Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
Малка си , така е...За брак , кой знае какъв акъл ще ти дойде след известно време....
То ще е направо чудо ако издържиш още 5-6 години да си с него , че вече да стане въпрос за деца и т.н.
А колкото по темата , като гледам от колко време сте заедно, този човек те обича...
Знам,че ме обича.Това го е доказвал много пъти.Ако не ме обичаше нямаше вече 2 години да се занимава с мен....да идва тука постоянно...преди да си купи кола търсеше като луд коли за да идва да ме види....дрънкаше се по автобуси и влакове...винаги ама винаги мн ме е обичал....и всички които ни познават по-отблизо го забелязват това и му се възхищават. Аз точно за това не искам да го губя и мн ме е страх.
Виж само едно ще ти кажа на момичетата не им трябва да имат много опит.Важното е да намерят правилния човек!Пази си това момче и не го губи!По-добро от него за тебе няма да намериш!!!Другите ще са избледнели копия на него Хайде и много лоф
Хехей Мн се зарадвах като ти прочетох мнението.Знам,че в някои отношения ще намеря по-добър да....но нека да не сме алчни :Р Няма идеални хора... Мисля,че той е половинката за мен защото в повечето неща си пасваме. Цунки ()