.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Парвата Целувка

Искам да ми напишете как представляваше вашата парва целувка и искам и ПОМОЩ (малко банално но искам да знам как да я направя)

да и мене тфа много ме интересува .. какво се прави с тоя език като се пъхне в неговата уста...плисссс хелппппп !!!!!

Има такава тема!
    А утре?
    Друг стопанин ще жъне
    свойта нива.
    Надежда любовна ще покълне.
    Животът ще пребъде.
    Вечно.

Цун`Гун` Гуш` Муш` Мляс` Пляс` Аи У нАс [!] x]~ ne ne e taka ot vratata za krakata moqta purva celuvka be6e mnogy zabavna ama e dulga istoriq tazi celuvka ostava mnogy golqm spomen v jivo ta ti :P :P

Супер фен Аватара на miShle
    Ама вие тая търсачка за нищо я нямате...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...F1%F2%E2%E8%E5
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Re: Парвата Целувка

Цитирай Първоначално написано от AllenWallker
    Искам да ми напишете как представляваше вашата парва целувка и искам и ПОМОЩ (малко банално но искам да знам как да я направя)
    0o0o0o0f emi mn si zle.nikoi nemoje da ti kaje kak se pravi purvata celyvka tq trqa ti doide otvutre,ti nemoje6 da si kaje6 dneska 6a sa celyvam ytre ne to prosto kogato my doide vremeto

ima 100000000000 takiva temi za parvata celuvka potarsete malko. nikoi ne moje da ti kaje kak da se celuva6 to prosto si stava ot samosebe si :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Az ne pitam za mene az pitam za 1 moi priqtel az si znam kak da se celuvam toi prosto me pomoli da napraq tazi tema i az kato negof dobar priqtel q napravih

Град
    до твоята звезда :)
    Тъпи .. лапешки работи ..

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    [/b]
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Az ne pitam za mene az pitam za 1 moi priqtel az si znam kak da se celuvam toi prosto me pomoli da napraq tazi tema i az kato negof dobar priqtel q napravih
    Ти като знаеш - 'що не му каза как става (можеше и направо да му покажеш )

Az mu kazah no toi me pomoli da pi6a f foruma za dopalnitelno mnenie

I ne mersi ne bih se celuval s mom4e :}

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Ти като знаеш - 'що не му каза как става (можеше и направо да му покажеш )
    edva li e za fr samo se opravdava6
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Shto pyrvo ne se razrovite iz foruma predi da puskate tema?!Tova sym go chela lichno minimum 10 pyti...aide next
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си