.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Девствен, почти на 19

Има ли нещо грешно с това? Мисля че съм готов, но пък не съм и сигурен. Много комерс стана да се прави секс на 14-15 в България напоследък.

Вие какво мислите по въпроса?

аз мисля че човек трябва до започне да прави секс, когато наистина е готов, има подходящ партньор ( сигурен е в него ) и наистина много го иска и е обеден че няма да съжалява след това независимо дали е на 14-15 или на 17-18.

Няма нищо нередно. Просто не си срещнал човека, с когото да искаш да го направиш. А колкото до 13-14 дечица водещи полов живот не мисля, че е правилно. Може ли да е готова на такава ранна възраст? НЕ

Град
    Търговище и Добрич :)
    брат споко аз съм на 17 просто не съм намерил правилното момиче и няма да го направя докато не я намеря или единствения друг вариянт да стане е ако се напия много и участвам в някоя оргия (а аз не пия )

Голям фен
    Не бил готов и било комерс.. момче ако стани комерс да праиш секс то тогаа тряя напрао даси режим гърлата.. не се оправдавай че е комерс и не си се чуствал готов.

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Е за всеки случай не е много нормално да не си го правил на 19...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Е за всеки случай не е много нормално да не си го правил на 19...
    Ми може да не е намерил и такава която да не му пусне .. а да е против простотутките да не го кефят техните услуги!!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Не бил готов и било комерс.. момче ако стани комерс да праиш секс то тогаа тряя напрао даси режим гърлата.. не се оправдавай че е комерс и не си се чуствал готов.
    и аз съм на същото мнение..4е на 13-14 не е много хубаво да по4ваш със секса съм съгласна но пък на 19 да не си срещнал още някой... малко е странно

Шибай когато на теб ти се иска. Но не по-късно!

Град
    Търговище и Добрич :)
    Цитирай Първоначално написано от Victorious One
    Шибай когато на теб ти се иска. Но не по-късно!
    +1 правилно го каза

Човек прай секс като е готов.Да,верно си е че ся мн "на мода" да праеш секс щото всичи са и да не останеш по назад.и да ти кажа повечто съжаляват затова,шото са били поредната бройка(говоря за момичетата) и не са првили истински пълноценен ЯК секс кат хората... Е,сред много има и такива пък които не съжаляват..ама кво да ти разправям...
    само ше ти кажа че секса с любов е за предпочитане(няма такова друго изживяване),пък ти еби когато си искаш...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

еми по принцип нема лошо..просто не е нормално

Да, разбирам. Не е яко да си девтвен. Еми, аз израстнах в друга държава където на това не се гледаше толкова много колкото тука. Върнах се тук на скоро.

Аз ли съм тъп нещо, нз. Тук нещата са мн по-различни.

Голям фен
    Да не си бил в канибалско племе?

Да не си бил в канибалско племе?
    Не. А ти ми отговори, колко езика говориш, колко гражданства имаш и колко пари изкарваш в момента?

Голям фен
    ми 3 езика ЕДНО ГРАЖДАНСТВО и се гордея с това. и за жалост още сам ученик ..
    И се пак ти казах кат си отворен и имаш пачки по твоите думи зашото за да ме питаш колко вадя би тряяло да следва че ти вадиш доста пари хората са го казали с пари моеш мн раоти ама не сичко сам си прай изводите. И ако продалжаваш някои като те бъзне така и да се стягаш и да почваш да се хвалиш с тва колко вадиш ше си отидиш дествен и в ковчега сичките ти пари.
    Редактирано:
    И плс ако имаш някаф проблем с мен не спами форума с цел да се направиш на гад за това хората са измислили лични съобщения.

Пффф ми не е ненормално да си девствен на 19 ама тва за комерса ми се струва леко като извинение....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Пффф ми не е ненормално да си девствен на 19 ама тва за комерса ми се струва леко като извинение....
    Нали и аз това казвам

Нали и аз това казвам
    е съжалявам прочетох само няколко поста

Голям фен
    Нали и аз това казвам
    Еми да ти помогна тогава .. след като казах че се оправдава тои започна да ме пита колко пари вадя и зе да се оправдава че е бил в даржава в която не гледат така на секса както тук и тва е до тука ся чакаме поредното извинение

Нали и аз това казвам
    Еми да ти помогна тогава .. след като казах че се оправдава тои започна да ме пита колко пари вадя и зе да се оправдава че е бил в даржава в която не гледат така на секса както тук и тва е до тука ся чакаме поредното извинение
    Пак извинения...тука сме в България...това е положението

За около 60 лв. си си решил проблема ... като печелиш достатъчно не вярвам да ти се свиди да ги дадеш...
    Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BG_boy`01`90
    За около 60 лв. си си решил проблема ... като печелиш достатъчно не вярвам да ти се свиди да ги дадеш...
    +1

познавам пич дет на 21 и е девствен
    а при това е доста симпатичен
    тъй, че нямаш грижи
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си