.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 121
    Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    ...ако това по някакъв начин ще ви успокои аз съм дупеман..за мен задника е 90% от визията
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    ...ако това по някакъв начин ще ви успокои аз съм дупеман..за мен задника е 90% от визията
    Опааааааааааа, опаааааааааааааа
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Не знам дали има много общо с темата, но някой е казал, че жените не трябва да се разбират, а да се обичат
    What you give is what you get!

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

Re: Мразя тъпи курви

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Какви хора не понасяте?

Пускам тази тема, защото съм подразнена от една "приятелка". Беше супер-точен човек, малко свитичка, но иначе печена. Хвана си един мухльо, буквално тоя и е първо гадже и стана някаква турбо-отворената. Тя винаги си е падала малко хейтър, но сега просто не се трае, самочувствието и е до небесата.

Тя загуби себе си. Буквално. Започна да се облича по начина, по който мухльото харесваше, започна да слуша музиката, която мульото харесва, започна да излиза с хората, които мухльото харесва. Общо взето всичко, което мухльото харесва и тя харесва. Дори започна да говори 1 към 1 като него. Отвратително е. Ужасно е. До този момент от живота си не бях предполагала, че е възможно тотално да заличиш собствените си интереси, заради когото и да било. 4 години съм била до нея и я познавам отлично, тя се окепази. Тоя я окепази. А тя седи и ми пили на главата АЗ колко съм зле. Аз, която "о, горката, дори гаджето ти не е до теб".
    Мразя хора, които се правят на нещо повече. А тя се направи на МНОГО повече, само и само онзи да и обърне внимание. Вече близо година ходят, живи и здрави да са и много да се обичат.. Ама... от к'ъв зор трябва да става някоя друга..?

Да знаете, аз съм хипер зле и не съм заслужавала да имам хора до себе си, които да ме подкрепят и да ми прощават грешките.
    Нямаш идея колко добре те разбирам. Ситуацията ми е до болка позната... сякаш описа мен. Колкото до моята реакция към настъпилата промяна? Нямаше такава... Държа си устата затворена, защото знам какво ще последва, ако изразя мнението си и последното нещо, което ми трябва в момента е скандал.

Хахаха преди една седмица много се смях на едни муудове в скайп ден 1 -
    "Това са най - хубавите 6 месеца в живота ми, обичам те пиле!"
    (с много гаден шрифт и много грешки, смилих се над вас! и над мен )
    7 дни по късно " Ебете си мамата сичките!"(и най-вече ти пиле мухахахах).
    Злобях половина час с бурен смях

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Desi_etnies
    Не знам дали има много общо с темата, но някой е казал, че жените не трябва да се разбират, а да се обичат
    Много е сгрешил. Жените трябва да се смазват от бой. Така разбират, че ги обичаш!
    Изобщо тия "мило, коте, зайче и тн" са пълна простотия. На жената й тряъбва твърда ръка и бой с кайша.
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Много е сгрешил. Жените трябва да се смазват от бой. Така разбират, че ги обичаш!
    Изобщо тия "мило, коте, зайче и тн" са пълна простотия. На жената й тряъбва твърда ръка и бой с кайша.

Ти явно не си срещал жена с характер, а?
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_

Най-късно след 10-я як бой жената придобива характер.
    Grumpy old madman

Най-късно след 10-я як бой жената придобива характер.

Хаха, нещо не си познал.

Няма ги тия работи... мъжът трябва да си знае мястото.
    Допреди малко направих приятеля си на крив, защото ми е повишил тон по телефона, а ти ми говориш за бой. Не ме разсмивай..

Хаха, нещо не си познал.

Допреди малко направих приятеля си на крив, защото ми е повишил тон по телефона, а ти ми говориш за бой. Не ме разсмивай..
    Ам трябва дами го пратиш за 2-3 месеца да го науча. Ще ти го върна с 20-30 кила по-тежък поне.

Иначе пак правиш грешката като при колата. Дедукциите ти не са релвантни за масата.

Но ако се вземе предвид нарастващия брой на метросексуалните пеерастчета - може и да стане.
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Хаха, нещо не си познал.

Ам трябва дами го пратиш за 2-3 месеца да го науча. Ще ти го върна с 20-30 кила по-тежък поне.

Иначе пак правиш грешката като при колата. Дедукциите ти не са релвантни за масата.

