.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 121
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

Мразя тъпи курви

Какви хора не понасяте?

Пускам тази тема, защото съм подразнена от една "приятелка". Беше супер-точен човек, малко свитичка, но иначе печена. Хвана си един мухльо, буквално тоя и е първо гадже и стана някаква турбо-отворената. Тя винаги си е падала малко хейтър, но сега просто не се трае, самочувствието и е до небесата.

Тя загуби себе си. Буквално. Започна да се облича по начина, по който мухльото харесваше, започна да слуша музиката, която мульото харесва, започна да излиза с хората, които мухльото харесва. Общо взето всичко, което мухльото харесва и тя харесва. Дори започна да говори 1 към 1 като него. Отвратително е. Ужасно е. До този момент от живота си не бях предполагала, че е възможно тотално да заличиш собствените си интереси, заради когото и да било. 4 години съм била до нея и я познавам отлично, тя се окепази. Тоя я окепази. А тя седи и ми пили на главата АЗ колко съм зле. Аз, която "о, горката, дори гаджето ти не е до теб".
    Мразя хора, които се правят на нещо повече. А тя се направи на МНОГО повече, само и само онзи да и обърне внимание. Вече близо година ходят, живи и здрави да са и много да се обичат.. Ама... от к'ъв зор трябва да става някоя друга..?

Да знаете, аз съм хипер зле и не съм заслужавала да имам хора до себе си, които да ме подкрепят и да ми прощават грешките.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Русе
    Оооо, напълно познато. Много е кофти, но за жалост някои хора се променят заради други (в повечето случаи - мухльовци).

Всъщност, защо си мислиш, че ти си я познавала в 'истинската' й светлина? Не допускаш ли, че това, което е сега, може да е действителната й същност?

Понякога сякаш имаме навика да приемаме хората като 'константни величини'. Щом винаги е била такава, значи тя по принцип си е 'такава' и сега не е нормално да бъде друга. Ами ако досега тя не е била 'друга', защото просто не е откривала тази си нова същност? Изведнъж се 'открехва', става много отворена... вижда, че хората я харесват... или че се правят, че я харесват, и нея това идеално я устройва... Ето - тя е такава, каквато винаги е искала да бъде, излязла от рамките на онова 'скромно момиче'.

Пф.. ето затова казвам, че от малки трябва да се 'препати' от любовта, а не 'на стари години' да се променяме и после (евентуално) да се осъзнаваме.
    Ще й увре акъла, а ти ако имаш време и нерви, я потрай такава...
    пък ако не се промени дори и 'след време'... значи това просто е било заложено вътре в нея и едва сега е излязло на яве.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Монтана
    Боли те у*, такъв е живота, вервай ми няма да е първата, няма да е и последната. Хората се променят невероятно.. има поне 5-6 души, които станаха, това което никога не съм предполагала, че ще станат.. по една или друга причина.. свиквай. Доста е кофти, щото така не знаеш в кого да вярваш и в кого не...

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    И аз имах такава приятелка.ПростО с времето хората се прОмЭнят.кОй зА лоШо кОй зА добрО. аМА мАй сЭ зА лошО
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Виж, ако за теб той е "мухъла", за нея може да е нещо специално. И в случая вместо да се проявиш като добра приятелка и да я подкрепиш в избора си, ти се проявяваш като пълна лицемерка. Защото в случая твоята дума не значи нищо. Ти какво? Не си ли се променила заради приятеля си? Всички сме подвластни малко или много на хората, които са около нас. За добро или за лошо, хората се нагаждат един към друг.

А това да наричаш доскорошната си приятелка "тъпа курва"... не говори никак ама никак добре.

Пъвро-дааа и аз мразя курвите...поне тези,които са такива и според мойто определение попадат под тая графа
    И аз имам такава приятелка...супер тъпо е да обърнеш гръб на себе си...ТОТАЛНО да обърнеш гръб на същността си заради някой друг...Хората си взаимодействат един на друг и променят свои качества или черти...рядко или често..малко или много...но НЕ изцяло...
    Тъпо е и никога не бих позволила на гаджето ми да ме откъсне от средата ми,от приятелите ми,от стила ми,от самата мен...за да ме превърне в клонинг на себе си..НИКОГА
    Няколко поста по-нагоре видях изказване че това,което сега е приятелката ти може би е нейната истинска същност и че тя едва сега се е преоткрила...Е..ако е така толкова по-зле за нея...Всъщност смятам че това е малко вероятно...тъй като се говори за няква драстична промяна...а ако тя е преоткривала себе си...би трябвало да запази поне малка частичка от старата си същност...Хммм...аз също имах една приятелка...Определях я като натегачка още от малка...всъщност тя беше малко по-различен случай....беше съгласна с всяко чуждо мнение,стига то да я прави по-атрактивна и интересна сред другите..Тва също е отвращаващо...В последствие се премести да живее в София...и сега е пародия (или еквивалент !) на софиянка...дори се опитва да им докара диалекта...Блякси...Толкова ли е трудно човек да бъде себе си?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не е виновен "мухльото" ,че приятелката ти е покорна...

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Виж, ако за теб той е "мухъла", за нея може да е нещо специално. И в случая вместо да се проявиш като добра приятелка и да я подкрепиш в избора си, ти се проявяваш като пълна лицемерка. Защото в случая твоята дума не значи нищо. Ти какво? Не си ли се променила заради приятеля си? Всички сме подвластни малко или много на хората, които са около нас. За добро или за лошо, хората се нагаждат един към друг.

