.

Виж резултатите на анкетата: за или против грима

Гласували
132. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • за не излизам без грим

71 53,79%
  • се едно ми е

61 46,21%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: грим

Цитирай Първоначално написано от Elena_86
    Аз съм против грима. Не мисля, че на тази възраст имам нужда. Лицето ми е достатъчно нежно и хубаво, за да се клепам с някакви боклуци, които на всичкото отгоре ще ме състаряват. А и при редовна употреба на грим на тази възраст, ще се сдобия с бръчки преди да навърша 30.
    Айде мерси.
    Йес! Има един човек на моето мнение!
    Аз не знам вие кви хора сте на 15-16 години и казвате, че не можете да излезете без грим от вас ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

^всъщност щом те кефи лицето ти с трим,кво толко...
    А и има хора,на които(по скоро момичета де ама то и момчета вече...),та на тях малко грим им разкрасява адски много лицето.Ти си си яка и без грим...да ама мойте очи примерно са някви малки и имам мн скъси мигли...и с малко спирали ала бала...адски много ми се применя излъчването...

А и...ше се сдобиеш с бръчки преди 30?И кво...ако на 23 те блъсне кола,падне ти саксия на главата и те утрепе или нещо от сорта...кво?

аз лично не чувставм нужда да си слагам грим,пудра,фон-дьо тен и дори гланц (гланц-не балсам).но е хубаво да си слагаш грим.ставаш такъв ,какъвто искаш да бъдеш,вместо все да се уплакваш от това!

ЗА! Не излизам без грим
    The music is loud
    The kids are so young
    All over the world
    They wanna have fun
    The music is so loud
    It drowns out the talk
    All over the world
    Just give us more rokk

Град
    ...ДаЛеЧе От ТеБ...
    Аз съм ЗА! Но мога и без него. Използван в умерени количества гримат просто подчертава естествената красота
    `Гледам твоето лице, моят свят държиш в ръце~

Град
    PlOvDiv
    Цитирай Първоначално написано от christina_aguilera
    Еми аз в последно време почти не излизам без грим, така че съм за
    +1

абе не обичам да се мацам

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Аз гласувах за все ми е едно, защото излизам само с черен молив дори понякога не слагам .
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Като съм с грим се чувствам по-специална
    Обаче гледам да не прекалявам с количеството-понякога като излизам си слагам молив,спирала,гланц,а понякога само спирала.
    А ако има по-специален случай,си слагам сенки.Старая се да намаля,колкото се може грима,не искам кожата ми да стане на лайна

За грима за специални случаи,но за ежедневието-само безцветна спирала.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Цитирай Първоначално написано от Elena_86
    Аз съм против грима. Не мисля, че на тази възраст имам нужда. Лицето ми е достатъчно нежно и хубаво, за да се клепам с някакви боклуци, които на всичкото отгоре ще ме състаряват. А и при редовна употреба на грим на тази възраст, ще се сдобия с бръчки преди да навърша 30.
    Айде мерси.
    Йес! Има един човек на моето мнение!
    Аз не знам вие кви хора сте на 15-16 години и казвате, че не можете да излезете без грим от вас ...
    и аз мисля като тебе...най- много малко гланц или прозрачна спирала.......обичам да съм естествена..

Като цяло съм ЗА-грима все пак подчертава чертите на лицето не мога да кажа че постоянно съм гримирана .. в повечето случай си слагам само спирала и молив,но понякога излизам и без нищо..а ако трябва да излизам вечер някъде или има някакъв повод слагам сенки и пудричка :P

ЗА естествено...

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Se edno mi e.Vse o6te moga da izlqza i BEZ grim
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

хахаха.... често задаван въпрос...емиии във всекидневието си съм без грим, когато съм вкъщи или сред мн близки хора, който са ме виждали и без грим, но когато се наложи да излизам навън, било то на среща или просто с приятели на кафе...задължително има грим.. а за лятото, ако нямам грим, слагам очилата и излизам...хич не ми пука

"За" грима съм,но в умерени количества,колкото само да подчертава естествената красота,а не да е като някоя маска .Гримирам се в по специални случаи,а иначе в ежедневието си слагам само спирала и блясък за устни .

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    ZA! (no ne prekaleno) az kato izlizam si slagam fon du ten, pudra, spirala nqkoi pat moliv i tva e
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

за обаче не да не излизам без грим а само когато хода на диско и когато се налага
    ★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
    __________________________________________________ ___________________________________________
    `` - ]]

Аз съм хубава и без грим ( нали слагам много ) така , че ми е все едно със или без ...

Голям фен Аватара на o0ps
    Естествено че съм ЗА. Който иска си слага, които не иска - не. Аз лично не обичам да си слагам много - най-много спирала и молив, но на който му е по-приятно с грим и се чувства по-добре нека се гримира...

Абсолютно ЗА!

все ми е едно...
    но много рядко се гримирам, просто приятелят ми ме харесва повече без грим

Град
    в мазето ;dd
    все ми е едно

аз лично си слагам само черен молив и гланц нищо повече харесвам си се естествена

Голям фен Аватара на taamara
    За. Слагам си молив, спирала и фон дьо тен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си