- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичките му приятели ходят с по-големи....
Ма само не се нервирай..незнаеш ли,че изгубените нервни клетки не се връщат..ма моля ти се..малко по-уравновесена бъдиАко знае баща тиииииииии твойте секси игрииии..лялял..Момиче.. СЛЕЗ НА ЗЕМЯТАА !!!
П.П. не съм чалгарка..ма тва пасва идеално..хяхя
Ти пък се качи на покриваПървоначално написано от life_in_loud
![]()
сега сериозно докато си убава и имаш евра ,левчета ,долачрета- няма ядове не се притеснявай![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Чесно да ти кажа има моменти,в които изобщо това,че имам мн пари не ме топли и не ми помага...аз не съм материалистка,а духовен човек.Първоначално написано от dark0s
![]()
![]()
![]()
дай някоя снимка(предполагам с лого флирт4е.ком) да те видим че се заинересувах ,самочувствие имаш но дали е оправдано![]()
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
АКо те зареже заради това значи просто е някакъв използвач и изобщо не държи на теб.Мисля че и сама можеш да стигнеш до този извод![]()
Не искам да се разбира коя съм,затова и до сега не съм пускала снимки тук.Първоначално написано от dark0s
уважавам решението тиПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
и приятна вечер и да не се притесняваш живей си живота си прятеля си щом те влече няма нищо лошо.
Veche vsichki ti go kazaha,che si malka za tova momche.I az na tvoite godini si misleh za jenitba i deca.No s vremeto osyznah,che trqbva da smenq dostatychno gadjeta,da si pojiveq i da zavyrsha za da gradq takiva planove.Moje da e ot mnogo vreme s tebe i da se obichate,no nikoga ne bydi na 100% sigurna.Vinagi ima i izkliucheniq de!No nali znaesh kakvo kazvat horata:"nqma stabilen brak,koito da e izdurjal poveche ot 10 godini,ako ste se zapoznali v uchilishe."Uspeh vse pak!Bori se za vryzkata si ako se obichate tolkova.I da znaesh ako chuvstvata mu sa istinski nqma da te zareje zashtoto si po-malka! Love da ima![]()
+1 само не съм съгласна с това kazvat horata:"nqma stabilen brak,koito da e izdurjal poveche ot 10 godini,ako ste se zapoznali v uchilishe." има много ученически връзки,който после се превръщат в доста сполучливи бракове,но се случва рядкоПървоначално написано от PoisoNGirL
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Искаш да кажеш, че на ТАТИ паричките не винаги ти решават проблемите. И лично мнение но 2 години не са толкова много. А и има разлика защото като живеете заедно ще трябва да му переш мрусните гащи а не да се разкарвате по купони. А ти изощо знаеш ли дали той е съгласен да има деца чак след като навуриши 30 години? Като събереш смелост да кажеш на баща ти че спите заедно и какви плановете имате тогава ще си готова да бъдеш с този човек а не да си мечтаете. А дооколкото до темата щом до сега не те е зарязал няма и да го направи за такава глупост но ако се дуржиш толкова детско,тъпо и лигхаво с него ако бях мъж на неговата възраст нямаше изобщо да се занимавам с теб. Успокой се и стъпи на земята че твоя тати няма да е винаги до теб.Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
То е ясно, че оня е с нея заради парите на баща й.Първоначално написано от hardly_awakened
Леле как мразя надути курвета.![]()
![]()
Просто ви се чудя на всички вас как може да твърдите подобни неща с такава неоспорима убеденост в правотата за момиче, което изобщо не познавате. Шапка й свалям на мацката, че още търпи подобни изказвания в темата и успех с момчето, което обича![]()
Тя отдавна не ги търпи, защото избяга (тук тате не може да я спаси). А сме напълно прави, вземи прочети колко надуто е писла на 2,3-та страница.
Какво значи надуто? Момичето има добро самочувствие! Не смятам това за надуто поведение. Надуто според мен означава, когато е без абсолютно никакво покритие, все пак няма нужда от излишна скромност - за скромност не се сещам някой да плаща. А вие защо не помислите, че тя може да казва и истината? Явно като анонимен потребител няма какво да крие и това се приема зле. Е - тя не е намерила каквото търси тук и логично е напуснала форума. За вас остава поуката... И не сте ли ВИЕ тези, които са надути...
Деба ... като си от богато семейство, що не му помогнеш или ти не отидеш при него - супер егоистично.
Мадам, освен пари, интелект и красота ВИ трябва и ХАРАКТЕР. Поработете над него, деба.
В една връска нормално е момчетата да са по-големи,така е било и така ще бъде.Тъй,че не се отчайваи и горе главата.Замисляла ли си се върху това,че тези момчета който ходят с по-големи момичета от тях може би се чувстват пренебрегнати един вид щото в един момент момичето може да каже "аз съм по-голяма аз командвам",а по принцип в една връзка момчето изпълнява главната роля![]()
Извинявай много,но знаеш ли,че аз точно за да се убедя,че не ходи с мен заради това няколко месеца не му бях казвала какво работи баща ми,каква кола имаме,колко скъпи вещи имам аз.....пред него по облекло и т.н. не показвах с нищо,че имаме пари,точно за да не разбира от началото и да го изпитам и какво?Момчето незнаеше,че имам кинта и си беше с мен!Първоначално написано от kakaomen
P.S. И ако може да ми кажеш гаджето ми какъв кяр има от това,че баща ми има кинти?Чакам с нетърпение отговора тиЗащото до сега той си дава парите за да ме види,той ме черпи по кафенета,той ми купува скъпи подаръци...от парите на баща ми до сега не е имал файда...и ако беше с мен заради тях одавна да ме е зарязал като е видял,че ако си мисли,че ще го нося на златен поднос няма да стане
![]()
Винаги когато той е бил затруднен с парите съм му предлагала да му платя горивото или да отида аз,но моя човек има достойнството на мъж и не ми позволява това!А за ходенето при него особено...ми каза,че не иска да мръзна по автогарите....затова да не съм ходила аз.Първоначално написано от Vladkoy
И да,прав си!Характера ми малко не е добре...ама не може да съм напълно идеална,не мислиш ли?
Благодаря за разбиранетоПървоначално написано от dark0s
![]()
абе живота си е твой и ти си решаваш какво да правиш в крайна сметка... като мой съвет е да не мислиш толкова занапред ,а да се радваш на сегашните моменти .. ако искаш го приемай казвам го като страничен човек не те познава нито пък приятеля ти познавам.. за това бъди щастлива с него и дано успееш да осъществиш мечтите си
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Благодаря!![]()
![]()
След всичко което прочетох само мога да ти кажа да се наслаждаваш на времето с половинката си и да не се измъчваш с такива въпроси .Ако ще те зареже ще те зареже щом така е трябвало да стане .Просто живей за мига ..след 4-5 години всичко ще ти се струва съвсем различно ,но важното е сега да се чувстваш добре !УСпех!
1) Не си прави илюзии,че ще изтраете докато станеш 12-ти клас. Освен това е абурд след училище да се хванеш веднага за венчалната халка.
2) Приятеля ти трябва да е адски балък щом не може да си намери приятелка в допустимата граница.