- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- знам че за любовта няма вазраст
хи all znam 4e z aliobovta vazast nqma da vikam vi popitam normalno li e da haresvam mom4e po malko ot men sas 2 god![]()
pak i toi qvno izpitva ne6o kam men 6oto go pokazva \
/
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
vupros kato normalno li e za lubovta e nenormalennqma ni6to normalno v lubovta taka 4e nqma granici 6tom go xaresva6 ... ti si znae6 kvo da prai6
![]()
Че кво му е?
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
при положение че одеве четох тема как 14 годишно момиченце прави планове как ще живее с 21 годишния си приятел .... мисля че 2 разлика е нормално![]()
mMm.....Nqma nishto osobeno![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
В рамките на нормалното е
ОТМЪЩАВАЙ НА ВРАГОВЕТЕ СИ ЧРЕЗ ЛИЧНИТЕ СИ УСПЕХИ!!!
Бързо ще ти омръзне..![]()
Като знаеш, че за любовта въздраст няма кфо питаш?
абсолютно нормално
Именно..мене даже си ми звучи супер :PПървоначално написано от koman
Е че защо да не е нормално?! Кво като е с 2 години по-малък.. щом се обичате вземайте се![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
аз съм ходила с момче с две години по малко от менне си заслужава да си губиш времето с дечковци
ии все пак, предполагам, че е нормално..
work in progress.
Големо важно, некви си две години..
Животът е адът описан в Библията!
Ами щом ти го харесваш е нормално.Какво като е по малък.Момчетата редовно излизат с по-малки момичета. Да не ти пука какво мисялт другите, ако той и ти имате нещо изживейте си го въпреки възрастта.Успех!
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!