.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тя е невероятна зя мен

Кажете нещо интиресно за вашета връзка или вобще за връзката ви с него/ нея

Та запознах се с сегашната ми приателка преди година и 4-и месеца (най-голямата сладурана за мен) в СКАЙП ест. И с течение на времето от приатели започнахме да се сближаваме все повече и повеч. 4-и месеца по късно е признах че я харесвам (забравих да спомена чи тя е от друг град и си имаше приател ), тя също сподели с мен че ме харесва... Няколко дни по късно тръгнахме след което отидох в нейния град направо бях луд по нея Опитвах се да ходя максимално често при нея защото това момиче беше простоо... ХхХМмМм немога да го опиша просто знае какво искам и постоянно се допълваме (ОБИЧАМ ЯЯЯ ). Е след цили 6-т месеца щастие дойде един лош момент трябваше да замина в Англия е не се разделихме, но беше много тежко чакане и за двама ни 3-ри месеца по късно се върнах разделихме се за кратко около 2-а месеца. И за началото на Новата 2008-ма година бяхме заедно и продължаваме да сме сега съм в нейния град и се радваме много че сме заедно . ОБИЧАМ Я МНОГО И МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е МОЯТА ПОЛУВИНКА (уважавам я защото е на 16 а е пораснала на разум 3-и пъти повече тя е изключителен човек) ОБИЧАМ ТЕ ВИКИ

Завиждам ти

Трогателно. Наистина е. =D>

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    БравО на вАс.Дано дА сэ оБичАтэ ощэ мнОгу
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    У нас Си (=
    Дай боже всеки му такова щастие като вашето

Град
    Маями
    Ходя с приятеля си от 3 месеца.Познаваме се от децката градина,после бяхме в един клас седем години..и то тогава почнаха свалките..ама не върви да си гадже с някой от твоя клас..и решихме че няа да се зимаме..хъхъхъ ии сегаа той ми се обадии..излязохме..поговори хме и вече сме си заедно и съм много щастлива..родителите ни се познават и нямат нищо против.Щастлива съм с него.

Еми на това му се вика любов

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    xixix eee tova liubovta e veliko neshto
    Zapoznah se s polovinkata mi na ulicata(bukvalno).V nachaloto i dvamata imahme seriozni vruzki,no s vremeto se okaza,che mnogo se haresvame i iskame da sme zaedno.V momenta se obichame poveche ot vsichko i se dopulvame idealno.Tova,che se karame prez 15min ne oznachava,che ne se obichame 2puti poveche sled tova.I negovite,i moito roditeli ne odobrqvat vruzkata ni...ama na koi mu puka?!Nali se obichame
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Ами аз с моята приятелка се запознах във flirt4e.com и после почнахме си пишем в скайп.Бих казал че още като я видях на снимките и някво чувство от ватре се пробудиии напраооо се влюбих от 1-ви поглеед.Писахме си нии доста време после излязахме и сега сме заедно 9 месецаа.Много го обичам това момичеее Готов съм на всичко за неея Наистина много я обиччаам,до сега не съм изпитал такова чувство Даже веднъж я попитах " Мило колко време ще сме заедно " И тя ми отговори " Амиии 2 децааа " И аз просто се почувствах най-щастиловото момче на света защото за 1-ви път момиче иска да е с мен бих казал ЗАВИНАГИ Обичам я повече от всичко на светаааа

Странното в нашата връзка беше факта, че се запознахме в IRC, макар че обикновено и двамата не влизаме там. Другото интересно беше, че тогава, когато се видяхме си имах приятел. Но когато се срещнахме с моето момче, беше м...невероятно. Влюбих се буквлно на 2 или 3 ден след срещата ни, а след 1 седмица(през която той не беше в града, и не можехме да се видим) му признах какво чувствам. След още една седмица, през която вече се бяхме видяли 1-2 пъти той ми каза, че ме обича, а когато го попитах как, той ми отговори, че ме обича много и иска да съм част от живота му завинаги. Беше прекрасно, а аз въобще не очаквах, да се влюби в толкова откачена девойка като мен. После около месец трябваше да излизам и с него и с другия ми приятел( те и двамата ест знаеха), защото бившия(вече за мен беше ткъв) не искаше да разбере и създаваше проблеми...

^ Странно ..

Град
    Варна, България
    Относно пича дето пуска темата ... браво на теб човек, да знаеш супер късметлия си. Аз миналата година по това време се запознах с едно момиче от София. Всичко тръгна като най-обикновен чат(тя ме намери по скайп от форума на з-рок). След 2-3 месеца си бяхме говорили много, много, познавахме се и можех с ръка на сърцето да кажа, че бях влюбен. Тя също, но не би го признала. Както и да е ... нищо не стана само заради разстоянието, което ни разделя Варна-София, тя просто каза, че ще е прекалено болезнено. Точно заради това и се регистрирах в този форум ...
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Eх детската любов се помни цял живот..

Повече от фен
    Браво.Пожелавам ви още много много време да я обичаш както сега.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Варна, България
    Цитирай Първоначално написано от poltergais
    Jamalska << кое точно е детска любов
    Jamalka се опита да се прай на интересен/интересна ..........
    Through our joy, through our pain,We can move worlds again,Take my hand,dance with me!

Град
    София

Re: Тя е невероятна зя мен

Та запознах се с сегашната ми приателка в СКАЙП ест.

1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    браво на вас хем сте влюбени хем щастливи...

Да така си е
    естествно мило

хх и аз си обичам приятеля мн мн мн няма само вие, я..
    work in progress.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    И аз него ама той мен вече явно не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си