.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Град
    София
    0 номер или лентичка.
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    хич не ми дреми с каква прическа ще е отдолу...само да не е гора
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Град
    *in a pink dream*
    az chistak , myjo kakto si iska , ne mi prechi , ama i toi chistak "se nosi" :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

az se obezkosmqvam 0 nomer, no ela da vidi6 babata na :P fr mi i tq 0 nomer eh moderni babki

Ако трябва да избирам между "гора" и лента естествено избирам лента, но и те не ми харесват особено, най-добре си е чисто.
    И аз се обескосмявам.
    Хей ръчички, хей ги три, мама изруд ме роди!!!

Проблема ми е, че косъмчетата никнат неприятно под кожата. Затова поддържам триъгълник, ама се подстригвам редовно с машинка, остават косми 3-4 милиметра - като Канадска ливада. Приятеля ми много се кефи

Аз отдолу съм плешива
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

Град
    Kobe, Japan
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    I az smiatah 4e 0 nomer e nai-dobre ma otkakto si napravih brazilska lenti4ka se 4ystvam dosta po-sexy Na priatelia mi su6to my haresva ako ima malko kosum4eta doly(za venerinia hulm govorime ne po sramnite ystni).
    Напълно съм съгласен и аз смятам, че по добре е да има лентичка и по-секси според мен, ако не лентичка голичко, това е! Аз също се обезкосмявам и ми е приятно и дамата да е поддържана и обезкосмена

Да обаче съдбата ме прати на място, където да ридая за България... Тук в Япония едно 98.5% от момичетата не се обезкосмяват... Ама направо са като гора отдолу. Ужас! Искам си българките

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от smvassilev

Да обаче съдбата ме прати на място, където да ридая за България... Тук в Япония едно 98.5% от момичетата не се обезкосмяват... Ама направо са като гора отдолу. Ужас! Искам си българките
    I tyka v Kipur e ne6to podobno i napravo ne znam kak si namirat gadjeta...Ama puk te i kipurcite sa adski kosmati... Drygo si e v BG

Цитирай Първоначално написано от Канела^
    Кола долу....всичко чисто ...а за мъжката част нямам претенции...освен ако не е гора

+1

Цитирай Първоначално написано от NaDuPeNa_PrInCeSa
    Аз отдолу съм плешива
    + 1 :P
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

AZ sam slenti4ka,pone ima razdvijvane

ок

Оформена фигурка на триъгълника ми,която няма да кажа каква е .А другото надолу и покрая е голичко.Фигурката си я оформям сама с ножичка,обаче за да я направя се наложи да посетя козметичката ми.
    Russian Aerospace Agency

Град
    Stara Zagora

Re: ок

Цитирай Първоначално написано от gergana_sweet
    Оформена фигурка на триъгълника ми,която няма да кажа каква е .А другото надолу и покрая е голичко.Фигурката си я оформям сама с ножичка,обаче за да я направя се наложи да посетя козметичката ми.
    щом и до козметик се е стигнало ще е нещо сложно

Мега фен Аватара на amatorium
    gergana_sweet zapochva da me ocharova vse poveche i poveche :P Poveche takiva perlichki kato tova momiche trqbva da ima.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Задължително прическа! Не гора, а прическа - има огромна разлика. Самите срамни устни естествено избръснати, но над клитора мъничка фигурка - лентичка, сърчице, стрелкичка надолу, триъгълниче... идеи има много.
    Все едно си четем мислите. Жалко че държиш в тайна прическата, много ми е интересно ква ли е. Ако искаш може да драснеш едно ЛС

gergana_sweet pak ni ubode v surceto s tova si izkazvane.

Задължително прическа! Не гора, а прическа - има огромна разлика. Самите срамни устни естествено избръснати, но над клитора мъничка фигурка - лентичка, сърчице, стрелкичка надолу, триъгълниче... идеи има много.
    Все едно си четем мислите. Жалко че държиш в тайна прическата, много ми е интересно ква ли е. Ако искаш може да драснеш едно ЛС
    A nai-nakraq da se naucha da otvarqm citati. Eto tova imah predvid

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Аз съм ЗА плешивите дуди хахаха

Супер фен Аватара на girl91
    ...

obi4am skinarskite pri4eski
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Голям фен
    И аз съм си с лентичка там долу Много по-красиво и женствено е според мен,отколкото абсолютно голичко.

ест че чистичко си е най-добре аз например не съм почитателка на причеките отдолу но бразилските лентички също са секси .... но на мен си си ми допада 0 номер

ЖиВей Си жИвОтА ТакА кАкТо на тЕб тИ хАрЕсВа... хИч дА нЕ тИ пУкА кВо мИсЛят хОрАтА зА тЕб ....

Цитирай Първоначално написано от JIVOTNOTO

Geri kaji kakva e de ne ni ma4i...Ina4e 6ti prasna sladkoto dupe.

Хехе,ти само ми обещаваш,а нали знаеш куче което лае не хапе
    Russian Aerospace Agency

Цитирай Първоначално написано от JIVOTNOTO

Geri kaji kakva e de ne ni ma4i...Ina4e 6ti prasna sladkoto dupe.

Хехе,ти само ми обещаваш,а нали знаеш куче което лае не хапе
    Mdam. Spor nqma, che na gergana_sweet figurkata bi se prevurnla v senzaciq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си