- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- срамежливост
...94350.............
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
ми бих ти предложила да не го преследваш и да не търсиш повод да говорите а остави ако иска той да те заговори..така поне ще си сигурна 4е иска да общува с тебако не го оставиш на мира ще се притесни и ще те избягва
Чакай сега да изясним ситуацията,защото честно казано аз нищо не разбрах!След като сте се запознали отново,той започнал ли е да те поздравява или е продължил със същото пренебрежително отношение ?
![]()
Trust me, anything you can do
I can do better than you
ами ...не съм сигурна!ние се запознахме преди 1 ден и вчера май ми махна когато се видяхме по стълбите на даскалото,но не съм убедена,че беше на мен.
Some say that Time changes Best friends can Become strangers But I don't want that No not for you If you just stay with me We can make it through
Ne iskam da te ot4aivam, no spored men toi ne te haresvaostavi go 6te ti mine mukata i 6te si haresa6 nqkoi drug, koito te ceni takava, kakvato si
I edin vupros - na kolko si?
Ще си останеш с чакането да те заговори..![]()
на 14 съм
ами ако си има приятелка?тогава ще стане още по-зле!![]()
Ммм според мен това момче не те харесва след като след първото ви запознаване дори и едно здрасти не ти казва ....явно не те помни както предполагам сама се досещашНяма смисъл май да се занимаваш с него
поне според мен
Разкажи повече за него, кой клас е, ти кой клас си? Правиш ли нещо особено, за да вържете тема на разговор или, когато го видиш се спичаш?
Първо-не е нужно да имате общи поэнати,эа да имате общи теми эа раэговор.Аэ например имам адски много поэнати и приятели,с които нямаме никакви общи поэнати ,но имаме ужасно много теми эа раэговор.Просто трябва да имате интерес един към друг.Ако той няма към теб-лочгично е работата да не се получава.Ако те отбягва,трудно ще се получи..пробвай някой пък поне да го эаговориш.Кажи эдрасти,как си,какво правиш,нещо ново...абе ,ей такива общи неща.Пък и учите в едно училище.Като толкова държиш на нещо общо-това малко ли ти е ?Все има някаква клюка,която се тръби иэ цялото даскало
И пак каэвам-не са нужни общи поэнати ,или каквито и да било допирни точки,эа да имате какво да си говорите.Нужен е само интерес и от двете страни.Иначе се съэдава точно това усещане эа досада и неловкост.
[size=7][b][u]fosse cos
mi ostavi go ako te haresva 6te napravi toi parvata stapka :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
ами аз съм 8,той е 9ти.да...аз се спичам пред него.попринсип,той изглежда доста срамежливичък.всички викат че бил много мил и готин.а когато го заговорих първия път говореше едно такова сладко.а и предимно той задаваше темите на общ разговор,а аз давах едносрични отговори.при второто ни запознанство отново звучеше така.направо съм хлътнала!![]()
а и незнам,като го гледам все е в компания и доста ряддко го виждам самичък и то за по 5 минутки.не бих искала разговора ни да протече за по-малко от 5минутки.защото когато доидат френдовете му,ще почна да се правя на отворена и после ще съжалявам за нещо,което съм казала.
Следващия път заголи бедро и му скочи на врата. Няма как да те отблъсне освен ако не си дебела.Аман от глупости, ми кво ти пречи да го гушнеш и да му се натиснеш малко. Да тръгнете на път от даскало като се прибирате ръка за ръка, да му се гушиш и лигавиш. И ето вече сте гадженца... На тая възраст всичко опира до лиготиите.
приятел,пробвах с къса поличка (по сред зима!!!) и не,приятелят му ме зяпаше,той не.за това се съмнявам дали има гадже.да не говорим,че попринцип на мен ми се хвърлят момчетата и ми е за първи път,аз да правя нещо подобно.ужас!мразя си живота...на финала ще си поръчам феромонен парфюм![]()
+1Първоначално написано от kifla
![]()
So free
Be Yourself ! Taka ili inache prevzetoto ti dyrjanie nqma da ti donese nishto polojitelno... Ako te haresva shte e zaradi tova koeto si... Drug e vyprosa dali shte imash kuraja da predpriemesh neshto po seriozno. I v sluchai che do sega ne te e zagovarql...Sigurno nqma i da go napravi...Predpolagam e vreme ti da go napravish ... prosto kolkoto da mu pokajesh che ne ti e bezrazlichen... Edna usmivka dori namigvane kolkoto i banalno da zvuchi pravqt chudesaAide uspex i posle da ni kajesh dali si se izlojila mnogo
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
Опитай да го заговориш бъди себе си без никакве престувки и т.н.Като стане...стане като не оставяй го
![]()
Trust me, anything you can do
I can do better than you
pozdravqvai go ti togava.budi malko po nahalna i ne se pritesnqvai kato go vidi6 za6toto taka mai nqma6 6ansove.
aми вчера го видях по коридора и беше с негов френд.първо му казах името тихо и плахо но като видях че не ме чува,му извиках така все едно му се карам и когато се обърна към мен се усмихнах и му махнах.
след това чух че приятелят му говори за мен.каза нещо подобно на тая бих я изклецал!идеше ми да си сваля кеца и да го забия у тиквата му!!!днес разбрах ,че с някакво момиче са се държали за ръка сутринта преди даскало и били не само за ръка,но и в 'опасна' близостщях да се гръмна!
ужас!незнам мисля си да спра да съм такова благо същество и да се взема в ръце.писна ми!толкова много го искам-че бих направила ....аааа
какво да правя?да предприемам ли нещо или да изчакам да скъсат.
ем кату за начало му поискай Скайпа!може там да ти е по-лесну да си говориш с негу и после као гу видиш и да ти е по-лесно да го заговориш!!! УСПЕХХХХ!!! :P :P :P
Само със "здравей" няма да мине работата...Първоначално написано от lookatme
Трябва да си поговорите и да го попиташ ти самата,дали той си има приятелка.Събери смелост и давай!Колкото и да е трудно!!!![]()
Emi qvno ne proevqva interes mom4eto![]()
I ne vijdam kvo pove4e moje6 da napravi6.Po-dobre go ostavi,toi ako te haresa,6te te potarsi.![]()
олеле, това все едно го е писала сестра мии все пак съм сигурна, че не е тя.. та ще ти кажа нея какво я посъветвах... изобщо да го отебава тоя, к'во като е хубав и готин и не знам си к'ъв след като не и обръща внимание.. пфуу да не е единствен, той губи
![]()
work in progress.