- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мразя тъпи курви
...ако това по някакъв начин ще ви успокои аз съм дупеман..за мен задника е 90% от визията![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Опааааааааааа, опааааааааааааааПървоначално написано от Momchence
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не знам дали има много общо с темата, но някой е казал, че жените не трябва да се разбират, а да се обичат![]()
What you give is what you get!
Нямаш идея колко добре те разбирам. Ситуацията ми е до болка позната... сякаш описа мен. Колкото до моята реакция към настъпилата промяна? Нямаше такава... Държа си устата затворена, защото знам какво ще последва, ако изразя мнението си и последното нещо, което ми трябва в момента е скандал.Първоначално написано от bungle
![]()
Хахаха преди една седмица много се смях на едни муудове в скайп ден 1 -
"Това са най - хубавите 6 месеца в живота ми, обичам те пиле!"
(с много гаден шрифт и много грешки, смилих се над вас! и над мен)
7 дни по късно " Ебете си мамата сичките!"(и най-вече ти пиле мухахахах).
Злобях половина час с бурен смях![]()
Много е сгрешил. Жените трябва да се смазват от бой. Така разбират, че ги обичаш!Първоначално написано от Desi_etnies
Изобщо тия "мило, коте, зайче и тн" са пълна простотия. На жената й тряъбва твърда ръка и бой с кайша.
Grumpy old madman
Първоначално написано от Canis_Dirus
Ти явно не си срещал жена с характер, а?
Собственост на Canis_Dirus
Най-късно след 10-я як бой жената придобива характер.Първоначално написано от _Cuddly_
Grumpy old madman
Хаха, нещо не си познал.![]()
Няма ги тия работи... мъжът трябва да си знае мястото.
Допреди малко направих приятеля си на крив, защото ми е повишил тон по телефона, а ти ми говориш за бой. Не ме разсмивай..
Ам трябва дами го пратиш за 2-3 месеца да го науча. Ще ти го върна с 20-30 кила по-тежък поне.Първоначално написано от _Cuddly_
Иначе пак правиш грешката като при колата. Дедукциите ти не са релвантни за масата.
Но ако се вземе предвид нарастващия брой на метросексуалните пеерастчета - може и да стане.
Grumpy old madman
Индукция,а не дедукция,е това което тя прави,драги ми всезнайко.Първоначално написано от Canis_Dirus
А и релативен е думата,която търсиш.
Не ми обръщай внимание,аз само те предизвиквам,защото искам някой да ми насини белия задник.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Масата? "Масата" ли ми пише постовете? Тук става въпрос за моето виждане, а не това на масата.
Една уважаваща себе си жена никога не би допуснала подобно поведение. Имам ли връзка с подобен човек (което трудно може да се случи, ако той реши да проявява характер още в началото), сериозно ти казвам, че ще го тъпча с най-тънкото си токче и ще го гърча като червей.
Едит: Такива мъже, които се държат зле с жените - удрят ги, унижават ги, ме привличат само сексуално, но това е друга тема.
Докато аз не позволя да бъда удряна, това няма как да стане.
Първоначално написано от exploitedteen
Не бих се занимавала никога с мъж, под чийта кожа не съм влязла и не мога да го манипулирам, да го изваям и променя, както на мен ми харесва.
Затова поставих скобата с уточнението - ако въобще имам връзка с такъв мъж.
Изнервена и уморена съм и пиша глупости вече... виж, Вили, една връзка се гради на взаимни компромиси, мисля, че го знаеш, но все пак да кажа. Не е просто "всяка жаба да си знае гьола, следователно смачкай жената от бой". Тая няма да я бъде.
Ето и отговора на въпроса ти - ще видя дали ми минават номерата още в началото. Пак звуча като егоистична кучка, но аз не бих излизала с мъж, който ме третира като животно. Трябва да бъда глезена и обгрижвана, точка. Ако "Жорко" не е в състояние да го направи (защото НЕ ИСКА - подчертавам на това), ще отида при "Петърчо", който би се справил по-добре.
Ааа, не, не. Изопачаваш думите ми. Аз казах, че бих стъпкала мъж, който ме удари, без да съм му позволила (беше в отговор на поста на Canis_Dirus).
