.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Всичките му приятели ходят с по-големи....

Всичките приятели на гаджето ми ходят с по-големи момичета от тях.Дори 1 ще се жени!А аз съм със 7 години по-малка от него ....и много се притеснявам да не ме зареже в един момент заради това Говорихме...и той каза,че дори е добре за него,че съм малка защото ще има време да стъпи сериозно на краката си относно работа....докато аз порасна и стане време да живеем заедно.Но мен пак ме гложди,че....в един момент може да ме зареже защото ще иска по-голяма Дори му казах..ако толкова държи на дете и семеен живот сега да си намери жена,с която може да се осъществят тези неща.Той ми каза "Как можа да го кажеш ( ".....уф нз вие как мислите?П.С. Като бях на 12 и 13 не ме заряза....

дефакто ти сега си на 14,а той на 21 ?

Град
    Търговище и Добрич :)
    Цитирай Първоначално написано от lithium4e
    +1 сега на колко си

Супер фен Аватара на miShle
    Звучи ми ужасн абсурдно.. Еми ти откъде си сигурна,че винаги ще го обичаш..Не се знае кой ще срещнеш утре и ще го зарежеш.. примерно.. Тя ми говори за семейство.. Пък и самият факт,че си толкова по-малка от него .. еми не знам.Аз за утре не мога да мисля ти ми говориш за след години...Според мене живееш в някакви мечти.. Ти вместо да си живееш сега тези години като тийнейджър и после да си продължиш да учиш,чак тогава да се омъжваш...
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Цитирай Първоначално написано от _miShlence_
    Звучи ми ужасн абсурдно.. Еми ти откъде си сигурна,че винаги ще го обичаш..Не се знае кой ще срещнеш утре и ще го зарежеш.. примерно.. Тя ми говори за семейство.. Пък и самият факт,че си толкова по-малка от него .. еми не знам.Аз за утре не мога да мисля ти ми говориш за след години...Според мене живееш в някакви мечти.. Ти вместо да си живееш сега тези години като тийнейджър и после да си продължиш да учиш,чак тогава да се омъжваш...
    Аз ще продължа да уча!И той много добре го знае това и ще дойде с мен когато завърша 12 клас...и почна висшето.Та чак тогава....мислим за семейство и деца..след като завърша и висшето де.Аз дори му казах ...може да родя докато уча ако сме заедно до тогава де..и той каза...глупости...ще завършиш първо и тогава!Значи човека не бърза много

Град
    Варна
    такива кат вас са ми много смешни....

а бе .. тези планове,които си правите може изобщо да не се стига до тях..никога не можеш да си сигурна дали утре няма да си харесаш някой друг или той друга,че да говорите пък за деца..но всичко е възможно..обичайте се и не мислете толкова занапред..

Тъпо. Той ти е гадже, няма да се ожениш за него ... това го помни от батко

Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Тъпо. Той ти е гадже, няма да се ожениш за него ... това го помни от батко
    Първото което е,ние не искаме да се женим а да си живеем заедно цял живот без брак.И защо да не стане това според теб?

Град
    v edno sypersko grad4e
    Сестра ми ходеше с един дето е на 24 пък тя на 14 (ама той понякога е с детски акъл ,пък тя е доста по - зряла за годините си ) и те си мислеха,че цял живот ще са заедно,но след известно време разликата надделя и всеки продължи без другия.Такаче недей да правиш мн големи планове щот нз какво ще стане и после да не се разочароваш иначе според мен се получава понякога така,защото едно все още Дете,няма мн реална представа за нещата,а камо ли да срещне човек,с който да прекара целия си живот но пък вие може да сте изключение обичайте се сега , пък за напред каквото стане
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Цитирай Първоначално написано от dAkA7A92
    +1
    momi4e ima6 o6te 5 godini dokato zavar6i6 dotogava 6te smeni6 mn gadjeta ne misli za brak i deca ima6 vreme
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    Под зелените смокини
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    много си зле ако наистина мислиш от сега че с тоя човен ще се жените ще имате деца и ще живеете заедно наистина аз съм на 20 приятелката ми е на 18 ходим от около година и дори не смея да си помисля за такава крачка а ти на 14 вече се ожени
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    +1
    momi4e ima6 o6te 5 godini dokato zavar6i6 dotogava 6te smeni6 mn gadjeta ne misli za brak i deca ima6 vreme
    Пак ли ти...охх....както и да е ...Както повечето досега и аз ще ти кажа че избързваш със мислите за семейство,деца и живеене заедно с твоя...Разликата в годините ви наистина е доста...и дори сега да не влияе,може би в бъдеще ще афектира...Казвам може би...не знам кво ше се случи в бъдеще..както и никой от форума не знае ...И впрочем ти питаш във форум "дали ше ме зареже заради годините" и едновременно с тва чертаеш ваше общо бъдеще...еми сорка ама е смешно...Ти днеска не си сигурна в чуствата му,кво остава за след 5 или повече години...За момента се наслаждавай на приятеля си и на моментите с него...пък по-нататъка ше стане квото стане

