- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мразя тъпи курви
Да беше жив бате Тошо! Контрол трябва да има.
Много сте разхайтени.
Между другото, модераторите да се събудят. От близо 2 седмици няма НИКАКЪВ контрол. Черна точка.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от bungle
Шшшт! Тихо де, глей к'ъв е забавен спама! Всичко ще развалиш 'начи.. пфууу![]()
Собственост на Canis_Dirus
Нали трябва да съм зла, .. все пак!Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
Всичко разваляш значи! ФРЪЦ!Първоначално написано от _Cuddly_
а затова говоря, че без модераторски контрол е по-яко. Стават забавни и развлекателни разговори. Според мен това е и целта на този раздел. Изобщо забалението е хубаво нещо.
Grumpy old madman
Абе тва са глупости, които са неопределящи за една връзка.Първоначално написано от Canis_Dirus
Но и боя не е решението..
Ти наистина ли го мислиш?/
/
тука обаче нЕма любов ;DЧЕ за какво ми е умна? То да чисти, пере, глади и да дава гъз като й кажа не трябва много акъл. Аз ще си готвя да ям, пък тя да ми яде уя.
What you give is what you get!
И моята приятелка откакто се прое*а се промени и ме дразнеше, но просто й казах, че така няма да се разберем, и в какво отвратително същество се превръща и тя си промени отношението.
До колкото за твоята приятелка, съжалявам много. Но какво да правиш, в днешно време нещата са такива - смешни. Щом и е първото гадже се стреми да харесва каквото и той, за да не го изгуби, но така губи себе си. Помисли обаче, че ако се разделят (не й го пожелавам) тя ще дойде при теб. А няма нищо по галещо егото ти от големия срам и последвалото го съжаление.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Много си прав.Първоначално написано от exploitedteen
[-o<
Първоначално написано от exploitedteen
перфектната ми фантазия (признавам..), но не и като начин на живот, а като начин за забавление![]()
няма срамПървоначално написано от fаke
аз, ако не кажа, Той няма да се сети, което си е в мой ущърб, от където и да го погледнеш
Дойдохте на моето, а? Щи ви науча аз вас. Бой и еб*н!
Desi_etnies, не са те били явно.
Grumpy old madman
Мен друг ме научи.. и развратиПървоначално написано от Canis_Dirus
не си приписвай заслугите![]()
Мхм..Първоначално написано от Canis_Dirus
ама има време![]()
What you give is what you get!
"Ако Бог обичаше чалгата той щеше да слезе на земята по анцунг,щракайки с пръсти и кършейки кръст.Но той само гледа отгоре-тих,невъзмутим" /цитирам по памет :Р/
Както и да е.
Кака,що си образуваш нерви,бре.
Остави децата да им мине гъзарията.
На такива хора много бързо им казвам как точно да си го набутат,ако изобщо има такива около мен.Тези на които държа са стабилни наркомани,те не правят такива неща-да губят себе си.А останалите?Ами те просто не си заслужават.Така че,уелкъм ту д джънгъл и давай да става рон'енд'рол-а. (:
ПП:Съвсем права съм,колкото и да съм седнала.
/да,да...знам.тъп лаф,но си го обичам/
бънгъл, при мене положението е 1:1
само, дето момичето не ми е приятелка а просо позната (от един клас сме)
и тя преди беше супер точно и разбрано момиче, много човечна и отзивчива..
явно през лятото е забърсала някой, надула се е през това време и на 15 направо не можехме да я познаеме.. то едно държание все едно че е над всички, една надменност, едно чудо.. тя отслабна де, това е логично да й е вдигнало самочувствието, ама в съчетание със келеша, с който ходи.. беше друг човек просто
както и да е, разочаровах се от нея и се старая да не поддържаме никакви контакти (доколкото е възможно), последна година съм в тоя клас и не върви да се караме брутално.
надали можеш да промениш приятелката си, след време като онзи я зареже ще се чуди на чие рамо да дойде да плаче...
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
parvo ne sam mnogo ubedena 4e ti e koi znae kakva priqtelka a i tova 4esto se slu4va dori i na men-az izlizam s 1 mom4e koeto e napalno razli4no ot men i az zapo4nah da haresvam ne6tata koito haresva i toi samo deto vse o6te haresvam i ne6tata koito predi obi4ah
az sushto imam edna priqtelka koqto se hvana s mn razlichno ot neq momche i korenno se promeni,zapochna da dviji s hora za koito moeto no i na dr. mnenieto ne emn dobro,promeni se nachina ina obichne,samochistvieto i izleze v kosmosa i dori sprq da govori s nqkoi priqtelki zashtto sa i pod nivoto,takiva hora strashno mnogo me draznqt.
Живеи живота има смисал
живеи във всеки изминал ден
живеи защото те обичам
живеи но заедно със мен
Колко ще е приказно, когато откриеш, че е възможно и всъщност губейки себе си в нещо ти единствено тогава намираш себе си?? Пълно себеотдаване, алтруизъм, емпатия, любов? Не си ли чувала? Усещала, поне малко? Когато Го целуваш поне малко не желаеш ли да си част от него, едно? Не си ли откривала върховното блаженство на сливането с някоя отделна личност, която да позволи допира до Боговете? Момиче, поне едно от тези неща не си ли си обяснявала? Толкова ли не желаеш харемонията, щастието, пълнотата??Първоначално написано от bungle
Обожавам хора които искат да са нещо повече. Не нещо повече като прогрес. Нещо повече като хора. Хора стремящи се към по-доброто. Мислиш ли, че някой, който не вярва, че може да е добър и по-добър би могъл да стане? Не знаеш ли, че днес някой не е добър единствено, защото толкова отдавна никой не му е казвал, че той е добър?? Какво против тази красота? Разбирам раздразнението на хората от прогреса, който води до самоунищожение поради същите причини, които го пораждат. Но това твоето е завист и може би озлобление, че някой и е взел дружката. ?
Това да си един и същ човек не е нищо похвално.
Помисли си добре пред да плюеш пред другите.
мързеше ме и прочетох само първото мнение (другите - не , сори)
напълно съм съгласен с теб, и аз мразя такива хора
гледам да движа с такива, с които се уважаваме и не се самозабравят в стремежа им да са над останалите
О.о почти в същото положение съм,ама с какъвто се събереш такъв ставаш! Бившата ми най-добра приятелка,миналата година беше най-страхотният човек на света - бяхме като близначки,по характер и по светоусещане.А после тя тръгна с един 16 годишен келеш (тя беше на 13) и стана фешънче,лигла,лицемерка...а е боклук отвсякъде! Сега се мъкне само с по-големи от нея и си хваща гаджета,само за да казва,че има такова...(да не говорим,че е още влюбена в едно свое бивше гадже,което само се ебава с нея)...Абе изобщо не се трае,но уж държала на мен и нз си кво...дрънакници,глупости,т потии!Просто побеснявам.На нея и трябва приятелка,която да и тича по г*за (с извинение),да и угажда и да не и противоречи.Е,аз не съм такава.Абе да си гледа работата,тъпа лицемерка,използвачка и лъжкиня! Та на кратко мразя фешъни и надуфки..
![]()
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
аз не бих се променил 4ак толкова много заради едно моми4е ! Ще питам нея само ако се двоумя между две неща !![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !