- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Мразя тъпи курви
Тя се оказа лицемерката в случая. Разбира се, хора сме, променяме се. Някои хора ни оказват влияние, къде лошо, къде хубаво. Но този случай е друг - тя се превърна в нещо друго, в друг човек, за да бъде харесана. Тя коренно се промени, не остави следа от себе си. И сякаш не е съществувала. Все едно не съм я познавала.. И аз се промених, заради приятеля си. Но не е било както при нея.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Не мога да подкрепям хора, които постоянно ми натякват колко съм гадна. Не искам да подкрепям такива хора, хора които казват, че са приятели, а на рождения ми ден дори не се сещат да ми честитят и ме търсят само и единствено, когато им е ужасно скучно и няма с кой друг да излезнат. Аз какво, толкова ли съм гадна, че се дразня на това, в което се превърна? Айде, бе, идеята ми е, че... не трябва да губим себе си. Да се преструваме.. Сакън, да не я зареже..
Гадно е. Всеки си е поел по собствен път. Всеки си носи сам кръста. Аз просто разсъждавам.
Аз не искам да се преструвам, че ми пука за нея. Едно време, да. Сега - не.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up