- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мразя тъпи курви
знаем ги повечето българските мъже..мъжество от тук до луната,мъжко "достойство" - 1 дециметър (10 сантиметра),не благодаря..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Е? Всички знаят, че средностатистическото мъжко достойнство е 8,2 сантиметра. Всичко над това е изключително. Българските ъже са изключително надарени.Първоначално написано от RAWRRR
Освен това все се говори, че размерът нямал значение. Все пак това не е да се продава на метър. Така или иначе 4-6 сантиметра стигат за Г-точката. Всичко повече от това си е жива лакомия!
Grumpy old madman
Е,то по принцип и две зърна и наличие на млечни жлези изхранват децата,но ти не искаш жена ти да е абсолютно плоска ,нали?
Dwight D. Eisenhower
Па колкото - толкова. Не съм фен на големите цици - разсейват еб*ча!Първоначално написано от RAWRRR
Grumpy old madman
Бог да те благослови!Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
![]()
Е,да..но когато мастурбираш не си мечтаеш за вдлъбната мадама,нали?
Добре де,може и да си мечтаеш,но един средностатистически мъж,едва ли споделя тези фантазии..
Мисълта ми беше,че ако имам мъж,които ме бие и се прави на мъжкар и му е 4 сантиметра ,бих се разкарала от него,па ако ще да ме завърже за парното в банята.
Dwight D. Eisenhower
канис тва изказване с боя беше напълно първобитно.мразя такива мъже ,които за всеки спор започват да ти навират в очите факта ,че преди накакви си години жената е нямала право на глас ,и каквото и да било противоречие ,пък мъжът е бил цар едва ли не.е съжалявам ,ама явно и мъжете и жените не са били същите.еволюция му е майката ,а до вас явно не е стигнала още.....Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
..той има чувство за хумор!
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ще си прегризаш ръката? Знаех си, че си лисица!Първоначално написано от RAWRRR
Не е еволюция. Еволюцията няма общо - тя е за билогичното развитие. Това тук е ФЕМИНИЗЪМ. феимизмът е виновен за всички човешки беди - глобалното затопляне, гладните деца в Африка, пренаселената планета, метросексуалните мъже, претъпкания градски транспорт, затлъстяването на населението и тн.Първоначално написано от find_m3
Можем само да мечтаем за добре уредената древна Гърция. С красивите тела, изкуството, културата, науката. Жените съсипаха всичко. Е зарад едната Елена опропастиха Троя.
Grumpy old madman
Феминизмът е обиждащ за жените.
Не разбирам жените,които се борят за еманципация,сериозно,те сами признават че са по долу от мъжете по този начин.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от Canis_Dirus
предните ти постове бяха по-правдоподобни.
ок да го поставим по друг начин.да не дава господ ,ама си представи как след години имаш дете (коя ли ще е тая луда дет да го роди...) при това момиченце.помисли си само колко любов ще получава от тебе и как единствната ти мисъл ще е да го съхраниш ,защото е най-значимото нещо ,което си създал.това момиче ще порасне!какво би направил ,ако някой си посерко я бие ден и нощ?няма ли да ти идва да го пречукаш?еми сега може да ти е стигнало до акъла ,че и жените имаме бащи ,а не сме намерени на улицата за да ни третират като парцал.и гледай да не попаднеш на някой татко![]()
ако визираш мен ....ми не се броя просто аз пък мразя мъжете ,които се имат за повече ,щото имат пишкиПървоначално написано от RAWRRR
Аз се взимам за повече заради топките...![]()
ти па си нямаш цициПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
Те се имат за повече,не заради това.Ами защото се имат за по-умни,по-оправни,по-способни и тн.Първоначално написано от find_m3
![]()
Dwight D. Eisenhower
Хъ...гаджетата си тръгват,но приятелите остават...Ако ти е истинска приятелка,ще се разкае някой ден и ще се върне при теб...Тогава ще разбереш дали го е правила заради самото мом4е или,защото и е харесвало да бъде такава.Остави я да си живее живота...Ти нищо не можеш да промениш(освен да ги разделиш,но само ако искаш неприятности...).Аз имам много такива "приятелки"...е какво да ти кажа,позьорите са много...Пък ако не ти е истинска приятелка,да не ти пука.Не се ядосвай за глупости,аз на твое мнясто бих и гледала резила
![]()
Хъ...гаджетата си тръгват,но приятелите остават...Ако ти е истинска приятелка,ще се разкае някой ден и ще се върне при теб...Тогава ще разбереш дали го е правила заради самото мом4е или,защото и е харесвало да бъде такава.Остави я да си живее живота...Ти нищо не можеш да промениш(освен да ги разделиш,но само ако искаш неприятности...).Аз имам много такива "приятелки"...е какво да ти кажа,позьорите са много...Пък ако не ти е истинска приятелка,да не ти пука.Не се ядосвай за глупости,аз на твое мнясто бих и гледала резила
![]()
Значи по въпроса за децата. Много път съм чувал истерични викове от фенките ми "Искам дете от тееееееб!". Освен това съм се специализирал в позата вълчи капан, която е най-подходяща за зачеване на момче. Но, ако все пак се случи момиче - ще я обуча да бъде, щангиста (тежка категория), или класическа борба нещо, карате. Ще и харесам някой 40 кила мъж па да видим тогаз кой кого. Естествено тя ще живее само и единствено за да роди знави внуци - момченца.
И недейте се годейте много с цици - пластичната хирургия е яко напред. Ако пойскам след две седмици съм с две Д напред!
Grumpy old madman
като гледам си абсолютно празноглав и не може да ти се влее и капка мозък!имам един въпрос все пак ,ако детето ти е момче повече ли ще го обичаш?Първоначално написано от Canis_Dirus
Естествено. Ти не си ли чела библията? Там винаги се говори за "синове" - щото дъщерите не са важни. Те са стока - продават се за пари и добитък. Момчетата продължават рода!Първоначално написано от find_m3
Grumpy old madman
Да, rawrrr, права си, не е бял лист, нито глина, бях афектирана и уморена, и наприказвах куп глупости.
Просто това ми е болна тема (няма да обяснявам пред сульо и пульо защо) и когато Canis_Dirus я задъвка, се ядосах. Както и да е, просто проявих слабост, забравете какво казах.
Собственост на Canis_Dirus
Супер, тогава щом не ви трябваме, можете да си пръснете дупетата, за да си продължавате рода.![]()
амЪ сИ мИ ЗаБаВнИчКуУу мИлУу![]()
болно ми е за жена ти .само пълна тапачка ще се омъжи за такова....
![]()
Както казах - жените са стоки. те се водят на отчет с другия добитък.Първоначално написано от _Cuddly_
ЧЕ за какво ми е умна? То да чисти, пере, глади и да дава гъз като й кажа не трябва много акъл. Аз ще си готвя да ям, пък тя да ми яде уя.Първоначално написано от find_m3
Да бяхме мнозинство себеподобните ми ееех...
Grumpy old madman
Добре, добре, Вълчо, разбрахме вече, но съм толкова уморена и толкова имам да уча, че не ми се хаби повече време и енергия за глупости.
И всъщност ти не мислиш така, а това са просто провокации и тези, които ти се връзват (в това число бях и аз), са се напънали и си чупят пръстите да пишат, докато ти се забавляваш.
Айде, до по-късно, о, Велики.![]()