.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 121
    Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    знаем ги повечето българските мъже..мъжество от тук до луната,мъжко "достойство" - 1 дециметър (10 сантиметра),не благодаря..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    епа,знаем ги българските мъже..мъжество от тук до земята,мъжко достойство 1 дециметър (10 сантиметра),не благодаря..
    Е? Всички знаят, че средностатистическото мъжко достойнство е 8,2 сантиметра. Всичко над това е изключително. Българските ъже са изключително надарени.

Освен това все се говори, че размерът нямал значение. Все пак това не е да се продава на метър. Така или иначе 4-6 сантиметра стигат за Г-точката. Всичко повече от това си е жива лакомия!
    Grumpy old madman

Град
    София
    Е,то по принцип и две зърна и наличие на млечни жлези изхранват децата,но ти не искаш жена ти да е абсолютно плоска ,нали?
    Dwight D. Eisenhower

Е,то по принцип и две зърна и наличие на млечни жлези изхранват децата,но ти не искаш жена ти да е абсолютно плоска ,нали?
    Па колкото - толкова. Не съм фен на големите цици - разсейват еб*ча!
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Па колкото - толкова. Не съм фен на големите цици - разсейват еб*ча!
    Бог да те благослови!
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    София

Е,да..но когато мастурбираш не си мечтаеш за вдлъбната мадама,нали?
    Добре де,може и да си мечтаеш,но един средностатистически мъж,едва ли споделя тези фантазии..

Мисълта ми беше,че ако имам мъж,които ме бие и се прави на мъжкар и му е 4 сантиметра ,бих се разкарала от него,па ако ще да ме завърже за парното в банята.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София
    Да,да..
    Ще се ожениш ти за някоя красива,финна мадама,без много акъл,за да можеш да я моделираш,защото невежите са най-лесни за манипулация..
    Само че, като ти роди 2 деца и стане 2 пъти по-голяма от теб ще видим как ще я биеш.

Майка ми,например,ако си "изрази любовта" към баща ми,които е 50 кг за 190 см височина,ще остане на място.

И все пак,защо точно чрез боя си показваш любовта към жената?
    Много трудно да стане два пъти по-голяма от мен. Ще я подложа на диета и ще спортува. Ще си остане 60 кила и след 4 деца може да изглежда като Джен Хиит.

А защо чрез боя? - защото това е изконният български начин! Брака изисква здрава ръка!
    канис тва изказване с боя беше напълно първобитно.мразя такива мъже ,които за всеки спор започват да ти навират в очите факта ,че преди накакви си години жената е нямала право на глас ,и каквото и да било противоречие ,пък мъжът е бил цар едва ли не.е съжалявам ,ама явно и мъжете и жените не са били същите.еволюция му е майката ,а до вас явно не е стигнала още.....

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх

..той има чувство за хумор!
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Добре де,може и да си мечтаеш,но един средностатистически мъж,едва ли споделя тези фантазии..

Мисълта ми беше,че ако имам мъж,които ме бие и се прави на мъжкар и му е 4 сантиметра ,бих се разкарала от него,па ако ще да ме завърже за парното в банята.
    Ще си прегризаш ръката? Знаех си, че си лисица!

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    канис тва изказване с боя беше напълно първобитно.мразя такива мъже ,които за всеки спор започват да ти навират в очите факта ,че преди накакви си години жената е нямала право на глас ,и каквото и да било противоречие ,пък мъжът е бил цар едва ли не.е съжалявам ,ама явно и мъжете и жените не са били същите.еволюция му е майката ,а до вас явно не е стигнала още.....
    Не е еволюция. Еволюцията няма общо - тя е за билогичното развитие. Това тук е ФЕМИНИЗЪМ. феимизмът е виновен за всички човешки беди - глобалното затопляне, гладните деца в Африка, пренаселената планета, метросексуалните мъже, претъпкания градски транспорт, затлъстяването на населението и тн.

Можем само да мечтаем за добре уредената древна Гърция. С красивите тела, изкуството, културата, науката. Жените съсипаха всичко. Е зарад едната Елена опропастиха Троя.
    Grumpy old madman

Град
    София
    Феминизмът е обиждащ за жените.

Не разбирам жените,които се борят за еманципация,сериозно,те сами признават че са по долу от мъжете по този начин.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    София

Ще си прегризаш ръката? Знаех си, че си лисица!

Не е еволюция. Еволюцията няма общо - тя е за билогичното развитие. Това тук е ФЕМИНИЗЪМ. феимизмът е виновен за всички човешки беди - глобалното затопляне, гладните деца в Африка, пренаселената планета, метросексуалните мъже, претъпкания градски транспорт, затлъстяването на населението и тн.

Можем само да мечтаем за добре уредената древна Гърция. С красивите тела, изкуството, културата, науката. Жените съсипаха всичко. Е зарад едната Елена опропастиха Троя.
    предните ти постове бяха по-правдоподобни.

