.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65

Тема: Баловете

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз за програмата представа си нямам

знам кво има да се прави горе-долу

трета постановка на Пиесата (ако имаме такава и моя милост участва) и Бягство в една вечер, предполага се срядата преди 24 (т.е. 21)
    22 - изпращане в училище
    23 - бал в Ловеч, на ресторант с целия випуск, роклите, снимките и роднините ще са тогава
    25 - тръгваме за Слънчев, 1 вечер свободна, бална на 26 (:

баси
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    А правите ли серенади на учителите

Супер фен
    Град
    Своге
    ne protiv sum vse pak tva e ne6to,koeto se slu4va vednuj v jivota
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Варна
    НЕ НЕМИСЛИМ ТРЯБВА ДА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    аз за програмата представа си нямам

знам кво има да се прави горе-долу

трета постановка на Пиесата (ако имаме такава и моя милост участва) и Бягство в една вечер, предполага се срядата преди 24 (т.е. 21)
    22 - изпращане в училище
    23 - бал в Ловеч, на ресторант с целия випуск, роклите, снимките и роднините ще са тогава
    25 - тръгваме за Слънчев, 1 вечер свободна, бална на 26 (:

баси

май и при мен е така

в кой хотел сте?
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    a place called home
    серенада за учители не съм чувала, правеха преди на женския ни пансион, но мнооогооо рядко, ся съвсем спряха (:

иначе ще ходим на гости на класната от подготво, щот е адският пич (ако ни покани де), на сегашната ми липсва желание да ида на гости (:

Къдли, в различни хотели сме (ние сме в Планета), говорила съм с хора, от твоето училище :P

серенада за учители не съм чувала, правеха преди на женския ни пансион, но мнооогооо рядко, ся съвсем спряха (:

иначе ще ходим на гости на класната от подготво, щот е адският пич (ако ни покани де), на сегашната ми липсва желание да ида на гости (:

Къдли, в различни хотели сме (ние сме в Планета), говорила съм с хора, от твоето училище :P

хаха, ей, страшна си (кой познаваш от моя випуск?)

Град
    a place called home
    пълен психопат съм, особено днеска

амииии, Върбина, Таня и Ицо

пфу, не мога да ги обясня достатъчно добре...Върбина е една такава висока, слабичка с мноооооого голяма коса, Таня е една симпатична руса мацка, доколкото я познавам, Ицо наскоро си направи неква странно тъпа коса - дигната нагоре, по-дъгичка и руса...абе колеги са ми от рисуването, имам и още един-двама от другия випуск, може и още някои да има, ама не знам, че учи при вас (:

пълен психопат съм, особено днеска

амииии, Върбина, Таня и Ицо

пфу, не мога да ги обясня достатъчно добре...Върбина е една такава висока, слабичка с мноооооого голяма коса, Таня е една симпатична руса мацка, доколкото я познавам, Ицо наскоро си направи неква странно тъпа коса - дигната нагоре, по-дъгичка и руса...абе колеги са ми от рисуването, имам и още един-двама от другия випуск, може и още някои да има, ама не знам, че учи при вас (:

хаха, с Бинито пихме в джим бийм в петък и тя тръгна с един мой мнооого добър приятел, а с ицко сме били в едно училище още преди ег-то

готинооооооо

Град
    a place called home
    найс

бтв, вие къде сте, в кой хотел де...аз ако не се бъркам и ващо МГ е по същото време на Слънчев (:

ПП: мразя да осъзнавам колко малка е България

найс

бтв, вие къде сте, в кой хотел де...аз ако не се бъркам и ващо МГ е по същото време на Слънчев (:

ПП: мразя да осъзнавам колко малка е България

в Диамант сме

с МГ-то се разминаваме само с един ден, но се радвам, че ще се засечем, тъй като моите най-най-любими хора и добри приятели учат там

уф, лягам, че е късно, хайде до утре

Град
    a place called home
    файн, утре ще обсъдим и от там кого познавам (:

бах темата-чат стана

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София

Ами тя серенадата се прави в къщата на класната и по принцип тя трябва да ви покани ( е, може и без покана ). Та, нашата серенада беше УНИКАЛНА!!! Тръгнахме пеша до класната с две китари, балони, подаръка за класната, сестра ми беше направила питка, а някои други момичета сладки и естествено грачехме през целия път. Наизлязоха комшиите да гледат сеира, а ние си пяхме отдолу След 10 години, Един неразделен лас, Клетва, Главната улица... Ех, спомени

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Не е въпроса в забраняването..това не е решение. Проблема е в главите на хората..там закони не важат.
    Аз на бал няма да ходя. Ще отида на изпращането, за да благодаря на учителите и кой от къде е...
    Аз не мога да проумея това което се случва по баловете, специално в София. Не е нормално! Тази традиция отдавна си е загубила някогашния чар. Сега е турбо селяния..
    Който иска да е принцеса в кочината...да носи рокля за стотици..може и хиляди а покрай нея да има просяци, мизерия, мърсотия, кучешки лайна, осакатени кучета...нека се радва.
    Който иска да се вози на луксозни и скъпи коли и да си натяква пикливото щастие, по такъв селски начин, на хората по улиците, които си имат безброй проблеми на главата...нека го прави. Само ми е интересно какъв кеф трябва да ми доставя да броя до 12 стърчащ от някой мерцедес на баба Вуна от Надежда 4 куцаща по тротоара с 2 кисели млека в мрежичката.
    Някак си не се връзват скъпите коли с панелките и мръсните разбити улици...роклите с разбития насран тротоар...публичното изразяване на "щастие" с мизерията, депресията и загрижеността на хората.

Даже има много случаи в провинцията...изпращат абитуриент за хиляди левове а кенефа е една дупка с клекало на двора.
    Мен тези контрасти ме смачкват. Не мога!

Както е казал дядо ми едно време "няма цървули, иска гайда"
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си