.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)

Страх от самотата :-(

Не се разбираме... никак не става, просто не се разбираме ...и ме боли от това Снощи ми каза ако съм искала да сме се разделили, защото виждал, че ми пречел да си "живея живота" Аз разбира се не исках ... Обичам го! Караме се всеки ден.. било то от ревност или от това, че се дразним нещо един другиго Не искам да го губя, а виждам, че на там отиват нещата.. може би сме си омръзнали, не знам, но ме е страх да не ме остави... знам звучи жалко Исках просто да споделя...
    >>> House Music <<<

spokoino ne se otchavai..kfoot stane...ne e svyrshil sveta kazvam ti go ot lichen opit znam boleznenoe e... no shte go prejiveesh

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Ем оставяй го, и зимай друг щом не се разбирате
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

po- dobre i za dvamata 6te e da se razdelite. puk posle pak moje da tragnete. yspeh :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Град
    Под зелените смокини
    знам какво е самотата,нощно радио в колата... според мен се опитайте да направите съответните компромиси ако и тогава нестава
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Погледни реално на нещата...доколкото можеш безпристрастно...запитай се какво във връзката ви не върви и поддава ли се то на промяна...
    Всъщност вие сте заедно от доста време....и то в такава крехка възраст....може би тва е просто дребно проблемче и след като го преодолеете ще сте по-щастливи от всякога...от друга страна може би не е...
    В твоя случай просто трябва да си поговориш с приятеля ти...и да се опитате да изясните нещата...
    Може би наистина го губиш..и да...знам колко е трудно...но ако е това (недай си Боже!) ...опитай се да го приемеш максимално мъжки..
    Все пак аз като цяло в тва отношение съм оптимист...мисля че няма нерешим проблем..освен липсата на чувства...което дано не е вашия проблем..
    Измъчих българския език...само за да ти кажа...поговорете....на мене друго решение не ми идва на акъла...
    И е глупаво човек да се чувства самотен..ако е без гадже След като (ако) има верни и истински приятели
    Надявам се успеете да спасите връзката си Искренно ти желая успех

Мега фен Аватара на koalka
    Опитайте се двамата заедно да решите проблема.Това е единствения начин според мен, ако искате да сте заедно.Трябва да правите компромиси един с друг, когато на другия не му е приятно дадено нещо, да не го правите и т.н.

Много добре те разбирам как се чувстваш Много е гадно когато ги има тези моменти.От личен опит разбрах ,че може би трябва да се даде малко време ако нещо е стигнало до мига на чувството ,че малко по малко става еднообразно всичко.Дори и да те обича той явно вижда ,че нещо в теб се бонтува..след като и ти го обичаш и искаш да си си с него защо не поговориш с него и не му кажеш колко важене той за теб и ако е необходимо за малко да се разделите ... Може би и ти и той имате нужда да останете сами за малко.

Хм, година и 9 месеца е много ... нормално е да сте си омръзнали и да се дразните един друг. Ако е дошъл края, по - добре не се мъчете. Ще ти е трудно, но ако имаш приятели няма да се чувстваш самотна, повярвай.

Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    Хм, година и 9 месеца е много ... нормално е да сте си омръзнали и да се дразните един друг. Ако е дошъл края, по - добре не се мъчете. Ще ти е трудно, но ако имаш приятели няма да се чувстваш самотна, повярвай.
    теб ако те познавах лично щях да те напердаша! / в кръга на шегата де /

Що за глупост?Било НОРМАЛНО след година и 9 месеца да са си омръзнали? КВООООООООООО?
    личен пример - с приятеля ми сме 3 години заедно..омръзнали?ТВЪРДО НЕ!/
    е,и ние се караме и т.н.,но не е защото сме си омръзнали.

ЕСТ може и да е това,някой връзки в даден момент се изчерпват.
    Но може просто да сте в такъв период.Опитай се да дадеш вс от себе си,да преглъщаш,премълчаваш,пого вори с него,покажи му колко не можеш без него.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от PerfectStrang3r
    теб ако те познавах лично щях да те напердаша! / в кръга на шегата де /

Що за глупост?Било НОРМАЛНО след година и 9 месеца да са си омръзнали? КВООООООООООО?
    личен пример - с приятеля ми сме 3 години заедно..омръзнали?ТВЪРДО НЕ!/
    е,и ние се караме и т.н.,но не е защото сме си омръзнали.

ЕСТ може и да е това,някой връзки в даден момент се изчерпват.
    Но може просто да сте в такъв период.Опитай се да дадеш вс от себе си,да преглъщаш,премълчаваш,пого вори с него,покажи му колко не можеш без него.
    +1
    Vuv vsqka vruzka ima moment na zastoi,no ako mislis,che naistina go gubish i ne iskash tova da se sluchi pogovri s nego.Tazi iliuziq za vremennta razdqla ponqkoga pomaga,no v povecheto sluchai samo vredi.Kaji mu,che go obichash i ne ti e omruznal ni nai malko!!!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    Там, където е сърцето...
    Във всяка връзка има периоди през които много се карат и т.н. не се отчайвай, ще се оправите.А ако нестане, просто любовта ви не е била достатъчно силна.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    sofia
    защо не му кажеш тези думи на него сигурна съм 4е няма да остане безу4астен и ще се зарадва да ги 4уе..покажи му кво зна4и за теб и знае ли се...може би то4но това му трябва за да се увери в 4увствата си към теб

Повече от фен
    Поговори с него, ти го обичаш, но явно любовта ви някак си вече не е толкова силна.Поговорете дали има смисъл да оставате заедно при положение, че не се разбирате.Ако нищо не става, няма друг вариант.Пък и, мила, не е толкова страшно ще отмине.По-добре така от колкото всеки ден да ви боли и двамата.Успех!
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Благодаря на всички, които прочетоха простотиите ми и на тези, които дадоха разни съветчета
    >>> House Music <<<

Намалете контакта си заедно....така ще сте си мн по-интересни.Повярвай ми действа...а за ревността...боже чак не искам да си спомням какви проблеми сме имали заради моята ревност.. Разделихме се дори,но пак се събрахме.Не го ревнувай...няма смисъл!Той иска ли да ти изневери ще го направи....и дали го ревнуваш или не ....няма да му пука мн мн..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си