- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичките му приятели ходят с по-големи....
Оф, стига сте гледали другите, все тая ко има, оня кво прави! Абе то на вас да ви е добре, пък те каквото искат да правят![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
+11111Първоначално написано от punkrock
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Странно защо, но аз си мисля, че колкото по-голяма ставаш толкова повече ще нараства любовта му към теб и няма поводи да се притеснявашВажното е да си щастлива. Ако между двама ви има хармония, то нищо не трябва да ви спира да сте заедно. Тук не играят парите и възрастта. Става въпрос за чувства...
ща зареже много ясно, само да те прасне още 2-3 пъти и си заминала като гоуф с пернишка регистрация со мръсна газзз
Това с кафетата е просто начална "инвестиция". Щом е почнал да ти пълни главата с мисли за годеж и деца... прави си изводите. Пък според мен ви е прекалено голяма разликата, все пак той е с 1/3 по-голям от тебПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
![]()
Той сега няма изгода от парите на баща ти, но за в бъдеще би имал.
Ако създаде семейство може би си мисли, че баща ти ще ви издържа (все пак си му дъщеря и не би те оставил да мизерстваш) и така няма д аима нужда да се трепе и животът ще му е песен. Помисли и над този вариант.
Другото, което е, баща ти НЕ може да не знае, че правите секс. Там, където ти отиваш, от там той се връща и са му ясни нещата, само не знам как го позволява...
Замисли се над нещата, които ти казахме, може да има истина в тях.![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ти си ненормална.Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
Мислиш ли изобщо?
хахаха не... чесно т'ва ме накара да е смея с глас..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Знаеш ли кво?Моя приятел е свикнал да се блъска и издържа съвсем сам.ЧЕСТИТКА!Сега му е най-трудния период,а той сега се закрепя в бизнеса...така че когато стане време да живеем заедно и парите на баща ми да ни издържат хахахахаха....той ще има достатъчно за да си живея както сега.Първоначално написано от leti_cherry
Веднъж му бях споменала,че един ден и родителите ни могат да ни помагат с пари ако се наложи,а той категорично отказа и му стана гадно,че го казах тфа щото той иска сам да постигне всичко!
Аз му пълня главата с приказки и мисли за деца и сватби!Той винаги казва,че има мн време и т.н.Първоначално написано от kakaomen
Така ли?От година и нещо ме праска и как ли не е избягал с мръсна газ а баш след като ме изчука още 2,3 пъти ще го направи?Първоначално написано от ЯЖ МА
![]()
Бе, ти наистина ли вярваш, че докат' навършиш 20 ще сте заедно?!![]()
(почнах да си мисля, че си сериозна...)
Ама вие наистина сте адски забавни=D>
![]()
6TOM TOOLKOVA SE OBI4ATE,ZA6TO IMA6 OPASENIQ 4E 6TE TE ZAREJE? TO TVA E ABSURDNA RAZLIKA...NA4I TOI,20 GODI6NIQ E TRAGNAL S TEB,13 GODI6NATA??I MISLITE ZA BRAK?DECA?/?![]()
![]()
![]()
налиПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
Не.Аз бях на 12,а той на 19 като тръгнахме.Първоначално написано от ville baby
Съжалявам,но като гледам мнозинството май ти си забавна на нас...Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
Мнозинството просто ми завижда.Тфа не ти ли е ясно?Първоначално написано от kakaomen
Не ти просто питаш за съвет но не искаш да примеш нито един от тях..... не мога да разбера защо изобщо ни питаш като не приемаш нищо а само спориш и така или иначе не намиса никакъв коментар на моя пост може би защото няма да стане ..... И повярвай никой не ти завижда че си разглезено, малко надуто момиченце.Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
Първоначално написано от {P}BuBi{P}
a taka!