А това да наричаш доскорошната си приятелка "тъпа курва"... не говори никак ама никак добре.
    Тя се оказа лицемерката в случая. Разбира се, хора сме, променяме се. Някои хора ни оказват влияние, къде лошо, къде хубаво. Но този случай е друг - тя се превърна в нещо друго, в друг човек, за да бъде харесана. Тя коренно се промени, не остави следа от себе си. И сякаш не е съществувала. Все едно не съм я познавала.. И аз се промених, заради приятеля си. Но не е било както при нея.
    Не мога да подкрепям хора, които постоянно ми натякват колко съм гадна. Не искам да подкрепям такива хора, хора които казват, че са приятели, а на рождения ми ден дори не се сещат да ми честитят и ме търсят само и единствено, когато им е ужасно скучно и няма с кой друг да излезнат. Аз какво, толкова ли съм гадна, че се дразня на това, в което се превърна? Айде, бе, идеята ми е, че... не трябва да губим себе си. Да се преструваме.. Сакън, да не я зареже..
    Гадно е. Всеки си е поел по собствен път. Всеки си носи сам кръста. Аз просто разсъждавам.
    Аз не искам да се преструвам, че ми пука за нея. Едно време, да. Сега - не.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Това може да се разгледа по хиляди начини,зависи как мислиш.
    Може да е такава,защото явно не се уважава достатъчно,не се цени достатъчно,защото е прекалено покорна.
    От друга страна,може да се уважава,но да го обича по-силно от себе си и всичко на света.
    Иии...да,това не е първото момиче,което е такова.Такива ги копая с лопата.Когато са се запознали,тя е била себе си.Явно той я е харесвал такава,каквато е била,но тя се е чувствала задължена да стане жената-мечта за него.Не е трябвало.Просто трябва да е себе си.
    Аз примерно,никога не бих направила подобно нещо.Прекалено много се уважавам,освен това заради един мъж...не!Един човек,не бива да променя начина ви на обличане,мислене,говорене.. .Няма право,освен ако не му позволите.Тя му е позволила.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Щастлива ли е?
    Мисли ли си, че е щастлива?

Ако на някой от тези два въпроса отговорът е "Да", няма значение, какво мислиш ти.
    Grumpy old madman

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Щастлива ли е?
    Мисли ли си, че е щастлива?

Ако на някой от тези два въпроса отговорът е "Да", няма значение, какво мислиш ти.
    има го и това...

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    явно това я прави щастлива. и ти като нейна приятелка или поне 'бивша' такава, или я подкрепи или не се занимавай с нея и я остави.
    м/удругото в момента ти си човека, който иска да я направи по свой модел. това ,че не става, не ти дава правото да я наричаш 'тъпа курва' все пак.

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами твоя проблем ми е много познат!Просто недей да обръщаш внимание,покажи й че си над нейното ниво!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от st1ka
    Ами твоя проблем ми е много познат!Просто недей да обръщаш внимание,покажи й че си над нейното ниво!
    т.е. да започнат да си мерят комплексите?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    при чичо Страх
    Кой е казал, че тя е тъпата курва. Аз само казвам, че мразя тъпи курви.

Оставила съм я. Тихо, кротко. Обясних и че 2те тръгнахме по различни пътища още много отдавна. Това е.

Само не разбирам защо за нея говорите и мен осъждате, като съм ви питала нещо. Нещо конкретно.

Освен това, никога не съм искала някой да следва моят модел на поведение. Дразнещо е.

Re: Мразя тъпи курви

Ако въпросът ти е:
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Ама... от к'ъв зор трябва да става някоя друга..?
    , отговорът е:

Това е живота. Живота е процес. Промяна. Панта рей. Както тя е друга, така и ти си друга, така и аз съм друг. И след една година ще съм друг.
    Grumpy old madman

Хаха сестра ми е същата каквото е новото гадже такава е и тя, ех деа що се кретени избира

Град
    при чичо Страх

Какви хора не понасяте?

Всъщност ето това беше въпросът ми. Ениуей.

Какви хора не понасяте?

Всъщност ето това беше въпросът ми. Ениуей.
    А на този въпрос:
    Всякакви понасям. Животът е твърде кратък за омраза и непонасяне и злоба и завист.
    Grumpy old madman

Супер фен
    Един приятел се беше променил така,заради надувката с която ходеше

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Аз пък не деля хората по някакви критерии като лигави, надути, лицемери, подмазвачи и т.н. Смятам, че всеки човек има няколко основни неща, но не и само едно, което да го причислява към дадена група. Така че моя отговор е, че няма хора, които да не понасям...

Град
    при чичо Страх
    Хаха, много примерни се изкарахте в тоя форум..

Не вярвам на очите си. Нещо ме ментите.

Мега фен
    Град
    SF
    Амм.. няма да споря дали моми4ето дето се било променило било не знам си какво си..
    Та на въпроса - не понасям хора с безумно само4увствие. От ли4ните ми наблюдения се оказва, 4е в огормна 4аст от слу4аите то не се базира на нещо реално. Пове4ето хора с голямо само4увствие просто избиват комплекси най-прости4ко казано.
    И не понасям превзети фукльовци, които говорят много, но не правят нищо. Това изклю4ително много го ненавиждам - говориш, говориш, но като се стигне до това да направиш нещото, за което си говорил, се покриваш и се правиш на луд.

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си