.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Забивки в дискотеките

Въпроса ми е ...
    харесвам си някоя мацка... почвам да танцувам с нея
    Кога е момента да я целуна... и как да разбера дали тя го иска или просто танцува с мен заради танца

Голям фен
    Сяка е различна е брато.
    Ама се пак пробвай след 4 мин и 37 секунди след старта на танца

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Как ще я целунеш още докато танцувате?!Мен ако някой ми го направи това ще го сритам Попитай я дали иска да излезете навън "да подишате свеж въздух" и тогава вече действай...

Da naistina pri vsqka e razli4no neznam trqbva sam go osetish i probvash
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Как ще я целунеш още докато танцувате?!Мен ако някой ми го направи това ще го сритам Попитай я дали иска да излезете навън "да подишате свеж въздух" и тогава вече действай...
    Ти нормална ли си за нищо на света не излизам през зимата наванка глей кав клинч е

Град
    ... Some happy place ...
    Цитирай Първоначално написано от SMoKe_BoY
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Ти нормална ли си за нищо на света не излизам през зимата наванка глей кав клинч е
    хаха еми мн ясноо няма да излизам навънка ще му кажа да ходи да ходи да си търси някоя др по студа
    Jenata e kato debalansiran kur6um. Vliza prez surceto, minava prez djoba, i ti izliza prez nosa!!! Pp

ми докато танцувате докосни с усни врата и , ухото и , ама мн небрежно и ако не се дръпне можеш да я целунеш!Ама всяка е различна!

Мега фен Аватара на amatorium
    Purvo, budi siguren, che mackata te zaglejda. Posle otidi blizo do neq i tancuvaite. Chak sled dosta tanci i malko nezaribqvashti obshti prikazki moje da deistvash po-taka nqkoi po-sexualni dokosvaniq. Ako ti otgovori sled izvestno vreme zapochni s nejni dopiri i taka. Ne ochakvai bash v diskoto da mojesh tolkova lesno da se izqvish. Tova e edna ot nai-zashtitenite teritorii. Vse pak mackata ochakva da q svalqt 1000 prucha.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    още преди да сте се заговорили я фащай за задника ако не те пребие си голям късметлия и може и да те огрее
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Quasar
    още преди да сте се заговорили я фащай за задника ако не те пребие си голям късметлия и може и да те огрее
    muhahah

da izkaja edno jensko , no moje bi po-rqdno mnenie shtoto sym gadjosana
    ne tancuvam s momcheta po diskotekite

i edin syvet : nedei da byrzash tokolva s celuvankata oshte na 1 tanc , mackata ako te e haresala , shte ti pokaje , ama na 1 tanc da q celuvash ... baq ti e zagorqla KORabiikata i naiin mnogo da izedesh nqkoi ritnik i veche da ne ti funkcionira :P
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Свалките в дискотеките са предимно мираж, отколкото реалност. Стига ти да й вземеш телефона, а оттам нататък си има обаждания, смс-и и т.н.
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Свалките в дискотеките са предимно мираж, отколкото реалност. Стига ти да й вземеш телефона, а оттам нататък си има обаждания, смс-и и т.н.
    Глупости!Свалките в дискотеката си остават в дискотеката, особено лятото.

Град
    София най-голямото село в БГ
    Nqma nqkakva zapazena formula.. to prosto shte stane

Град
    Kobe, Japan
    Цитирай Първоначално написано от *Thug_AngeL*
    Абе особено лятото, ама на морето иначе трудно Съгласен съм, че в дискотеката е трудно, но не и невъзможно. Щом вече танцувате ясно, че мацката е проявила интерес към теб. Идеята е докато танцувате не толкова да я целунеш или докоснеш с устни, а по скоро небрежно(но нежно) подуши врата й и след това косата и близо до ухото. По мои наблюдения повечето момичета настръхват като усетят леко дишане във врата или ухото. Ако те е имала за симпатичен след няколко такива незабелижими на пръв поглед жеста ще я настроиш за целувка

Абе будала... Дискотеката е може би най-неподходящото място за забиване на гадже. Нама нищо еротично в това да си крещите в ушите, особено ако си пушил и пийнал преди това. Амчи вземи й тел. номер и я остави ден-два да тръпне в очакване и след това й звънни. И като я видиш после не забравяй цветята, щото направо се размазваме от кеф. И имай търпение.

