Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Виж, ако за теб той е "мухъла", за нея може да е нещо специално. И в случая вместо да се проявиш като добра приятелка и да я подкрепиш в избора си, ти се проявяваш като пълна лицемерка. Защото в случая твоята дума не значи нищо. Ти какво? Не си ли се променила заради приятеля си? Всички сме подвластни малко или много на хората, които са около нас. За добро или за лошо, хората се нагаждат един към друг.

А това да наричаш доскорошната си приятелка "тъпа курва"... не говори никак ама никак добре.
Тя се оказа лицемерката в случая. Разбира се, хора сме, променяме се. Някои хора ни оказват влияние, къде лошо, къде хубаво. Но този случай е друг - тя се превърна в нещо друго, в друг човек, за да бъде харесана. Тя коренно се промени, не остави следа от себе си. И сякаш не е съществувала. Все едно не съм я познавала.. И аз се промених, заради приятеля си. Но не е било както при нея.
Не мога да подкрепям хора, които постоянно ми натякват колко съм гадна. Не искам да подкрепям такива хора, хора които казват, че са приятели, а на рождения ми ден дори не се сещат да ми честитят и ме търсят само и единствено, когато им е ужасно скучно и няма с кой друг да излезнат. Аз какво, толкова ли съм гадна, че се дразня на това, в което се превърна? Айде, бе, идеята ми е, че... не трябва да губим себе си. Да се преструваме.. Сакън, да не я зареже..
Гадно е. Всеки си е поел по собствен път. Всеки си носи сам кръста. Аз просто разсъждавам.
Аз не искам да се преструвам, че ми пука за нея. Едно време, да. Сега - не.