- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Най-добър/добра
От 1ви до 4ти клас седях на 1 чин до една съученичка, след тва си седяхме на различни чинове, но си останахме приятели, тя ми идваше на гости, аз ходих у тях, бяхме деца и си ни беше весело, и във момента не мога да погледна на нея по друг начин освен като приятелка, тъй като почти сме израсли заедно.
пп. не сме се виждали от 3 години, но си пишем по скайпа :P
Аз по начало сякаш се разбирам повече с мъжки...
Гаджето,един-два негови приятели...
Иии що не брат ми...нищо че е на 9 (:
Ами има едно момче ,което е една година по-голямо от мен...с него се разбирам най-добре и му споделям много неща ,както и той на мен
Вярно той ме харесва,но аз не и мисля,че влизам в изискванията за темата![]()
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Аз много се разбирам с момчетата...Почти с всички в класа ми( горе-долу 16 момчета) Има още едно момче с което споделям всичко...![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Хммм.Интересна темичка.Всъщтност нямам много приятели от противопоположния пол.Повечето са добри познати, с коиго можем да си полафим, да излезнем на кафе/кино и т.н.
Иначе, имам един много добър приятел.Бяхме заедно до края на 5-ти клас, но за съжаление му се наложи да замине за Америка.Вече почти 4 години не съм го виждала и страшно много ми липсва.
От форума има едно момче, с което сме много близки и можем свободно да говорим по най-различни теми.Изключително зрял, отговорен и разумен.
Пак от форума,едно друго момче, с което не сме кой знае колко близки, но на което истински се възхищавам.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
4esno kazano se razbiram po dobre s momi4eta ot kolkoto s mom4eta.nz za6to taka.moje bi za6toto si ogajdame vzaimno (nz)
a imenno s gadjeto sas edno momi4e ot foruma elena se kazva i sa6to edno momi4e ioana i edno danielas teq nai dobre
![]()
половината хора от компанията ми са момичета, спогаждам се с всички общо-взето.нямам най-добри приятели
Гаджето ми е най-добрият приятел.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!