Цитирай Първоначално написано от eli.eneva
    Абе будала... Дискотеката е може би най-неподходящото място за забиване на гадже. Нама нищо еротично в това да си крещите в ушите, особено ако си пушил и пийнал преди това. Амчи вземи й тел. номер и я остави ден-два да тръпне в очакване и след това й звънни. И като я видиш после не забравяй цветята, щото направо се размазваме от кеф. И имай търпение.
    +1 \/
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Мнението на eli.eneva направо ме разби ама е напълно вярно. Хич не си помисляй после да я водиш на дискотека - поради крещенето в ушите. Също така забрави за романтичните разходки на лунна светлина, това са измишльотини от миналия век и отдавна са с изтекла давност. Не вършат работа.
    По-добре избери някое стилно кафене. Не е необходимо да е скъпо. Може и някоя друга дивотия - отидете на джаги, дартс или билярд. Ако ти отговори че не практикува такива спортове, може да й обясниш основните правила на играта, особено при билярда може доста да намалиш дистанцията като й обясняваш как да се прицелва. И НЕДЕЙ ДА ОГЛЕЖДАШ ДЕТАЙЛИ ОТ ЖЕНСКИТЕ ПРЕЛЕСТИ, И СИ ПРИБЕРИ ЕСИКА В УСТАТА, ДРЪЖ СИ ЧЕНЕТО ДАЛЕЧ ОТ ПОДА!!! По-голямата част от момичетата всъщност и биричка пият, естествено ПИЕНЕТО Е ОТ ТЕБ. Задължително я изпрати до тях, нататък да не ти обяснявам.

Град
    Kobe, Japan
    Абе хора човека ви пита за "забивки", а вие му обяснявате как да си хване гадже... Може аз погрешно да разсъждавам, но за мен забивки са под влиянието на пийването и на атмосферата се награбваш с някоя и се мляскате цяла вечер, после може и секс да правите ако е по-дашна и на другия ден кой откъдето е

Само гледай в дискотеката да не си много пияна глава, че да не я огледаш хубавата... Да не на като и се обадиш и се видите да има

Абе smvassilev, по тази точка си прав, не мога да отрека. Аз обаче не съм "бройкаджия" и това е моят стил. Не твърдя че твоят е грешен. Обаче едно мое лично проучване показва че правя повече секс от "бройкаджиите". Еднократните забивки просто не ме кефят. Ама това си ми е лично мнение.

Град
    Kobe, Japan
    Цитирай Първоначално написано от engineer
    Абе smvassilev, по тази точка си прав, не мога да отрека. Аз обаче не съм "бройкаджия" и това е моят стил. Не твърдя че твоят е грешен. Обаче едно мое лично проучване показва че правя повече секс от "бройкаджиите". Еднократните забивки просто не ме кефят. Ама това си ми е лично мнение.
    Нямах предвид, че стила ти е грешен. Напротив! Много се радвам че знаеш какво искаш и преследваш целите си. Просто аз си помислих, че автора на темата се интересува от такова забиване за една вечер в дискотеката... Съгласен съм с теб, че хората със сериозна връзка правят повече и по-редовен секс от тези, които нямат сериозна връзка. Аз просто още не съм срещнал подходящото момиче за сериозни отношения, а и много се съмнявам, че бих срещнал такова момиче в някоя дискотека.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от *Thug_AngeL*
    По мой лични наблюдения са по-скоро единични случаи, отколкото някаква практика. Далеч повече забивки стават по купоните но това си е лично мое мнение.
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ako trqbva da rezumirame faktora zabivki v diskoto to e sledniq: Purvo momcheto e qk pich, vtoro momicheto e otvoreno ili piqno. Za da stane podobno neshto trqbva da se haresate purvo s pogledi, posle malko lek kontakt. Ako si v golqma kompaniq s momicheta super. Nai-vajnoto pri tezi svalki e na momicheto da i se dava svoboda da izbqga i da ne se zadulbavat neshtata. Ne govorim sq tuka za piqnite edinici, koito hvashtat nqkoq i se vuzpolzvat v toqletnata ot tova che e neadekvatna, piqna, malka illi tupa ili vsichkite nakup
    Eating isn't cheating - Arnold

Tfa e tapo
    -Icko-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си