Здравейте , моля ви помогнете ми .. от няколко месеца се опитвам да си върна момичето което адски много обичам , значи , преди около 4-5 месеца .. аз и моита най-добра приателка си говорихме и ме обхвана някакво чувство , пък преди това бях си обещал каквото и да стане никога да не си намирам гадже преди да стана на 18 незнам сигорно е странно , но ми се виждаше тъпо , да както и да е , и след това тя ми каза че ме харесва , на другия ден пак излязохме и токаз тя ми каза че ме обича и с времето така станахме ,,гаджета" една вечер към 6-7 ми стана нещо и ужасно много исках да я видя .. и отидох пред тях и се видяхме и за първи път токаз се целунахме .. хмм .. беше прекрасно да .. но на другия ден тя отиде у варна .. защото ходи на уроци , и се видяла с бившото и гадже и тои още я харесва.. и токаз ония идиот зел че я целунал , и от токаз постоянно я ревнувах .. за най-малкото .. и сега от близо 2 месеца не сме заедно .. и ми всеки ден някво такова шибано настроението .. като я питам дали иска пак да сме заедно тя ми казва, Да искам , ама нещо ме спира .. незнам дали е защото за първи път имам гадже... но я обичам .. незнам може би неразличавам какво е да обичаш някой... но просто .. съм сигорен че я обичам .искам да си я върна немога без нея .. , един път като бяхме ядосани и двамата с нея .. аз я питах окончателно какво иска да сме .. приатели или гаджета и тя ми каза че .. иска да сме приатели .. отначало се съгласих след 3-4 минути и двамата казахме ,,НЕМОГА ТАКА" обичам я много ... немога да позволя .. една ревност да ни раздели .. аз съм си виновен признавам си .. но поне искам 2-ри шанс .. искам да и покажа някак си че мога да се променя .. моля ви ... помогнете ми .. нямате си представа какво е ... просто да обичаш някои .. и да неможеш да бъдеш с него .. гадно е .. много дори .. просто малко или много отвътре те убива .. с времето .. моля ви помогнете.. ми ..тотално съм отчаян.. аз съм едно тъпо лапе на 13 години .. ако се чудите що пиша тъпо не е странно .. просто съм без никакво самочувствие .. и да отблъснеш човека който обичаш повече от всичко .. не знам .. аз ли съм виновен ,защото съм я ревнувал? , напоследък забелязвам че започвам да правя неща който и тя и ми се струва много странно например .. в някой ситуации имаме едни и същи реакций .. и незнам.. знам само че много си приличаме с нея .. и я обичам .. адски много .. немога да я забравя .. немога !!