И мога да добавя, че чувам достатъчно добре и акълът ми е на място, от което следва, че повишаването на тон и крещенето е абсолютно ненужно и освен това - забранено. Аз не го правя, нека не го прави и той.
Никога не бих се държала зле, ако не бъда Провокирана. Но зейне ли ми, опита ли се да ми наложи мнението си, да ми казва какво и как да го правя, да се държи наставнически и деспотично, ще му смачкам кофата.
Аз да не съм съседката отсреща, че да ми повишава тон?! Забранено му е! Бих разбрала достатъчно добре всичко, ако ми е казано кротко и нормално.
И говорех за удряне, а не за шляпване по дупето.
Уф, трябва да тичам на урок, че пак закъснях, като се върна ще обясня, защото се оплетох аз самата вече. Явно не се изразявам достатъчно добре и затова ти не ме разбираш.
Аз съм си взел нов колан. Искаш ли да го пробваш?Първоначално написано от RAWRRR
Grumpy old madman
Целият ви спор ми е много станен..
Всеки се е въоражил със защитен щит с думички и се е превърнал в рицар на собствения си пол.
Учителката ми в 8ми клас (тя имаше навика да споделя) ,каза че най-важният урок,който е научила от взаимоотношенията си с мъжете,е да не се опитва да ги променя.
И мисля,че има доста резон,в този извод.
Обаче,същото важи и за жените.
Така,че това налагане за надмощие,и желание да доминираш над другия е тъпо.Къдли,мъжа ти да не е празен лист,или глина и ти да го изрисуваш или изваеш,да не е празена нотна тетрадка,че да го съчиниш..?!
Айде,стига глупости.
Трябва да се правят компромиси.Ако не ти понася това,го оставяш и си чакаш принцът/принцесата на белия кон..само че тя никога не идва,толкова перфектен/а,колкото я очакваш и накрая оставаш стара мома/ерген,който ще умре една седмица след смъртта на най-близкото си същество-домашното коте/куче.
Canis_Dirus,добре си дошъл.
Dwight D. Eisenhower
Аз пък искам да кажа, че жените са странни същества! Изобщо не са като нас хората.
То жената - еб*ш я - тя те целува, прегъраща и обича.
Ми мен да ме нае*ат? Ще прегръщам и обичам ли? Ще ги утрепя от бой.
Rawrrr, нещо ме е срам![]()
Grumpy old madman
А не беше,ли ти този който каза,че жените трябва да се бият?Първоначално написано от Canis_Dirus
Ти щом една непозната пикла като мен не можеш да напляскаш,си представям как ще биеш жената на живота си..
Dwight D. Eisenhower
Казах, че боят изразява любовта към жената. Теб още не съм навит да те бия. Не си ми толкова близка още. Ама виж, ако ме помолиш учтиво ... може да ти избия някой зъбПървоначално написано от RAWRRR
![]()
Grumpy old madman
Да,да..
Ще се ожениш ти за някоя красива,финна мадама,без много акъл,за да можеш да я моделираш,защото невежите са най-лесни за манипулация..
Само че, като ти роди 2 деца и стане 2 пъти по-голяма от теб ще видим как ще я биеш.
Майка ми,например,ако си "изрази любовта" към баща ми,които е 50 кг за 190 см височина,ще остане на място.
И все пак,защо точно чрез боя си показваш любовта към жената?
Dwight D. Eisenhower
напълно съм съгласнаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Хах
Да,много ти има такива...
Особено,ако тва ти е 1-2 гадже...
Заеби...Щом на нея и е хубаво,нека се кефи.Тъпото е че ти е била приятелка...
Ама тия идиотщини,сякви подобни"от приятелки" пф много ги има.
Сега не съм много в настроение да се размислям върху тия въпроси,по-натам ше седна да напиша нещо по смислено
Много трудно да стане два пъти по-голяма от мен. Ще я подложа на диета и ще спортува. Ще си остане 60 кила и след 4 деца може да изглежда като Джен Хиит.Първоначално написано от RAWRRR
А защо чрез боя? - защото това е изконният български начин! Брака изисква здрава ръка!
Grumpy old madman