Кажете нещо интиресно за вашета връзка или вобще за връзката ви с него/ нея

Та запознах се с сегашната ми приателка преди година и 4-и месеца (най-голямата сладурана за мен) в СКАЙП ест. И с течение на времето от приатели започнахме да се сближаваме все повече и повеч. 4-и месеца по късно е признах че я харесвам (забравих да спомена чи тя е от друг град и си имаше приател ), тя също сподели с мен че ме харесва... Няколко дни по късно тръгнахме след което отидох в нейния град направо бях луд по нея Опитвах се да ходя максимално често при нея защото това момиче беше простоо... ХхХМмМм немога да го опиша просто знае какво искам и постоянно се допълваме (ОБИЧАМ ЯЯЯ ). Е след цили 6-т месеца щастие дойде един лош момент трябваше да замина в Англия е не се разделихме, но беше много тежко чакане и за двама ни 3-ри месеца по късно се върнах разделихме се за кратко около 2-а месеца. И за началото на Новата 2008-ма година бяхме заедно и продължаваме да сме сега съм в нейния град и се радваме много че сме заедно . ОБИЧАМ Я МНОГО И МИСЛЯ ЧЕ ТОВА Е МОЯТА ПОЛУВИНКА (уважавам я защото е на 16 а е пораснала на разум 3-и пъти повече тя е изключителен човек) ОБИЧАМ ТЕ ВИКИ