Йес! Има един човек на моето мнение!Първоначално написано от Elena_86
![]()
Аз не знам вие кви хора сте на 15-16 години и казвате, че не можете да излезете без грим от вас ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
^всъщност щом те кефи лицето ти с трим,кво толко...
А и има хора,на които(по скоро момичета де ама то и момчета вече...),та на тях малко грим им разкрасява адски много лицето.Ти си си яка и без грим...да ама мойте очи примерно са някви малки и имам мн скъси мигли...и с малко спирали ала бала...адски много ми се применя излъчването...
А и...ше се сдобиеш с бръчки преди 30?И кво...ако на 23 те блъсне кола,падне ти саксия на главата и те утрепе или нещо от сорта...кво?
аз лично не чувставм нужда да си слагам грим,пудра,фон-дьо тен и дори гланц (гланц-не балсам).но е хубаво да си слагаш грим.ставаш такъв ,какъвто искаш да бъдеш,вместо все да се уплакваш от това!![]()
ЗА! Не излизам без грим![]()
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Аз съм ЗА! Но мога и без него. Използван в умерени количества гримат просто подчертава естествената красота![]()
`Гледам твоето лице, моят свят държиш в ръце~
Аз гласувах за все ми е едно, защото излизам само с черен молив дори понякога не слагам .![]()
Като съм с грим се чувствам по-специална![]()
![]()
Обаче гледам да не прекалявам с количеството-понякога като излизам си слагам молив,спирала,гланц,а понякога само спирала.![]()
А ако има по-специален случай,си слагам сенки.Старая се да намаля,колкото се може грима,не искам кожата ми да стане на лайна![]()
![]()
![]()
За грима за специални случаи,но за ежедневието-само безцветна спирала.
и аз мисля като тебе...най- много малко гланц или прозрачна спирала.......обичам да съм естествена..Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Като цяло съм ЗА-грима все пак подчертава чертите на лицетоне мога да кажа че постоянно съм гримирана .. в повечето случай си слагам само спирала и молив,но понякога излизам и без нищо..а ако трябва да излизам вечер някъде или има някакъв повод слагам сенки и пудричка :P
Se edno mi e.Vse o6te moga da izlqza i BEZ grim![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
хахаха.... често задаван въпрос...емиии във всекидневието си съм без грим, когато съм вкъщи или сред мн близки хора, който са ме виждали и без грим, но когато се наложи да излизам навън, било то на среща или просто с приятели на кафе...задължително има грим.. а за лятото, ако нямам грим, слагам очилата и излизам...хич не ми пука![]()
"За" грима съм,но в умерени количества,колкото само да подчертава естествената красота,а не да е като някоя маска.Гримирам се в по специални случаи,а иначе в ежедневието си слагам само спирала и блясък за устни
.
ZA! (no ne prekaleno) az kato izlizam si slagam fon du ten, pudra, spirala nqkoi pat moliv i tva e![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
за обаче не да не излизам без грим а само когато хода на диско и когато се налага
★ пр0иd т0 Бэ rэaL★
![]()
__________________________________________________ ___________________________________________
`` -![]()
]]
Аз съм хубава и без грим ( нали слагам много) така , че ми е все едно със или без ...
Естествено че съм ЗА. Който иска си слага, които не иска - не. Аз лично не обичам да си слагам много - най-много спирала и молив, но на който му е по-приятно с грим и се чувства по-добре нека се гримира...![]()
Абсолютно ЗА!![]()
![]()
все ми е едно...
но много рядко се гримирам, просто приятелят ми ме харесва повече без грим![]()
все ми е едно
аз лично си слагам само черен молив и гланц нищо повече харесвам си се естествена![]()