- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам някой да ме обича...
Търся си жена, която поне малко да ме обича![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
мисля че тук има много малък шанс да си намериш такъв човек.Излизай по кафета,насам-натам и може да намериш момичето,което ще те обича Успех![]()
tova da ne ti e sait za zapoznanstva :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Абе много сте гадни верноеми мой човек аз в моя град не можах да срещна свястно момче (града ми е малък ако това ще те успокои)
но 100% ще намериш Твоето Момиче но ще е най неочаквано така че...освен да ти пожелая УСПЕХ!
![]()
Trust me, anything you can do
I can do better than you
Пш ей спамер, как е колелото? Въртиш ли педалитеПървоначално написано от lizzard_92
![]()
послушай сърцето си, tuzaro![]()
Майна аз тебе да не те познавам?Първоначално написано от Diggity
Помня как ми го каза т'ва миналата година...Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
Въртя ги,въртя ги...
Ела и тебе да те врътна![]()
![]()
хах не искам, твойто колело без седалка ли еПървоначално написано от lizzard_92
![]()
Като си зема такава рамка няя да има седалка.![]()
![]()
Аз аз искам аз да те обичамПървоначално написано от tuzaro
![]()
Аз те обичам.
La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!
Аз пък намерих любовта си във форума![]()
Пожелавам ви го и на вас,да я намерите![]()
Ама май няма много хора от пловдив![]()
^Има има,споко.Ама за какво ти е да е от ПловдивАз до преди 2 месеца ходих с момче от там,а аз съм от Варна,е,верно разделихме се,но причината не беше разстоянието
![]()
Ми по принцип е желателно, щот иначе няма да се виждамеПървоначално написано от kPuCkA
![]()
За любовта граници няма!Believe in love and you'll survive както се казваше в една песен![]()
ЪъЪъ странно ми е...да ходиш с някого, който живее толкова далеч...разбирам да сте ходили, да сте били принудени да се разделите(в различни градове), но връзка изцяло от разстояние...Първоначално написано от kPuCkA
![]()
Знаеш ли кое е адски лошото....че си от Пловдив мамка му....Първоначално написано от tuzaro
![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Първоначално написано от kifla
Баси чудото оОПървоначално написано от Drebs
Да зема и аз да пусна ена тема![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Странно е,да,но не и невъзможно.Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Belive е до едно време...след поредното разочарование вообще не съм настроена на вълна сървайвПървоначално написано от kPuCkA
![]()
^Нормално,след поредното разочарование всеки минава през този етап.При мен беше 2 месеца,при теб може да е по-малко или повече,зависи от теб самата.Бях се настроила против целия свят и си мислих,че любовта е твърде недостижима точка за мен,но все ще се намери някой,който да ти покаже обратния път (: