- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Boys and Girls
Хвани си кака да те отрака...
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
значи момичетата си хващат по големи момчета защото си мислят че са по зрели от тези на тяхната възраст(мнение с което лично аз не съм съгласен ама) а по голямата част от момчетата си хващат какички защото са по опитни(а по малката по същата причина по която момичетата си хващат по големи момчета)
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Е ако момичетата ходят предимно с по-големи от тях, то момчетата ходят с предимно по-малки![]()
точно за това се замислих и аз по-големите момчета ходят с по-малки момичетаПървоначално написано от aLakaZam
![]()
Дам,така е.Ако не друго,помислете малко...Първоначално написано от aLakaZam
Ако 2+3=5,то и 3+2=5...Така де,ЛОГИКА!
Ти какво ?Почна като децата от детската градина-эа всяко нещо да питаш эащо.първо-твърдението ти не е вярно и в него няма логика.Второ-въпросът,който си эадала е глупав.
[size=7][b][u]fosse cos
Уменията да стигнеш до тази "логика" са нехуманно нищожни.А иначе Адам е бил по-голям от Ева.Нали все пак Негово Тревопасно Височество затова е създал първо мъжа.Но все пак взаимно са се задоволявали и скоро поколението "Синове на Адам и Ева" се е появило от дупката в земята.Моята логика по въпроса измъчващ младата невинна душица е следната-Мъжете сме по-висши.
Майка Пресвета Дева Мария®
1.Ако свиеш една цигара свии си и друга за черни дни!
2.Ако имаш два токущо свити хашиша ,тогава и само тогава, дай едната на ближния!
MGS®
Неще oтрека тези слова.![]()
predstavi si mom4etata i momi4etata v 7-8 klas... mom4etata prosto se razvivat malko po bavno a momi4etata kato 4e li se imat za po porasnali... koeto si malko takai az ne bih se hvanata s nqkoi nabor poradi prostata pri4ina 4e sa oshte detinqci i ... ne mogat da mi budat frs kamo li neshto pove4e...
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Приятелят ми е на моите години.Не смятам,че има строго определени правила..ако има любов другото не е важно..
Аз пък ходя с момче,което е една година по-малко от мене,но щом има любов няма проблеми нали така?
П.п Въпросът ти е глупав.
![]()
ами честно казано като видя момиченца дето са се хванали с някакви "батковци" са ми много смешни..аз също съм ходила с такива и това,че са били по-зрели и т.н. изобщо не е вярно..аз лично съм с момче,което е само с 11 месеца по-голямо от мен,дори сме в един клас..обичаме се много и всияко е наред за сега..
Одобрявам момичетата да ходят с по-големи!
Не стига,че момчетата по-бавно съзряват,пък остава да ходят с момичета на една възраст....То затова от тези връзки , излиза ходене от по 1 седмица...![]()
Според мен зависи от това в кой се влюбваш,а не да гледаш тоя е по-малък,тоя по-голям и секви такива... Ако се влюбите(момичета) в по-малко от вас момче какво ще направите-ми няма да се откажете естествено,защото като си влюбен...
Същото се отнася и за момчетата,макар че те радко си признават че се влюбват..
Never give up...Never...
Dream makes everything possible.Hope makes everything work.Love makes everything beautiful.Smile makes all the above...
Emi hora taka e momi4etata hodat s po golemi ot tqh mom4etata s po malki :D mi 4i to izliza 4e momi4etata iskat nekfi po golemi 6ot sa po opitni i taka da se fukat s tqh a mom4etata spored mene i mn moi priqteli nqma si hfanat pod 2 godini razlika 6ot i po malkite sa po lesni za hva6tane a f nqkoi slu4ai i za lajene :D i 4i to taka s ivarvi si4ko. A mejdu drugoto ne sam vijdal mn hora da hodqt na edna i sa6ta vazrast ne6to a be to si e :-k edin vid spored tfa det sam napisal gore to ne ostavat hora det da sa na 1 vazrast :smt118
Blagodarq za 4eteneto i da ne mi se smeete :D:D:D
Туй не е толкуз вярно. Момичетата ходят с каквито момчета си харесват. Ако си харесат някой по-малък, кво от това?
основно момчетата се фукат, примерно като си хванат кака или поне аз съм останала с такова впечатление
Хвани си кака да те отрака... Хвани си Батко да ти е сладко... но не е много правилно според мен човек може да ходи с каквито си хора иска по големи по малки и на неговата възраст![]()
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
Големи сте тъпунгери.
Какво значение има възрастта, щом хората се обичат.
Моят човек е с 2.5 г. по-малък от мен, а аз съм на 22 , той - на 20!!!!! И какво? Разбираме си се чудесно, и сексът е страхотен, скоро направихме и половин година заедно, а да не споменавам, че си правим планове и за друго!
Много ти е погрешно мнениетоПървоначално написано от Krem4eto
Всичко зависи от това как се чувстваш
Гаджето ми е колкото мен и О,чудо 1 сидмица отдавна мина,ходим от 1 година и 2 месеца и помежду другото много си го обичам![]()
Хвани си батко да ти е сладко :P :P :P :PПървоначално написано от sladko_dete
Не винаги е по този начин... Но попринцип се получава така,защото има голяма разлика в поведението на едно момче и момиче 7-8-9 да не кажа и десети клас. Аз примерно съм девети клас сега и никога не бих трътнала с някой на моята възраст,защото просто те буквално са си деца и още си изживяват детсвото.Не казвам,че сам кой знае колко голяма,защото не е така,но примерно аз като ги гледам момчетата как си играят през междучасията..Примерно целят се с тебишири,мятат си бутилка с вода от единия край на стаята до другия или правят едно голямо топче от хартия и почват да го ритат... А в сущото време момичетата са се събрали някъде си говорят или се разхождат по коридорите .. еми кажете ми че няма разлика в поведението на момчетат и момичетата... Така,че хората като са казали че момчетата се развиват и съзряват по-бавно от момичетата са били прави,не го натяквам по причина примерно че искам да ги засегна нещо,но си е точно така и може би за да се уравновесят акълите се получава така... Естествено това си е мое мнение..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
"Hvani si batko da ti e sladko"po temata mii kogato sym razgovarqla kato mnogo malka s maika mi po tazi tema tq mi e obqsnqvala 4e mom4etata se razvivat po bavno ot momi4etata iii az sym go priemala za pri4ina....sega razbiram 4e naistina e taka nqma mom4e na moqta vyzrast koeto da ne e liglio i da ne se dyrji kato nqkfo bebe i da znae kak da se dyji s momi4e...
Или да по-точно това имах предвид.. и бтв и аз се казвам Даяна..Първоначално написано от LaDy^DaQnA
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98