- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичките му приятели ходят с по-големи....
Оки кажи какво е курва според теб?Айде кажи...да умра от смях.Никого не съм нападала и с никого не съм спорила,вие го правите с мен.Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
Две години сте заедно и той те обича...Няма само, защото приятелите му ходят с по-големи жени да те зареже, щом до сега не го е направил.Предполагам не са приятели от вчера.
абе момиче още си на 14 живота е пред тебе къде ми мислиш за деца... за живеене .с мъж .. за това какво ще правиш след като завършиш и като си почнеш висшето ... я се вземи в ръце и си живей тиийнеиджарството както другите момичета на 14 години а не мисли за неща , които могат и да не доидат... Всяко нещо си има край , но хората гледат този край да не дойде прекалено бързо.... въобще не си мисли "ама той ме обича и вечно ще е с мен" бла-бла Никой не знае какво ще ти дойде на тебе на главата и какво на него докато завършиш... Това че две години се е занимавал с теб и те обича не значи че след 5 години ще е същия човек със същия начин на мислене.... За това за сега си живей ден за ден .... а не да правиш планове за след 5 години..![]()
.. по темата .... съмнявам се да те остави заради това че пиятелите му ходят с по-големи... до сега да го беше направил ако му пречише ..
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Стига бе това ми звучи повече като детска игра.Нали знаете:Сега аз съм майката ти си бащата и листата от дървото ще са ни парибанка ДСК :P Споко бе жена какво сте се разбързали?Сега си мислете за сега пък ако стане така както си го фантазирате (в което много се съмнявам) -няма лошо.Хубаво е човек да мисли за напред ама не чак толкова.
+1Първоначално написано от dAkA7A92
Между другото използвайте,докато сте на по 13-14 да се наживеете,да посменяте гаджетата...Не може цял живот да си с един човек...Според мен си от онези момиченца,които си хванат един път гадже и ги е страх да го зарежат,защото си мислят или знаят,че друг няма да ги погледне...Тези големи планове за брак и така нататък са детски измишльотини...Гаджето ти не се развива много добре психически,щом си мечтае за брак след 1000 године с няква 14 годишна пикла...![]()
Ъъ..аз такова..един въпрос имам..хъхъ така де..БАЩА ТИ ЗНАЕ ЛИ ЗА ПЛАНОВЕТЕ ТИ ?![]()
Тоя трябва да е бил бая извратен (дори и загорял не може да е щом е с толкоз малка) да се захване на 19 години с някаква 12 годишна.
+1Първоначално написано от Мо6no
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Хахаха много смешно.Извинявай,но ти имаш ли представа колко предложения съм отхвърлила през тези 2 години а?Как са ми идвали на вратата у нас,звънели са като луди кфи ли не обожатели включително и бившия най-добър приятел на гаджето ми!Точно пък аз...с тая визия..с кинтите на тати,с интелекта си....на тоя етап не мога да остана без обожатели....аз съм перфектното момиче и всеки го знае!Ае чупката!Тфа,че съм красива,богата,умна,с пари не значи,че тр да съм курва!Аз просто си обичам моето момче и желая да съм с него макар че знам,че мога да имам страшно много мъже.За какво са ми те,а?Аз искам любов,истинска!И съм я открила с този човек...щом той ми я дава за какво са ми други?Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
На вас пък мога да ви кажа....че той спа с мен когато аз казах и нито веднъж не ме е притиснал за секс!И ми беше верен през тфа време в което не ме еба...знам го,имам доказателства!Първоначално написано от dark0s
Мога да ти кажа,че баща ми е адски строг,но познава мн добре моя приятел и си го харесва и обича,защото той заслужава!Първоначално написано от life_in_loud
баща ти (чичко паричко) позволява някой на 19 години да тъпче дъщеря му на 12,язък че има пари не му е останало време да си наглежда детето![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
Тъпче?Какво имаш в предвид под тъпче?Първоначално написано от dark0s
Аааааааа..ето каква била работата..ти си перфекната! Да..да НИЕ ти се извиняваме,че ти си постнала тук..
Кво да ти кажа..ако си толкова надута и в реалния живот..мъка голяма..Ми,че ти си велика като вече са те ебали..и то не кой да е момчето..или е правилно да кажа МЪЖЪТ в който ти си влюбена..а не си ли се замисляла,че може той да е с теб само заради едното ебане..или там повече..(не ме вълнува скучния ти живот)..Защо се надуваш..слез на земята!
+ 2Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
Никога не се надувам без причина,но в този случеи просто се наложи!Защото никой не ни познава и не може да каже дали той е с мен само заради ебането или само заради тфа,че съм красива или заради това,че днеска съм му сготвила пилешка супа нали????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ???????????????????????????Първоначално написано от life_in_loud
ще го кажа културно "правите любов"Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
Пропуснах да коментирам подписа ти..който всъщност не се нуждае от коментар де..кратко и ясно хъхъхъ..пак казвам ти си ВЕЛИКА щот си се ебала на 13![]()
Кретенче..
Оффффффффффф баща ми не знае,че се чукаме!!!!!!!!!!!Първоначално написано от dark0s
Еми това не значи, че не е изратен. Едно извратен мъж може и истински да обича едно дете и да го чака. Не е нужно да е някъв насилник, за да е изратеняк.Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
Кефиш ме ве dark0s !!Първоначално написано от dark0s
![]()
![]()
![]()
Пред никой на живо не съм казвала,че се еба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Никога не съм се хвалила с това и винаги съм искала да е нещо само за мен и него,мамка му !!!!!!!!!!!Първоначално написано от life_in_loud
какво мисли че момче на 21 години само се цунка с дъщеря му по бузкатаПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ае вие ок ли сте?Щеше да е извратено ако той беше на 40 а аз на 14!Първоначално написано от Мо6no
Не съм длъжна да издавам подробности.Не искам никакъв съвет вече от никой от вас!Сбогом!Първоначално написано от dark0s
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()