Но ако се вземе предвид нарастващия брой на метросексуалните пеерастчета - може и да стане.
    Индукция,а не дедукция,е това което тя прави,драги ми всезнайко.

А и релативен е думата,която търсиш.

Не ми обръщай внимание,аз само те предизвиквам,защото искам някой да ми насини белия задник.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Хаха, нещо не си познал.

Масата? "Масата" ли ми пише постовете? Тук става въпрос за моето виждане, а не това на масата.

Една уважаваща себе си жена никога не би допуснала подобно поведение. Имам ли връзка с подобен човек (което трудно може да се случи, ако той реши да проявява характер още в началото), сериозно ти казвам, че ще го тъпча с най-тънкото си токче и ще го гърча като червей.

Едит: Такива мъже, които се държат зле с жените - удрят ги, унижават ги, ме привличат само сексуално, но това е друга тема.
    Докато аз не позволя да бъда удряна, това няма как да стане.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    мен се опитай да направиш крив, че съм ти повишил тон и ще научиш толкова много нови думички, че... ахахахахха

Не бих се занимавала никога с мъж, под чийта кожа не съм влязла и не мога да го манипулирам, да го изваям и променя, както на мен ми харесва.

Затова поставих скобата с уточнението - ако въобще имам връзка с такъв мъж.

амммм не би се занимавала никога, ако не си му под кожата, а как ще влезеш като не ти се занимава..???

Изнервена и уморена съм и пиша глупости вече... виж, Вили, една връзка се гради на взаимни компромиси, мисля, че го знаеш, но все пак да кажа. Не е просто "всяка жаба да си знае гьола, следователно смачкай жената от бой". Тая няма да я бъде.

Ето и отговора на въпроса ти - ще видя дали ми минават номерата още в началото. Пак звуча като егоистична кучка, но аз не бих излизала с мъж, който ме третира като животно. Трябва да бъда глезена и обгрижвана, точка. Ако "Жорко" не е в състояние да го направи (защото НЕ ИСКА - подчертавам на това), ще отида при "Петърчо", който би се справил по-добре.

Ааа, не, не. Изопачаваш думите ми. Аз казах, че бих стъпкала мъж, който ме удари, без да съм му позволила (беше в отговор на поста на Canis_Dirus).

И мога да добавя, че чувам достатъчно добре и акълът ми е на място, от което следва, че повишаването на тон и крещенето е абсолютно ненужно и освен това - забранено. Аз не го правя, нека не го прави и той.

Никога не бих се държала зле, ако не бъда Провокирана. Но зейне ли ми, опита ли се да ми наложи мнението си, да ми казва какво и как да го правя, да се държи наставнически и деспотично, ще му смачкам кофата.

ти си изопачаваш думите, а не аз

има голяма разлика между повишаване на тон и крещене, както има и разлика между лек плесник по дупето в любовната игра и змрук в зъбите...

изобщо не съм визирал репликата ти към канис и прочие....

базирам цялата си теза на изказването:
    което намирам за доста недвусмислено и няма какво да изопачавам..

Аз да не съм съседката отсреща, че да ми повишава тон?! Забранено му е! Бих разбрала достатъчно добре всичко, ако ми е казано кротко и нормално.

И говорех за удряне, а не за шляпване по дупето.

Уф, трябва да тичам на урок, че пак закъснях, като се върна ще обясня, защото се оплетох аз самата вече. Явно не се изразявам достатъчно добре и затова ти не ме разбираш.

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Индукция,а не дедукция,е това което тя прави,драги ми всезнайко.

А и релативен е думата,която търсиш.

Не ми обръщай внимание,аз само те предизвиквам,защото искам някой да ми насини белия задник.
    Аз съм си взел нов колан. Искаш ли да го пробваш?
    Grumpy old madman

Град
    София
    Целият ви спор ми е много станен..
    Всеки се е въоражил със защитен щит с думички и се е превърнал в рицар на собствения си пол.

Учителката ми в 8ми клас (тя имаше навика да споделя) ,каза че най-важният урок,който е научила от взаимоотношенията си с мъжете,е да не се опитва да ги променя.
    И мисля,че има доста резон,в този извод.
    Обаче,същото важи и за жените.

Така,че това налагане за надмощие,и желание да доминираш над другия е тъпо.Къдли,мъжа ти да не е празен лист,или глина и ти да го изрисуваш или изваеш,да не е празена нотна тетрадка,че да го съчиниш..?!
    Айде,стига глупости.

