- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Баловете
Не злобея...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Просто ми е чудно дали има смисъл?
Не казвам ,че ще тръгна като клошар...и аз ще се "изтупам" ...но облеклото няма да заема ,чак толкова голямо място в съзнанието ми както някои други ...
Така е. Знаем го, но не го разбираме. Няма и да го разберем.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Нито пък имаме желание да разберем...Първоначално написано от Victorious One
![]()
Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Основната идея (на мен и съученичките ми) беше следната: изпращане, вечерта в изискан ресторант с костюмите/роклите от изпращането, които ще бъдат по-семпли. Самата вечер тук не искахме да бъде нищо особено, просто да се съберем, да вечеряме, да пийнем.
Истинският бал с красивите рокли вече да е на слънчев, там да бъде балната вечер.
Тук бал няма как да има, всичко ни е омръзнало... как да си празнувам бала в заведение, което ми е до болка познато?! Навсякъде сме ходили, всякакви глупости сме правили, Плевен ни е скучен и омръзнал.
Пък и в моята гимназия от години се ходи на слънчев - традиция е вече, никой не си празнува бала в Плевен (освен едно единствено училище, чийто директор се размрънка миналата година и те повече не могат да пътуват).
Тааа тъпотия е, щото аз балната рокля в този умрял град няма да я облека, ще ходя така, както съм на изпращането, другите (които няма да идват с нас на слънчев) ще бъдат с бални рокли, едните ще празнуват същата вечер, другата част ще заминат след няколко дни за слънчев ииии цялата тая ситуация е ужасна!
Canis_Dirus, естествено, че тялото е важно, аз не го омаловажавам, просто ти не искаш да разбереш какво имам предвид... имаш си някакво мнение (отдавна създадено и затвърдено с опита) и не допускаш никакви други варианти.
Собственост на Canis_Dirus
Психопат, в интерес на истината мъжете харчат много по-малко пари от жените. Не че не познавам хора, които дадоха по 1000 лв за костюм, ама те са изключения. Всъщност ако не се изфукаш, никой няма да разбере колко пари си хвърлил покрай бала. Мен никой не ме е питал колко ми струва роклята, нито пък аз съм питала някой. Не ме интересува и толкова...
Къдли, не искам да те разочаровам, ама ако вас ви тръшнат първата вечер в някоя дупка, в каквато нас ни сложиха, язък за роклите и за всичко... Другия ми въпрос е къде ще се гримирате? Къде ще си правите прическите? Ами вашите не искат ли снимки? Не искаш ли да се снимаш с приятели, с братовчеди, с някой който не е от твоя клас? Нашето изпращане беше супер яко. В даскало, организираха ни специално тържество, за всички имаше рози, разни години награди, хора, шампанско и сълзи...
Както и да е, всеки сам си преценява. Важното е да си изкарате весело.
То и при нас ще го има - през деня в училище, винаги го има и е страхотно (същото, но без розите).
Права си, знам, може и да не е толкова бляскаво, но.. мразя този град вече. Пък и на всичко отгоре в хотела, в чийто ресторант ще бъдем, баща ми е зам. директор и цяла вечер ще трябва да крия цигарите под масата, да внимавам с алкохола, защото целият персонал ме познава. Той работи там от 20 години... и после ще има "изложи ме.. бла бла бла".
Аз не съм казала, че няма да е бляскаво, но просто се чудех за тия подробности. Иначе дори да е зле обстановката винаги може да се преместите на плажа![]()
Бал в Слънчев ми звучи много гадно...
Ами в Долни Чифлик, или пък в Лясковец? Не е важно мястото, а хората!!!Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Хм, ти беше с оплакването, че са ви завели в дупка?![]()
![]()
Okay, u got me![]()
Какво общо имаше това?Първоначално написано от fаke
![]()
Малко ли екскурзии забраниха? Нощни пътувания, извън страната, на малки деца, на не знам си какво. Тук един автобус се обърна, там един влезе в реката, трети скочи в басейна и го вадиха водолази, Пеньо падна от колата, щото висеше от прозореца, Станчо помня града защото беше пийнал и ала-бала. Що да не ги забранят?
Отиваш, ядеш 2 сладки и пиеш една кола в пластмасова чаша на чина в училище и по някое време след матурите отиваш за диплома или поправка.
Ти ходи където си искаш, ама не да ти го организират от училище.
Аз вече реших че наистина ще си отида на бала. На втората вноска ще внеса и първата, даже вече знам с какво ще съм облечен. Майка ми ме пита "защо не си го купи", за панталона, който реших че няма как да не си взема. Обувките са обсъдени, даже за малко да склони за къс ръкав за ризата, но наистина е по-добре да съм с дълъг. Ако си ги купя по-рано нещата не знам как ще се сдържа да не ги облека![]()
Е това поне знам че ще си го нося след бала![]()
Хуу де, аз какво ти казах?
Ти прави каквото си искаш. Щом и ще се организирате супер.
Голяма част от класните ръководители не желаят просто ей така да тръгнат някъде с класа си през почивните дни. Разбираме се учениците и каним класната, но пак не иска. И в други класове е така, но други учителки пък искат да ни водят.
Ходи който където си иска. А не да ми мрънкацелия клас, как така няма да съм си на бала. Бяхме 7-8 човека които нямаше да ходим. Станаха, приказваха, на родителска среща им се обърна внимание и айде...щели да ходят. После "ама айде да сме целия клас, няма да е същото без теб", а инъче все недоволни от мен.
То след бала (не че има някакво време, заради куп изпити) определени групички си ходят на други места.
Гадно е и че от тук..ставам, обувам си дънките, вземам една торбичка с официални дрешки за да ги облека за пред съучениците ми![]()
Всъщност и аз не одобрявам това че няма да ме види никой (приятели и роднини). Друго е да седищ и да пиеш бири по пейките и да си в навалицата. Кога друг път ще ми е хубаво да съм на центъра сред хората?
фейк, българче, вие къде ще ходите по/след баловете?
Където си искаме!Първоначално написано от _Cuddly_
Всъщност при нас това беше и едно от най-яките неща. Замъкнахме класната на Конниците да посрещаме залеза заедно. Момичетата ни носеха, защото никоя не можеше да си седи на краката. После ходихме в кафето срещу даскало и когато хората отиваха на работа в 8 сутринта, ние обикаляхме улицата боси и с размазани гримовеПървоначално написано от fаke
Аз затова казвам, че бала е хубаво да си е в родния град, а после може да ходите където искате.
И ние смятаме да ходим до училище сутринта, обаче то наште са втора смяна, та ще видим как ще станеПървоначално написано от fаke
![]()
голямо си говедоПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
баси, човек да не се поинтересува
на бала шсъм си в Монтана, в един ресторант, където ми е било почти всяко завършване от 7миклас насамПървоначално написано от _Cuddly_
ииии КОГАТО ни изгонят, ще обикаляме заведенията, на сутринта може би ще се прибера да си тегля един душ, а може би не, и после на даскало :P
екскурзията след(или преди-заради матурите) бала нямам идея къде ще е, ако щете вярвайте, мисля, че сме най-неорганизирания випуск.
накрая ще се съберем групичка 4-5 човека и ще идем някъде само ние, да се изкъртим както ние си знаем![]()
на мен мисълта ми беше после по морето ли ще ходите, дали планирате нещо конкретно.. ей такива неща, но явно не сте се организирали още
то и при нас е пълна лудница, щяхме да се избием![]()