емиии казваите
Има зададен въпрос за или против грима,а няма опция против.Що така?Сигурно анкетата не е излязла както трябва.Иначе съм против грима.
Аз пък не слагам кой знае какъв грим, но без молив и спирала не излизам от нас
Аз използвам спирала, молив, сенки и гланц, но понякога нямам време или бързам и излизам без НО МНОГО РЯДКО![]()
Mm.. Chak bez grim da ne izlizam nikoga ne.. ama sym ZA grima... :P
Moga da izlqza bez grim,no ina4e sum ZA grima![]()
rqdko izlizam bez grim zatova sum- za :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Най-често ползвам пудраБез нея не излизам
Ама иначе съм "за" грима, ако се използва в нормални количества
![]()
Pure white
все едно ми е...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Естествено, че ЗА! Гримът е вид изкуство, което ако овладееш можеш да направиш чудеса, а ако не... е тогава важи правилото: "Човек маймун става!"![]()
Ами случва се сутрин,ако много бързам да го пропусна,но иначе гледам да не излизам без грим!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
e i na men mi se sly4va da izlizam bez grim.. az i ne slagam mn ama sum ZA
Еми аз в последно време почти не излизам без грим, така че съм за![]()
'за' макар, че аз лично не се гримирам
но много харесвам добре гримирани хубави мацки![]()
моят грим се състои от черен молив/гланц![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
'за не излизам без грим'
Разбира се, че съм "За" грима ... както отрицателни така той има има много положителни страни които помагат на всяко едно момиче или жена да се чуства по - уверена в себе си стига да знае как да го използва правилно ! Освен балета другото ми хоби е професионалния грим много е интересно да се занимаваш с това + това научаваш и много неща които могат да бъдат полезни и на самата теб !
Не излизам без грим .. може да е минимален и да се състои от малко пудра и молив но няма да го подмина!![]()
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
poprincip se grimiram no ni6to ne me barka da izlqza i bez grim i sam go pravila mn pati!!
Ми в последно време излизам без грим, защото ме мързи да си сложа пък и после се размацва и ставам като чудовище и предпочим да не си слагам (подчертавам не съм от фешанките който седят на едно място цял ден и клюкарят.Мен ноже да ме намерите в коридора да бягам или да съм с момчетата..)
Така де.. все ми е едно..
"За",естествено!
Харесвам си самото изражение с грим.Изглежда...някак различно.![]()
Не е така,че да не мога да изляза без грим,просто се харесвам гримирана.
Аз определено съм "ЗА" грима! Не излизам от вкъщи без грим и винаги ми е доставяло удоволствие да се гримирам и да експериментирам с различни стилове в грима. И не се гримирам, защото искам да прикрия някой дефект, а защото държа на външния си вид, и ми харесва да подчертавам хубавите си черти на лицето.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Ами и аз съм за грима ,не че слагам толкова много
Напоследък без черен молив;спирала;гланц не излизам ;>![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
ooooo as bes spirala i molif nikade ne hoda i btw po4ti nikoi ne ma e vijdal bes grim![]()
Обичам да се гримирам и харесвам хубаво гримирани момичета. Много е стилно да съчетаеш дрехите и грима си. Дори получих новогодишен подарък палитра. Когато имам възможност се гримирам, но чак да не излизам без грим...![]()
Аз съм против грима. Не мисля, че на тази възраст имам нужда. Лицето ми е достатъчно нежно и хубаво, за да се клепам с някакви боклуци, които на всичкото отгоре ще ме състаряват. А и при редовна употреба на грим на тази възраст, ще се сдобия с бръчки преди да навърша 30.
Айде мерси.