- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен, почти на 19
Има ли нещо грешно с това? Мисля че съм готов, но пък не съм и сигурен. Много комерс стана да се прави секс на 14-15 в България напоследък.
Вие какво мислите по въпроса?
Няма нищо нередно. Просто не си срещнал човека, с когото да искаш да го направиш. А колкото до 13-14 дечица водещи полов живот не мисля, че е правилно. Може ли да е готова на такава ранна възраст? НЕ
брат споко аз съм на 17 просто не съм намерил правилното момиче и няма да го направя докато не я намеряили единствения друг вариянт да стане е ако се напия много и участвам в някоя оргия (а аз не пия )
![]()
![]()
![]()
Не бил готов и било комерс.. момче ако стани комерс да праиш секс то тогаа тряя напрао даси режим гърлата.. не се оправдавай че е комерс и не си се чуствал готов.
Е за всеки случай не е много нормално да не си го правил на 19...
и аз съм на същото мнение..4е на 13-14 не е много хубаво да по4ваш със секса съм съгласна но пък на 19 да не си срещнал още някой...Първоначално написано от SMoKe_BoY
малко е странно
Шибай когато на теб ти се иска. Но не по-късно!![]()
+1 правилно го казаПървоначално написано от Victorious One
![]()
![]()
![]()
Човек прай секс като е готов.Да,верно си е че ся мн "на мода" да праеш секс щото всичи са и да не останеш по назад.и да ти кажа повечто съжаляват затова,шото са били поредната бройка(говоря за момичетата) и не са првили истински пълноценен ЯК секс кат хората...Е,сред много има и такива пък които не съжаляват..ама кво да ти разправям...
само ше ти кажа че секса с любов е за предпочитане(няма такова друго изживяване),пък ти еби когато си искаш...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да, разбирам. Не е яко да си девтвен. Еми, аз израстнах в друга държава където на това не се гледаше толкова много колкото тука. Върнах се тук на скоро.
Аз ли съм тъп нещо, нз. Тук нещата са мн по-различни.
Да не си бил в канибалско племе?
Не. А ти ми отговори, колко езика говориш, колко гражданства имаш и колко пари изкарваш в момента?Първоначално написано от SMoKe_BoY
ми 3 езика ЕДНО ГРАЖДАНСТВО и се гордея с това. и за жалост още сам ученик ..
И се пак ти казах кат си отворен и имаш пачки по твоите думи зашото за да ме питаш колко вадя би тряяло да следва че ти вадиш доста пари хората са го казали с пари моеш мн раоти ама не сичко сам си прай изводите. И ако продалжаваш някои като те бъзне така и да се стягаш и да почваш да се хвалиш с тва колко вадиш ше си отидиш дествен и в ковчега сичките ти пари.
Редактирано:
И плс ако имаш някаф проблем с мен не спами форума с цел да се направиш на гад за това хората са измислили лични съобщения.
Пффф ми не е ненормално да си девствен на 19 ама тва за комерса ми се струва леко като извинение....![]()
Нали и аз това казвамПървоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
е съжалявам прочетох само няколко постаПървоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
Еми да ти помогна тогава .. след като казах че се оправдава тои започна да ме пита колко пари вадя и зе да се оправдава че е бил в даржава в която не гледат така на секса както тук и тва е до тука ся чакаме поредното извинениеПървоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
Пак извинения...тука сме в България...това е положениетоПървоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
За около 60 лв. си си решил проблема ... като печелиш достатъчно не вярвам да ти се свиди да ги дадеш...
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.
+1Първоначално написано от BG_boy`01`90
познавам пич дет на 21 и е девствен
а при това е доста симпатичен
тъй, че нямаш грижи
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------