- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- при4еската...долу
0 номер или лентичка.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
хич не ми дреми с каква прическа ще е отдолу...само да не е гора![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
az chistak , myjo kakto si iska , ne mi prechi , ama i toi chistak "se nosi" :P
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
az se obezkosmqvam 0 nomer, no ela da vidi6 babata na :P
![]()
![]()
![]()
fr mi i tq 0 nomer eh moderni babki
![]()
Ако трябва да избирам между "гора" и лента естествено избирам лента, но и те не ми харесват особено, най-добре си е чисто.
И аз се обескосмявам.
Хей ръчички, хей ги три, мама изруд ме роди!!!
Проблема ми е, че косъмчетата никнат неприятно под кожата. Затова поддържам триъгълник, ама се подстригвам редовно с машинка, остават косми 3-4 милиметра - като Канадска ливада. Приятеля ми много се кефи![]()
Аз отдолу съм плешива![]()
![]()
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...
Напълно съм съгласен и аз смятам, че по добре е да има лентичка и по-секси според мен, ако не лентичка голичко, това е!Първоначално написано от slun4ice
Аз също се обезкосмявам и ми е приятно и дамата да е поддържана и обезкосмена
![]()
Да обаче съдбата ме прати на място, където да ридая за България... Тук в Япония едно 98.5% от момичетата не се обезкосмяват... Ама направо са като гора отдолу. Ужас! Искам си българките![]()
I tyka v Kipur e ne6to podobno i napravo ne znam kak si namirat gadjeta...Ama puk te i kipurcite sa adski kosmati...Първоначално написано от smvassilev
Drygo si e v BG
![]()
+ 1 :PПървоначално написано от NaDuPeNa_PrInCeSa
![]()
Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/
AZ sam slenti4ka,pone ima razdvijvane![]()
Оформена фигурка на триъгълника ми,която няма да кажа каква е.А другото надолу и покрая е голичко.Фигурката си я оформям сама с ножичка,обаче за да я направя се наложи да посетя козметичката ми.
Russian Aerospace Agency
щом и до козметик се е стигнало ще е нещо сложноПървоначално написано от gergana_sweet
![]()
gergana_sweet zapochva da me ocharova vse poveche i poveche :P Poveche takiva perlichki kato tova momiche trqbva da ima.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от Crag Hack
Все едно си четем мислите. Жалко че държиш в тайна прическата, много ми е интересно ква ли е. Ако искаш може да драснеш едно ЛСПървоначално написано от gergana_sweet
![]()
gergana_sweet pak ni ubode v surceto s tova si izkazvane.![]()
A nai-nakraq da se naucha da otvarqm citati. Eto tova imah predvidПървоначално написано от Crag Hack
![]()
obi4am skinarskite pri4eski![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
И аз съм си с лентичка там долуМного по-красиво и женствено е според мен,отколкото абсолютно голичко.
Първоначално написано от JIVOTNOTO
Хехе,ти само ми обещаваш,а нали знаеш куче което лае не хапе![]()
Russian Aerospace Agency
Mdam. Spor nqma, che na gergana_sweet figurkata bi se prevurnla v senzaciqПървоначално написано от gergana_sweet
![]()