Ti na 12 a toi na 19 ???? 4e nqma6e li momi4eta negova vazrast,4e da se hva6ta s lape ??? Bez da obijdam tuk ako ima nqkoi na 12g de, no mi se vijda mn stranno 12 godi6na s 19 godi6enIli nqma6e koq da mu se varje i ti 6tot si o6te malka i zabludena i vednaga se varza na batkoto
![]()
Sa6to sam saglasna s mnenieto na leti_cherry , ne si misli 4e va6te ni6to neznqt mili4ka... kakto e kazala q, tam kade ti otiva6, ot tam toi se vra6ta ... Predi ne go vqrvah katoo ,mi go kazvaha na6ite, no naistina e taka sadeiki po moite roditeli i tehnite roditeli i t.n., ne gi misli tvoite za mn balami ... no naistina, kak go pozvolqva vsi4ko tova ba6ta ti? ama qvno ve4e ti e izpusnal yuzdite.
Ne pro4etoh vsi4ki mnenie, no pone na tiq koito pro4etoh zabelqzah 4e vse protivore4i6, za kvo togava ni gubi6 vremeto kato vaob6te ne ni slu6a6 i neiska6 da prieme6 nito 1 savet...6tot ne kazvame tova koeto iska6 da 4ue6, ZATOVA! 6tom ne slu6a6, are ne pi6i tema za vseki malak problem ..
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Умирам си да бъда 14 годишна разглезена пикла,която не може да усъществи контакт с момче на своите години..и да имам 21 годишно гадже..и той един задръстеняк като мен...Тва ми е мечтаПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
ПОВЪРХНОСТНА СИ! СТЪПИ НА ЗЕМЯТА И ПРЕМИСЛИ НЕЩАТАИ СПРИ ДА ПУСКАШ ТЕМА ЗА СЯКА ПРОСТОТИЯ...
ЩОМ СИ СИГУРНА В ЛЮБОВТА НА ВЪПРОСНИЯ БАТКО ЩО ПИТАШ ХОРАТА ПО ФОРУМИТЕ ДАЛИ ШЕ ТЕ ЗАРЕЖЕ ТОЙ ИЛИ НЕ?![]()
naistina ako si na 14,a toi na 21...ti to4no sega nqkude si v poberteta,6te se otdale4ite! a i nqma za6to da se pritesnqva6,4e toi se vijda s po-golemi priqteli...to e normalno ne moje da izliza s momi4eta na 14,15 naistina neznam kakva e va6ata vruzka i naistina e mnogo rano da se misli za jenene,deca i t.n.! neznae6 kakvo 6te se slu4i utre... :S
Ne E vAjNo Da Si VsI4ko Za VsEkI,a Ne6tO zA nQkOgO...zA sVeTa MoJe Da Si SaMo EdIn 4oVeK,a Za EdIn 4oVeK dA sI cEliQ sVqT...!!
KimBerLy1912 Абе кофо на тебе не ти ли идва на ум,че аз съм прекалено умна за момчетата на моята възраст и затова съм си намерила батко,защото не ми е никакъв проблем а?Е ако това не ти стига до мозъка,аз ти казвам,че е така!
По принцип нямам нищо против такива връзки, но в крайна сметка възрастта ще си окаже влиянието в даден момент.
На твоята възраст не ми се струва нормално да е задълбочаваш до такава степен с даден човек. Да не говорим, че споменаваш женитба и деца.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
rofl rofl затапи я зверски...ама не че ти ше откажеш 21 годишен баткоПървоначално написано от KimBerLy1912
![]()
Ехаа,верно ли бе?KimBerLy1912 Абе кофо на тебе не ти ли идва на ум,че аз съм прекалено умна за момчетата на моята възраст и затова съм си намерила батко,защото не ми е никакъв проблем а?Е ако това не ти стига до мозъка,аз ти казвам,че е така!
А не си ли се замисляла че си най-грозната от целия клас и никой не те иска,освен задръстения 21 годишен педофил![]()