.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Родителски срещи

Е казвайте. Родителите ви ходят ли на родителски срещи? Мн ли се оплакват от вас? /извинявам се ако вече има такава тема/ :P
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Винаги съм бил притеснен около родителските срещи.

Град
    {}град на мечтите{}
    ами ходят ама от мене никой не се оплаква :P :P
    HoPiNg FoR tHe BeSt,
    BuT eXpEcTiNg ThE wOrSt...

Мега фен Аватара на BioX
    Град
    Клан Изток // Видиш ли високи блокове и си в квартала оуууу Шит..
    az ne im kazvam 6toto i da im kaja nikoi nqma da ide.a i da idat 6te im podrankat malko glyposti za men i tyi to.nito 6i mi kajat ne6to posle nito ni6to.

Град
    in your sweet dreams
    казвам на майка ми 1 час и 30 минути преди родителската среща за да не може да си освободи достатъчно време да отиде
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Еми ходят ама не се карат щото виждат какви изтрещели учители им говорят Последния път баща ми като се върне и го питам кво е казала класната (той я видя тогава за 1ви път) и вика "Няма значение,тя тая е нередовна от всякъде...все ти се падат някви такива"
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Само мама ходи на родителски срещи.Не е от най-любимите и занимания,но АЗ я задължавам.
    Тя твърди,че и е скучно и че си губи времето, но според мен е редно поне два пъти през учебната година да си вясва в даскало.

Нямам проблеми с даскалите.Всички са доволни от мей,маминка също.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    О, да, мама не пропускаше. Беше много забавно после като се прибираше. Не знам защо винаги ме изкарваха черната овца, при положение, че бях такова добро дете

Супер фен
    Вече съм завършил,но докато още учех,рядко се оплакваха

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Ходят, не ме притеснява особено...

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    О,помня,че като по-малка броях дните ми оставащ живот.Деня на родителската среща беше най-отвратителния за мен,а и следващите няколко като срещах нацупените физиономии на наще.Вече нямам такива поблеми,на никой не ми пука какво става в даскало

Ами ходят, когато имат време.От мен никой не се оплаква.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    О,помня,че като по-малка броях дните ми оставащ живот.Деня на родителската среща беше най-отвратителния за мен,а и следващите няколко като срещах нацупените физиономии на наще.Вече нямам такива поблеми,на никой не ми пука какво става в даскало

mai i az sym taka na men mi ostavat 3 dni utre stava 2 malko nespravedlivo obvinena sym v zaka4ane s 10-ti klas 6toto az ne se zaka4am s tqh samo 1 pyt se celunah s 1 mom4e bez nikoi u4itel da me vidi ama klasnata e re6ila 4e az postoqnno sym pri tqh....[az ne si izlizam ot staqta ako nqa nalojitelni pri4ini]

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA

mai i az sym taka na men mi ostavat 3 dni utre stava 2 malko nespravedlivo obvinena sym v zaka4ane s 10-ti klas 6toto az ne se zaka4am s tqh samo 1 pyt se celunah s 1 mom4e bez nikoi u4itel da me vidi ama klasnata e re6ila 4e az postoqnno sym pri tqh....[az ne si izlizam ot staqta ako nqa nalojitelni pri4ini]

Супер фен
    Град
    Варна
    Ами майка ми ходи по родителски и аз уж все гледам да се държа както трябва,пък даскалите само мърморят и се оплакват!Затова винаги майка ми е най-лоша след родителска среща!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Майка ми ходи само на първата, когато се записах в това у-ще, за да се запознае с учителите. След това не е ходила... няма и за какво. Аз я карам, но на нея не й се занимава...
    Никога не съм се притеснявал за родителски срещи, защото не е имало за какво, а и наще от доста години са спрели да ми се карат и да ме стягат... може би защото са видяли, че не ми действа, а и сам също си върша работата, както трябва
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от Victorious One
    Винаги съм бил притеснен около родителските срещи.
    И ти ли Аз винаги, когато наближава родителска и се държа много добре с даскалите само и само да кажат нещо читаво за мене
    sa6tata rabota!!!!!!!!!
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Своге
    to4no posledniq den,kogato e roditelskata sre6ta adski dobre se durja s klasnata i ima rezultat xaxaaa
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    наще спорят кой да иде обиковено (по-точно кой да се отърве от тъпата класна...уотевър, за последните 5 години съм имала най-много 5 родителски)
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Maйка ми се занимава да ходи по родителски срещи Докато баща ми може да отиде само в екстремни ситуации..
    Не ми е чак толкова напрегнато преди родителски срещи..
    За тая година само 1 такава се е провела.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Последната родителска среща беше...Хмм,мисля че в шести клас,ъмм...май имаше и в седми.Не знам,нямам много спомени.

Ъм,да.Майката ходи.Не съм гузна никога,защото винаги,когато ми кажат номера и държанието ми-майка е богато информирана от мен,просто й казвам.Тя знае,че не съм китка и просто не се учудва.

Иначе,класната всеки ден си заплашва да свика родителска среща,защото в класа сме ебати говедата,ама от всички заплахи само една е изпълнила-заведе ни целия клас при директора,но беше по-скоро забавно,отколкото страшно (:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си