- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо романтичнооо ???
Скоро правим 1 година с приятелката ми и тя иска да направя нещо романтично за нея но немога да се сетяМоля ви давайте си идеите тууук.Благодаря предварително на всичкии
MI.............Zashto ne izlezete vecherta na restorant ili se oedinete nqkade na sveshti da vecherqteNe znam ne sam mnogo golqma razbirachka .........
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Не знам,аз не съм привърженичка на нагласената романтика.Колкото и да се стараеш да създадеш нещо като вечеря на свещи,рози и т.н няма да се получи ефекта на спонтанната романтика...Според мен излезте и се разходете,минете покрай някой магазин с играчки,накарай я да те изчака отвън,влез и избери нещо и като излезеш и го подари.С цвете също става.. Та това са мойте съвети,вечерря със свещи малко изтъркано,поне според мен.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Трябва идеята да ти дойде отвутре не ние да ти казваме някакви клишета от на баба времето![]()
Първоначално написано от milaaan
Колко IQ ?
loshi smeeee![]()
Emii zavedi q nqkude izvun grada.Nа nqkoe krasivo mestence,kudeto ne e bila.Cakata e da promenish neshto,taka che da go zapomni.Ne e vajno vsichko da e izmisleno.Proqvi malko kreativnost de.Vse pak q obichash nali...popitai syrceto si
![]()
Аз не искам да се изложа защото това ми е първата сериозна връзка с момиче,с което ходя 1 годинааа и искам да е нещо незабравимо и се притесняям да не се изложа нещо
то тва от гъбитеПървоначално написано от kifla
![]()
По темата : пич ква ви е възрастта ? Смисъл ако е нещо по - зряло може да се измисли нещо, ако сте на инфантилно ниво....земи и една роза и няква плюшка и я заведи някъде и тва е...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Съгласна съм с това за спонтанната романтика,много по вълнуващо е и по-забавно..все пак живеем в 21 век...Заложи на нещо интересно..Сега е зима и е студено и това с природите и хубавите гледки отпада..Примерно виж какво ми хрумва сега на мене,заведи я на мястото където сте се срещнали за първи път и и кажи нещо мило,така че да я разчувства.. Не е много,но наистина е мило и ако се справиш с думите тя определено много ще го оцени.. Добави и някой много хубав и голям букет с лябимите и цветя и ето .. Няма нужда непременно да си банален с ресторанти,вечери .. Направи го от сърце..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Според мен дори едно цвете ще е романтично след като сте от толкова време заедно.Вместо вечеря на свещи, защо не поръчате пица.Няма ли да ви е хубаво да си лежите или седите гушнати на дивана?Така няма да се притеснявате от нищо, ще сте просто вие.Едно цвете и подходящите думи къмн него са достатъчно доказателство, че си луд по нея. Просто прекарайте една нощ заедно, нее задължително да правите секс, просто се гушкайте и си говорете.Така ще се сближите.Надявам се да помогнах, успех!![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Първоначално написано от PoisoNGirL
Може да отидете до съседен град.Особено с влакче е много вълнуващо,поне според мен,ще си стойте гушнати и ще гледате природата.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?