- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всичките му приятели ходят с по-големи....
Най-грозната ама в обратен смисъл.От класа едно единствено момче не ми е предлагало...и той е бавноразвиващ сеПървоначално написано от Mushher
![]()
от това дето прочетох до сега ми се струва, че ти си невероятно разглезена фукла, която си мисли, че щом има парите на тати, може да се държи със всички наоколо като с боклуциПървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
освен това, направо нз как не ти втръсна да пишеш за твоите супер мн обожатели, които направо те боготворят, а тези, които не го правят (не ги е срам
) са заклеймени като "бавноразвиващи се".
по темата, 7 години ми се струват мн, при положение, че ти тъкмо си влязла в пубертета, а той вече е излязъл от него.
Извинявай,но аз сега излизам от пубертета!Влязох в него в 4 клас съровище
rofl rofl стига пуска такива бисери че разцепваш мрака с вагина.Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
От пубертета ше изленеш към 18-19 години ^^
До тогава здраве да е...пожелавам ти много бавноразвиващите се ^^
Oleeee haha to ti mai si bavnorazviva6t se 6tom si misli6,4e se izliza ot puberteta na 18-19...basi idiot4etata ima po toq svqt eiПървоначално написано от Mushher
mwahaha земи отвори някоя книжка,че сама се затапваш така..
брех... и аз си мислих , че на 18-19 се излиза от пубертета при момичетата ....доколкото съм осведомена.... и не се мисли за много велика ... защото не си нищо по-различно от всички други тука ... нито си мис свят нито си професор... за това може да се съгласяваш с някои мнения ...
P.S. както видя по-горните ми постове не съм те обиждала и тем подобни глупости... казах си мнението и ти пожелах успех във връзката ти ,за това ако обичаш нямам намерения да чета обиди по мой адрес относно в момента написаното от мен ...
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
kak moje da hodi6 sus 7 godini po-golqm ot tebe be ?tva tolkova kurvensko ujas !lele ta ti si o6te dete a toi pulnoleten !
Вие осъзнавате ли, че спорите за съвсем различни неща? Единия казва, че черното е черно, другия че бялото е бяло. И в края на краищата кой е прав?
Правите ли разлика между духовно и физическо съзряване? На някои от нас им се налага да пораснат по-бързо от други. Някои от нас са пубери и на 25, други са пораснали на 15. Изобщо правете разлика![]()
Аз си имам 21 годишен батко ама съм на...17Първоначално написано от Mushher
...Смятам че е малко по-допустимо и говоря от личен опит..щото знам къв му е акъла на 21 годишния батко
Виждам че малкото бебси не вижда по-далече от носа си....и почти спирам..
В заключение да кажа (не за първи път го казвам !) -прекалено си емоционална и взимаш всичко прекалено навътре...изобщо не си готова за такава връзка с такъв човек...толкова възрастен...сега като се замисля не си готова и за връзка с човек на твоите години...Стегни се майна! За сяко нещо има тема...Очаквам темата "Той кихна,дали не е сифилис.." ..
Айде със здраве![]()
Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
Извинявай че ще ти го кажа ама той твоя приятел по-тъпо парче бил и от теб ..в смисъл за теб е нормално все пак си на 14 ..ама за човек като него такива разсъждения предизвикват смях ...ти сега си на 14 - 8клас докато завършиш има още 4 години + вишето още 5 = 9г. и ти кроиш планове за след това време ..айде теб те разбирам мечтите са хубаво нещо ..ама за 21 годишен човек който гледа по друг начин на нещата хах незнам смешно ми е как сте прекроили живота сихахах
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
Абе еби му майкатаИ аз не мога да го разбера вече.Знае,че съм деликатна почва,знае,че съм уязвима,че съм мн емоционална и пак не внимава...е ебала съм го пък
![]()
а така ей така ми харесваш вече !!! =D>Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Първоначално написано от danny_f4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тъй де няма да се даваш на някво си момче (даже вече мъж) да те прави на луда ... я покажи малко характер :ППървоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
![]()
хахах ми порасни преждевременноНе бе шегувам се, ако те обича няма да са проблем годините
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...