяка вечер, предимно лиготии, разговора тече лавинообразно в чата, а когато сме в даскало и се видим по коридорите и се разминем винаги забързват крачката. Казвам им "здравей", "как е" - те "ми супер, хи хи" и ме подминават. От срамежливост ли е, от кво е - тъпа работа. Така по-скоро вече и аз ще преосмисмля дали има нужда да поддържаме контакти.![]()
От какво се спичат на живо и аз не знам.![]()
Харесва те и я е срам!Проумей го!!!
КАто си пишете в скайп си и кажи, ама не с лошо де. Ако продължи да го прави, значи или е мн хлътнала, или е мн тъпа. И ако обичаш, не заклемявай вс момичета- аз не правя така.![]()
It`s all in the details! ")
Или я е срам или иска да се прави на велика!
Когато един човек изпитва чувства към някого,той не ги показва пред другите хора.![]()
Забелязала съм има една такава тенденция - SKYPE , IRC , ICQ , MSN ЖИВОТ![]()
Всичко става в интернет , не може едно здрасти да си кажат а в скайп ника е "Бичкам те МиЛуУуУу" или други подобни...
Е защо и как се получи така....
Често чета "той ми писа това в скайп , после онова , не ми писа , смени си ника , статуса....'
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Така,слушай-Първоначално написано от proba
Правиш огромна грешка.Момичето се е дръпнало от теб,не защото те харесва,а защото си лепка.Една гадна проста лепка.И ако в скайп и е лесно да не ти обръща внимание,то в училище е по-трудно.Разбрала е колко е лесно да те контролира.Не й се оставяй да те контролира.Затова си мъж.Спри да й пишеш.Покажи характер.Покажи й че не може да те управлява като някаква играчка.
Може и да е красива,но съм сигурен,че има още по-красиви.Спри да й пишеш,да й говориш и всичко от този сорт.Без да й казваш защо,без нищо.Така тя ще си спомни колко е било готино когато си й писал и сама ще започне да ти пише,защото съм сигурен че в 90 процента от случаите ти си започвал разговора.
Не се дръж сякаш тя е наградата,ти трябва да си наградата.
Аре бб и се надявам да съм помогнал.
Ами може би се прави на интересна или просто наистина я е срам!!!![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
ИНТЕРНЕТА И НАЙ-ВЕЧЕ ЧАТОВЕТЕ РАЗВАЛЯТ ХОРАТА!!!
Каквото и да приказваме, прав съм.
или се срамува или се опитва да бъде недостъпна..ной-добре си поговори с нея![]()
Първоначално написано от Wizard__
Глупости. нз кой те е излъгал, че като спре да и пише ще покаже характер. най - много да си помисли, че го е срам. и ак оси пише в скайпа с него, значи очевидно иска да общуват.
според мен тя не знае дали я харесваш и я е срам да те заговори
Според мен тя се срамува,щот може и да те харесва!Прай се на недостъпна сиг. да ти привлече вниманието.Ти я питай по skype що се държи може да има и други прични!![]()
п.п. : Ако като я попиташ тя ти каже 'Напротив нормално се държа' или нещо такова...може би наистина те харесва!
Така мисля дано съм помогнала!![]()