Трябва да се правят компромиси.Ако не ти понася това,го оставяш и си чакаш принцът/принцесата на белия кон..само че тя никога не идва,толкова перфектен/а,колкото я очакваш и накрая оставаш стара мома/ерген,който ще умре една седмица след смъртта на най-близкото си същество-домашното коте/куче.

Canis_Dirus,добре си дошъл.
    Dwight D. Eisenhower

Аз пък искам да кажа, че жените са странни същества! Изобщо не са като нас хората.

То жената - еб*ш я - тя те целува, прегъраща и обича.
    Ми мен да ме нае*ат? Ще прегръщам и обичам ли? Ще ги утрепя от бой.

Rawrrr, нещо ме е срам
    Grumpy old madman

Град
    София
    Аз пък искам да кажа, че жените са странни същества! Изобщо не са като нас хората.

То жената - еб*ш я - тя те целува, прегъраща и обича.
    Ми мен да ме нае*ат? Ще прегръщам и обичам ли? Ще ги утрепя от бой.

Rawrrr, нещо ме е срам
    А не беше,ли ти този който каза,че жените трябва да се бият?
    Ти щом една непозната пикла като мен не можеш да напляскаш,си представям как ще биеш жената на живота си..
    Dwight D. Eisenhower

А не беше,ли ти този който каза,че жените трябва да се бият?
    Ти щом една непозната пикла като мен не можеш да напляскаш,си представям как ще биеш жената на живота си..
    Казах, че боят изразява любовта към жената. Теб още не съм навит да те бия. Не си ми толкова близка още. Ама виж, ако ме помолиш учтиво ... може да ти избия някой зъб
    Grumpy old madman

Град
    София
    Да,да..
    Ще се ожениш ти за някоя красива,финна мадама,без много акъл,за да можеш да я моделираш,защото невежите са най-лесни за манипулация..
    Само че, като ти роди 2 деца и стане 2 пъти по-голяма от теб ще видим как ще я биеш.

Майка ми,например,ако си "изрази любовта" към баща ми,които е 50 кг за 190 см височина,ще остане на място.

И все пак,защо точно чрез боя си показваш любовта към жената?
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Всъщност, защо си мислиш, че ти си я познавала в 'истинската' й светлина? Не допускаш ли, че това, което е сега, може да е действителната й същност?

Понякога сякаш имаме навика да приемаме хората като 'константни величини'. Щом винаги е била такава, значи тя по принцип си е 'такава' и сега не е нормално да бъде друга. Ами ако досега тя не е била 'друга', защото просто не е откривала тази си нова същност? Изведнъж се 'открехва', става много отворена... вижда, че хората я харесват... или че се правят, че я харесват, и нея това идеално я устройва... Ето - тя е такава, каквато винаги е искала да бъде, излязла от рамките на онова 'скромно момиче'.

Пф.. ето затова казвам, че от малки трябва да се 'препати' от любовта, а не 'на стари години' да се променяме и после (евентуално) да се осъзнаваме.
    Ще й увре акъла, а ти ако имаш време и нерви, я потрай такава...
    пък ако не се промени дори и 'след време'... значи това просто е било заложено вътре в нея и едва сега е излязло на яве.
    напълно съм съгласна
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Хах
    Да,много ти има такива...
    Особено,ако тва ти е 1-2 гадже...
    Заеби...Щом на нея и е хубаво,нека се кефи.Тъпото е че ти е била приятелка...
    Ама тия идиотщини,сякви подобни"от приятелки" пф много ги има.

Сега не съм много в настроение да се размислям върху тия въпроси,по-натам ше седна да напиша нещо по смислено

Да,да..
    Ще се ожениш ти за някоя красива,финна мадама,без много акъл,за да можеш да я моделираш,защото невежите са най-лесни за манипулация..
    Само че, като ти роди 2 деца и стане 2 пъти по-голяма от теб ще видим как ще я биеш.

Майка ми,например,ако си "изрази любовта" към баща ми,които е 50 кг за 190 см височина,ще остане на място.

И все пак,защо точно чрез боя си показваш любовта към жената?
    Много трудно да стане два пъти по-голяма от мен. Ще я подложа на диета и ще спортува. Ще си остане 60 кила и след 4 деца може да изглежда като Джен Хиит.

А защо чрез боя? - защото това е изконният български начин! Брака изисква здрава ръка!
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си