.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Не мога да го разбера...

Значи допреди няколко дни всичко беше страхотно с гаджето ми. Но от няколко дни започна да ме отбягва..престана с милите неща, които правеше Не знам кво му стана..като го питам - ми нищо кво да става Нз каква може да е причината

Да не си направила нещо,което не му харесва?Смисъл,да не си го обидила или нещо подобно?Не може просто ей така да престане да прави мили жестове и да те отбягва

Град
    Пловдив
    Да и според мен има причина,да не би някой да му е казал нещо....
    лошо за теб

Ами с нищо не съм го обидила..сигурна съм. Ами значи звънеше ми, виждахме се всичко беше супер. На другия ден не се видяхме ,аз му звънях и така почна да се отдалечава от мен...

Цитирай Първоначално написано от tedinci_
    Да и според мен има причина,да не би някой да му е казал нещо....
    лошо за теб
    i az taka mislq
    Nikoi ne stava perfekten dokato ne se vlubi6 b nego!!!!

Поговорете си и му кажи, че усещаш промяна в държанието му към теб и искаш да знаеш каква е причината, за да се поправиш ако грешката е в теб. Но го кажи без да плачеш или да викаш, а спокойно.

Град
    Бургас
    ами имам един въпрос, от колко време ходите. Ако ходите от 6-7 месеца, нормално е да сте се отпуснали, да ви е улегнала връзката, а не като повреме на първите 1-2 месеца когато не можете един без друг и т.н. Не тряа да се шяшкаш това е нормално. И аз бях така с моята приятелка, в началото сме си говорили по 2-3 часа по тела. Но понататака вече всичко си улягва.

Ходим от един месец. Първите 3 седмици всичко точно...после спря ей така спря да ми звъни...спря да ме кара да излезнеме...все аз го питам да излезнеме

Град
    Бургас
    значи имам още един въпрос, на колко сте? Ако е по-голям от теб да речем с 3 години, той вече е имал тая тръпка от началото със всяко ново гадже, и затова може да се очуждил леко. А ако сте на една възраст, тогава може да има и друго момиче

Град
    Търговище и Добрич :)
    Цитирай Първоначално написано от LuckyU
    Да не си направила нещо,което не му харесва?Смисъл,да не си го обидила или нещо подобно?Не може просто ей така да престане да прави мили жестове и да те отбягва
    еми с мен точно така стана просто престана

v3n0ma На една възраст сме...и да опасявам се,че има друго момиче, но как да подходя към него така че да ми каже всичко

Град
    Бургас
    значи в тоя момент тряа да си като лепка за него, тряа да му званиш непрекъснато, когато сте заедно да го целуваш, ако тряа ше му приказваш мръсотий, само и само да му привлечеш пак вниманието. А ако найстина го обичаш може да правите някои по-интмни неща( не става дума за секс). Ако наистина има друго момиче, то на това момче ще му втръсне да се държиш с него така и ще си каже всичко.

Е така като съм лепка за него..нз няма ли да му стана досадна или де да знам...некси ше е тъпо да му тичам по гъза непрекъснато..

Град
    Бургас
    именно, ако иска да е с теб той ще усети че ти наистина искаш да си с него, а ако не иска сигурно, ще ти каже да спреш и тогава ще си каже всичко. Ама както си решиш

moje bi prichinata e v teb ili neshto nqkoi mu e kazal za teb...

Ам вижте този линк http://www.beontop.info/index.php?op...=641&Itemid=31 какво мислите....има ли нещо вярно

ами не може и на теб никога да не ти се е случвало,когато ти омръзне от някого,но не искаш да му го кажеш да започнеш да го отбягваш,спираш да се държиш мило с него и се надяваш по този начин да му го покажеш..колкото и гадно да звучи възможно е и с него да е станало така..може да си му биеш директно въпроса вместо да се измъчваш така и да се чудиш какво става..направо го попитай дали все още иска да е с теб..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си