- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как се виждате след 10 години??
С какво мислите че ще се занимаване след 10год., какво ще се е променило в живота ви със сигурност, имате ли някакви планове или изобщо не?![]()
Надявам се до тогава да имам едно хубаво семейство, детенце и живот и здраве добра работа. Общо взето това. :P
оОо имА мноГо врэмэ до тОгава.....КолкО нещА щэ сЭ прОмэняТ.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Как се виждам? Хмм.. все още на път да осъществя мечтата си, но с една доста добра работа и заплата, собствено жилище, може би приятел-съквартирант и много, много... хм, веселба :Р
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
i az se nadqvam na tovaПървоначално написано от CooL^GirL^^^
![]()
Виждам се независим, с добър бизнес, които да ми дава стабилен финансов гръб и да имам време да се забавлявам с хм, може би хардкор групата ми?![]()
По-щастлив от сега. Изобщо не мога да кажа, какво точно ще правя - работа, семейство, пари и тн. може да не ме правят щастлив тогава.
Grumpy old madman
След десет години ще съм на възрастта на някои съфорумци... ;D
няма лошо де (: мисля, че още няма да бързам да се задомявам-само ще градя планове.А пък и сигурно още ще съм в търсене на хубава работа.
Та мисълта ми беше, че няма да съм постигнала нищо кой знае какво
![]()
What you give is what you get!
Ще съм женен и ще имам дете![]()
но нека не бъдат 10 ами...13-14![]()
Забравих най - важното - в България ще съм!![]()
Хм, как се виждам.. току - що завършил студент.. не знаещ още какво иска от живота.. може би с момиче до себе си, може би не. Ще си търся работа, ще си живея в апартамента.. нещо такова![]()
Ама разбира се...Първоначално написано от hardly_awakened
ДА!Забравих най - важното - в България ще съм!
Ама разбира се...Първоначално написано от hardly_awakened
ДА!Забравих най - важното - в България ще съм!
След 10 години ще бъда на....25 значи аз искам да имам 3-4-5 деца и една жена ( или мъж :Д:Д:Д ) и една голяма къща ама мисля да ида да живея на уистерия ленд :Д ако въобще има такава улица, а ако не отивам в ню порт и ще бъда адвокат или доктор или психиатър и горе-долу така си представям живота ми след 10 години![]()
![]()
Въртят ми се няколко варианта.
Оптимистичен: преуспял богат компютърен инженер на ръководна длъжност (мениджър, забравил тъмните дни, когато е потъвал в код), каращ хубава кола, живеещ в баровска къща, с жена и любовница. В свободното си време свирещ в симфоник/мелодет метъл група. Трябва да се потрудя сериозно за този вариант.![]()
Песимистичен: програмист-копач, който сутрин става, отива на работа, прибира се от работа, гледа си мейла и си ляга.
Ултра песимистичен - уличен музикант, спящ на тротоара.
Реалистичен: ще съм завършил висше преди 4 или 5 години и ще градя кариера. Ще го давам кротко, няма да работя на пълен работен ден и ще изкарвам достатъчно за да живея добре, без да съм богат. Това е напълно възможно да стане.
Най-интересното е, че нямам ни най-малка представа къде ще живея. Вариантите са Лондон, Хелзинки, Стокхолм, Амстердам или София.
След 10 години...
Хммм...
Ще вписвам раздела "Изкуство и култура" към някой вестник/списание.
Може би ще съм редактор на някое.
Ще имам собствено жилище, автомобил и прочие... Ще живея на "Мадрид", или пък "Раковска"
Кой знае, може с Ани да сме осъществили бизнес-проекта си дотогава.
Ще бъда щастлива, нищо няма да ми липсва...
И съхранила мечтите си ще продължавам напред... с усмивка.
Хм, със сигурност омъжена (с приятеля ми обмисляме да се случи до 4-5години), вероятно с дете, а може би 2, финансово независима, стилна жена със страхотна професия - адвокат, цапната в устата, всяваща респект.
Собственост на Canis_Dirus
Стига бе... Много ще съм дърта, направо древна. И сбръчкана.
МОже би ще седя до някоя кофа и ще пия водка с другите другари по съдба...![]()
ИЛи в добрия вариант ще съм все още на 12 по душа, както съм сега,ще ходя със сестра ми, която е 10 години по- малка, по дискотеки и кръчми, ще живея при мама и тати, и ще търся призванието си в живота... Чрез правене на нищо![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
хаха напомняш ми за Пеги Бънди :Д:Д:ДПървоначално написано от rosskata
![]()
Седнал в един директорски стол, по цял ден работя и печеля пари.![]()
![]()
Във възход ... тогава ще съм на 26 ... майстор готвач някъде ... надявам се![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
бате все едно аз съм го писала, заклевам се!Първоначално написано от ATAKABG
за съжаление колкото повече порастваш, толкова повече се замисляш за бъдещето.
ти след 10 години ще си на ....30(примерно). окей, барманче, амфет, весело, алкохол, путки....а като станеш на 40? а на 50?
мен това ме плаши най-много...даже на моменти почти ме отказва да следвам мечтата си...![]()
![]()
След 5-6 години
Лекар живеещ в Австралия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()