.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Най-добър/добра

Кой ви е най-добрия или близкия приятел от противоположния пол???Или кои! :P

Град
    Bikini Bottom
    От 1ви до 4ти клас седях на 1 чин до една съученичка, след тва си седяхме на различни чинове, но си останахме приятели, тя ми идваше на гости, аз ходих у тях, бяхме деца и си ни беше весело, и във момента не мога да погледна на нея по друг начин освен като приятелка, тъй като почти сме израсли заедно.

пп. не сме се виждали от 3 години, но си пишем по скайпа :P

гаджето ми

Eh eto kakvo propusnah!Stava vupros,za priqtel bez intimni otno6eniq,no ot drugiq pol!

Аз по начало сякаш се разбирам повече с мъжки...
    Гаджето,един-два негови приятели...
    Иии що не брат ми...нищо че е на 9 (:

Град
    in your sweet dreams
    4 момчета от класа ми и ... брат ми [10 годишен] и баща ми
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Ами има едно момче ,което е една година по-голямо от мен...с него се разбирам най-добре и му споделям много неща ,както и той на мен
    Вярно той ме харесва,но аз не и мисля,че влизам в изискванията за темата
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Аз много се разбирам с момчетата...Почти с всички в класа ми( горе-долу 16 момчета) Има още едно момче с което споделям всичко...
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хммм.Интересна темичка.Всъщтност нямам много приятели от противопоположния пол.Повечето са добри познати, с коиго можем да си полафим, да излезнем на кафе/кино и т.н.

Иначе, имам един много добър приятел.Бяхме заедно до края на 5-ти клас, но за съжаление му се наложи да замине за Америка.Вече почти 4 години не съм го виждала и страшно много ми липсва.

От форума има едно момче, с което сме много близки и можем свободно да говорим по най-различни теми.Изключително зрял, отговорен и разумен.

Пак от форума,едно друго момче, с което не сме кой знае колко близки, но на което истински се възхищавам.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    4esno kazano se razbiram po dobre s momi4eta ot kolkoto s mom4eta.nz za6to taka.moje bi za6toto si ogajdame vzaimno (nz)
    a imenno s gadjeto sas edno momi4e ot foruma elena se kazva i sa6to edno momi4e ioana i edno daniela s teq nai dobre

Голям фен Аватара на asasfdf
    половината хора от компанията ми са момичета, спогаждам се с всички общо-взето.нямам най-добри приятели

Гаджето ми е най-добрият приятел.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си