ок да го поставим по друг начин.да не дава господ ,ама си представи как след години имаш дете (коя ли ще е тая луда дет да го роди...) при това момиченце.помисли си само колко любов ще получава от тебе и как единствната ти мисъл ще е да го съхраниш ,защото е най-значимото нещо ,което си създал.това момиче ще порасне!какво би направил ,ако някой си посерко я бие ден и нощ?няма ли да ти идва да го пречукаш?еми сега може да ти е стигнало до акъла ,че и жените имаме бащи ,а не сме намерени на улицата за да ни третират като парцал.и гледай да не попаднеш на някой татко

Град
    София

Не разбирам жените,които се борят за еманципация,сериозно,те сами признават че са по долу от мъжете по този начин.
    ако визираш мен ....ми не се броя просто аз пък мразя мъжете ,които се имат за повече ,щото имат пишки

Аз се взимам за повече заради топките...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fuckin'Hostile
    Аз се взимам за повече заради топките...
    ти па си нямаш цици

Град
    София

ако визираш мен ....ми не се броя просто аз пък мразя мъжете ,които се имат за повече ,щото имат пишки
    Те се имат за повече,не заради това.Ами защото се имат за по-умни,по-оправни,по-способни и тн.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хъ...гаджетата си тръгват,но приятелите остават...Ако ти е истинска приятелка,ще се разкае някой ден и ще се върне при теб ...Тогава ще разбереш дали го е правила заради самото мом4е или,защото и е харесвало да бъде такава.Остави я да си живее живота...Ти нищо не можеш да промениш(освен да ги разделиш,но само ако искаш неприятности...).Аз имам много такива "приятелки"...е какво да ти кажа,позьорите са много...Пък ако не ти е истинска приятелка,да не ти пука.Не се ядосвай за глупости,аз на твое мнясто бих и гледала резила

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Хъ...гаджетата си тръгват,но приятелите остават...Ако ти е истинска приятелка,ще се разкае някой ден и ще се върне при теб ...Тогава ще разбереш дали го е правила заради самото мом4е или,защото и е харесвало да бъде такава.Остави я да си живее живота...Ти нищо не можеш да промениш(освен да ги разделиш,но само ако искаш неприятности...).Аз имам много такива "приятелки"...е какво да ти кажа,позьорите са много...Пък ако не ти е истинска приятелка,да не ти пука.Не се ядосвай за глупости,аз на твое мнясто бих и гледала резила

Значи по въпроса за децата. Много път съм чувал истерични викове от фенките ми "Искам дете от тееееееб!". Освен това съм се специализирал в позата вълчи капан, която е най-подходяща за зачеване на момче. Но, ако все пак се случи момиче - ще я обуча да бъде, щангиста (тежка категория), или класическа борба нещо, карате. Ще и харесам някой 40 кила мъж па да видим тогаз кой кого. Естествено тя ще живее само и единствено за да роди знави внуци - момченца.

И недейте се годейте много с цици - пластичната хирургия е яко напред. Ако пойскам след две седмици съм с две Д напред!
    Grumpy old madman

Град
    София
    Значи по въпроса за децата. Много път съм чувал истерични викове от фенките ми "Искам дете от тееееееб!". Освен това съм се специализирал в позата вълчи капан, която е най-подходяща за зачеване на момче. Но, ако все пак се случи момиче - ще я обуча да бъде, щангиста (тежка категория), или класическа борба нещо, карате. Ще и харесам някой 40 кила мъж па да видим тогаз кой кого. Естествено тя ще живее само и единствено за да роди знави внуци - момченца.

И недейте се годейте много с цици - пластичната хирургия е яко напред. Ако пойскам след две седмици съм с две Д напред!
    като гледам си абсолютно празноглав и не може да ти се влее и капка мозък!имам един въпрос все пак ,ако детето ти е момче повече ли ще го обичаш?

като гледам си абсолютно празноглав и не може да ти се влее и капка мозък!имам един въпрос все пак ,ако детето ти е момче повече ли ще го обичаш?
    Естествено. Ти не си ли чела библията? Там винаги се говори за "синове" - щото дъщерите не са важни. Те са стока - продават се за пари и добитък. Момчетата продължават рода!
    Grumpy old madman

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Да, rawrrr, права си, не е бял лист, нито глина, бях афектирана и уморена, и наприказвах куп глупости.

Просто това ми е болна тема (няма да обяснявам пред сульо и пульо защо) и когато Canis_Dirus я задъвка, се ядосах. Както и да е, просто проявих слабост, забравете какво казах.
    Собственост на Canis_Dirus

Естествено. Ти не си ли чела библията? Там винаги се говори за "синове" - щото дъщерите не са важни. Те са стока - продават се за пари и добитък. Момчетата продължават рода!

Супер, тогава щом не ви трябваме, можете да си пръснете дупетата, за да си продължавате рода.

Град
    София

амЪ сИ мИ ЗаБаВнИчКуУу мИлУу болно ми е за жена ти .само пълна тапачка ще се омъжи за такова....

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Супер, тогава щом не ви трябваме, можете да си пръснете дупетата, за да си продължавате рода.
    Както казах - жените са стоки. те се водят на отчет с другия добитък.

амЪ сИ мИ ЗаБаВнИчКуУу мИлУу болно ми е за жена ти .само пълна тапачка ще се омъжи за такова....
    ЧЕ за какво ми е умна? То да чисти, пере, глади и да дава гъз като й кажа не трябва много акъл. Аз ще си готвя да ям, пък тя да ми яде уя.

Да бяхме мнозинство себеподобните ми ееех...
    Grumpy old madman

Добре, добре, Вълчо, разбрахме вече, но съм толкова уморена и толкова имам да уча, че не ми се хаби повече време и енергия за глупости.

И всъщност ти не мислиш така, а това са просто провокации и тези, които ти се връзват (в това число бях и аз), са се напънали и си чупят пръстите да пишат, докато ти се забавляваш.

Айде, до по-късно, о, Велики.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си