Супер фен
    Малка си , така е...За брак , кой знае какъв акъл ще ти дойде след известно време....
    То ще е направо чудо ако издържиш още 5-6 години да си с него , че вече да стане въпрос за деца и т.н.
    А колкото по темата , като гледам от колко време сте заедно, този човек те обича...

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Малка си , така е...За брак , кой знае какъв акъл ще ти дойде след известно време....
    То ще е направо чудо ако издържиш още 5-6 години да си с него , че вече да стане въпрос за деца и т.н.
    А колкото по темата , като гледам от колко време сте заедно, този човек те обича...
    Знам,че ме обича.Това го е доказвал много пъти.Ако не ме обичаше нямаше вече 2 години да се занимава с мен....да идва тука постоянно...преди да си купи кола търсеше като луд коли за да идва да ме види....дрънкаше се по автобуси и влакове...винаги ама винаги мн ме е обичал....и всички които ни познават по-отблизо го забелязват това и му се възхищават. Аз точно за това не искам да го губя и мн ме е страх.

Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    +1
    Така ли?Извинявай ама от 12 годишна съм с него....вече 2 години.Мислиш ли,че до след 5 год ще съм сменила много гаджета?Защото аз не мисля така

Супер фен
    Знам,че ме обича.Това го е доказвал много пъти.Ако не ме обичаше нямаше вече 2 години да се занимава с мен....да идва тука постоянно...преди да си купи кола търсеше като луд коли за да идва да ме види....дрънкаше се по автобуси и влакове...винаги ама винаги мн ме е обичал....и всички които ни познават по-отблизо го забелязват това и му се възхищават. Аз точно за това не искам да го губя и мн ме е страх.
    Виж само едно ще ти кажа на момичетата не им трябва да имат много опит.Важното е да намерят правилния човек!Пази си това момче и не го губи!По-добро от него за тебе няма да намериш!!!Другите ще са избледнели копия на него Хайде и много лоф

Виж само едно ще ти кажа на момичетата не им трябва да имат много опит.Важното е да намерят правилния човек!Пази си това момче и не го губи!По-добро от него за тебе няма да намериш!!!Другите ще са избледнели копия на него Хайде и много лоф
    Хехей Мн се зарадвах като ти прочетох мнението.Знам,че в някои отношения ще намеря по-добър да....но нека да не сме алчни :Р Няма идеални хора... Мисля,че той е половинката за мен защото в повечето неща си пасваме. Цунки ()

Град
    HaSkoVo
    абе хора изживейте си живота бе какво още от 14 годишни сте са зели да са жените като циганите на 14 години си мислиш че ще живееш с него оле мале това е голяма грешка но късмет! Няма Нищо Вечно това ще ти кажа за заключение! Изживей си живота и тогава мисли за каквото и да е!
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Цитирай Първоначално написано от El`Clasico
    абе хора изживейте си живота бе какво още от 14 годишни сте са зели да са жените като циганите на 14 години си мислиш че ще живееш с него оле мале това е голяма грешка но късмет! Няма Нищо Вечно това ще ти кажа за заключение! Изживей си живота и тогава мисли за каквото и да е!
    Ами просто не съм поредната курва,а искам да изживея целия си живот с един единствен човек на когото държа много!Това е...

Град
    HaSkoVo
    Не съм казал да си курва това да имаш или да сменяш приятели не значи че си курва ама просто още неможе да го разбереш но както и да е...!
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Супер фен Аватара на miShle

И на мене,ама много..
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Не съм казал да си курва това да имаш или да сменяш приятели не значи че си курва ама просто още неможе да го разбереш но както и да е...!
    Така ли?А тогава какво е курва?Смениш ли повече от 3 ма....си в класацията!И не се опитвай да ме убедиш в противното!

Така ли?А тогава какво е курва?Смениш ли повече от 3 ма....си в класацията!И не се опитвай да ме убедиш в противното!
    macka ti qvno ne znae6 kakvo ozna4ava dumata kurva.kakav e smisala da pi6e6 tema i da o4akva6 otgovori kato samo otri4a6 i spori6 s vsi4ki.
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си