- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Баловете
аз за програмата представа си нямам![]()
знам кво има да се прави горе-долу
трета постановка на Пиесата (ако имаме такава и моя милост участва) и Бягство в една вечер, предполага се срядата преди 24 (т.е. 21)
22 - изпращане в училище
23 - бал в Ловеч, на ресторант с целия випуск, роклите, снимките и роднините ще са тогава
25 - тръгваме за Слънчев, 1 вечер свободна, бална на 26 (:
баси![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
А правите ли серенади на учителите![]()
ne protiv sum vse pak tva e ne6to,koeto se slu4va vednuj v jivota
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Първоначално написано от alice sw
май и при мен е така
в кой хотел сте?
Собственост на Canis_Dirus
серенада за учители не съм чувала, правеха преди на женския ни пансион, но мнооогооо рядко, ся съвсем спряха (:
иначе ще ходим на гости на класната от подготво, щот е адският пич (ако ни покани де), на сегашната ми липсва желание да ида на гости (:
Къдли, в различни хотели сме (ние сме в Планета), говорила съм с хора, от твоето училище :P
хаха, ей, страшна си (кой познаваш от моя випуск?)
пълен психопат съм, особено днеска![]()
амииии, Върбина, Таня и Ицо![]()
пфу, не мога да ги обясня достатъчно добре...Върбина е една такава висока, слабичка с мноооооого голяма коса, Таня е една симпатична руса мацка, доколкото я познавам, Ицо наскоро си направи неква странно тъпа коса - дигната нагоре, по-дъгичка и руса...абе колеги са ми от рисуването, имам и още един-двама от другия випуск, може и още някои да има, ама не знам, че учи при вас (:
хаха, с Бинито пихме в джим бийм в петък и тя тръгна с един мой мнооого добър приятел, а с ицко сме били в едно училище още преди ег-то
готинооооооо![]()
найс![]()
бтв, вие къде сте, в кой хотел де...аз ако не се бъркам и ващо МГ е по същото време на Слънчев (:
ПП: мразя да осъзнавам колко малка е България
в Диамант сме
с МГ-то се разминаваме само с един ден, но се радвам, че ще се засечем, тъй като моите най-най-любими хора и добри приятели учат там
уф, лягам, че е късно, хайде до утре![]()
файн, утре ще обсъдим и от там кого познавам (:
Ами тя серенадата се прави в къщата на класната и по принцип тя трябва да ви покани ( е, може и без поканаПървоначално написано от alice sw
). Та, нашата серенада беше УНИКАЛНА!!! Тръгнахме пеша до класната с две китари, балони, подаръка за класната, сестра ми беше направила питка, а някои други момичета сладки и естествено грачехме през целия път. Наизлязоха комшиите да гледат сеира, а ние си пяхме отдолу След 10 години, Един неразделен лас, Клетва, Главната улица... Ех, спомени
![]()
Не е въпроса в забраняването..това не е решение. Проблема е в главите на хората..там закони не важат.
Аз на бал няма да ходя. Ще отида на изпращането, за да благодаря на учителите и кой от къде е...
Аз не мога да проумея това което се случва по баловете, специално в София. Не е нормално! Тази традиция отдавна си е загубила някогашния чар. Сега е турбо селяния..
Който иска да е принцеса в кочината...да носи рокля за стотици..може и хиляди а покрай нея да има просяци, мизерия, мърсотия, кучешки лайна, осакатени кучета...нека се радва.
Който иска да се вози на луксозни и скъпи коли и да си натяква пикливото щастие, по такъв селски начин, на хората по улиците, които си имат безброй проблеми на главата...нека го прави. Само ми е интересно какъв кеф трябва да ми доставя да броя до 12 стърчащ от някой мерцедес на баба Вуна от Надежда 4 куцаща по тротоара с 2 кисели млека в мрежичката.
Някак си не се връзват скъпите коли с панелките и мръсните разбити улици...роклите с разбития насран тротоар...публичното изразяване на "щастие" с мизерията, депресията и загрижеността на хората.
Даже има много случаи в провинцията...изпращат абитуриент за хиляди левове а кенефа е една дупка с клекало на двора.
Мен тези контрасти ме смачкват. Не мога!
Както е казал дядо ми едно време "няма цървули, иска гайда"
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!